Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Magneti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç Magneti

Geçen Murat arkadaşımla konuştuğumuz bir konu vardı . Buluşmalarda araçların kapılarında forumumuzun ismi yazan bir şeyler olsa diye.Bende araştırdım araç magnetini buldum ve kendime yaptırdım.Bir kaç foto koydum yorumları bekliyorum.Beyaz zemin üzerine siyah ya da siyah zemin üzerine beyaz aracımız ne renk ise
    Not: Araç leş gibi kusura bakmayın.

0
    Şekil Elips olmalı
    0%
    0
    Şekil Bıcak Sırtını takip etmeli Diagonal olmalı
    0%
    0
    Şekil Dikdörtgen olmalı
    0%
    0
    İçinde Bayrak Olmalı
    0%
    0
    İçinde Nick Name olmalı
    0%
    0
    İçinde İsim Soyisim olmalı
    0%
    0
    İçinde Sadece Artan şekilde Numara olmalı(1-2-3..)
    0%
    0
    İçinde Aracın bulunduğu ilin Plakası Bulunmalı
    0%
    0

Ynt: Araç Magneti

Fotoğraflar yok abi dknow
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
      Fotoğraflar yok abi dknow
      geldi abi

Yorum

Şafak Bey düşünce süper... Fiyatlandırma çıkaralım.Beyazlara koyu renk koyulara beyaz renk ne dersinzi????

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Şafak Bey düşünce süper... Fiaytalandırma çıkaralım.Beyzalar koyu renk koyulara beyaz renk ne dersinzi????
          Tek yaptırdığım için adeti 30 tl ye geldi çok olursa pazarlık şansı olur.

Yorum

Güzel ama çok büyük abi ben şöyle yandaki sinyaller varya onların üst veya altına düşünebilirim bunlar çok büyük bana göre.

Yorum

Eymen kardeşim, büyük zaten zannedersem Şafak abi de sürekli aracında tutmaktan ziyade, buluşmalar için düşünmüştür sanırım, güzel bir uygulama olur abi, eline sağlık

Yorum

Ankara buluşmasında sticker yerine magnet yaptıracaktım ama masrafı daha fazla olduğu için yaptırmamıştım ihihi (sağ sol toplam 4 kapı boyutunda)

bence güzel olur ama magnet boyutu daha iyi ayarlanırsa görüntüsü de hoş olur.

Eymen bu sürekli takılmayacak, sadece buluşmalar için.
                InsigniaTEAM

Yorum

Eymen ölçü olayı sana kalmış istediğin ölçü var
                  magnet olduğu için kapıya yapıştır işin bitincede çıkar koy bagaja .SEn istediğin ölçüde yaptırıyorsun .İstersen buzdolabı magneti şeklindede olur.

Yorum

Şafakcım magnetin ebatları kaç a kaç. Birde numaralar koyalım demiştik vazmı geçtin. (Ayrıca diktörtgen şeklinde değilde elips yumurta şeklinde olsa araçların hatlarınada daha çok uyum sağlar diye aklıma geldi.)
                    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Vallahi zaten Buluşmalarda lazım olacak bize. Normalde pekçok kişi böyle birşey takmak istemeyecektir sanırım...

Yorum

O zaman tamam abi doğru magnet sonuçta ben sürekli yapışık olucak diye demiştim.Güzel olur ben isterim abi

Yorum

sticker'a babam kızıyor bu magnet işi hakkaten güzel olur abi

Yorum

Arkadaşlar bu sadece telefondan verilmiş numunelik bir denemeydi. Ben nasıl olduğunu görmek için yaptırdım.Burda beyin fırtınası yapalım .Nihayi şekil ve ebat çıktığında oturur konuşurum ben yine.Sizler şekle ve ebata karar verin . Numara konusunda emin olamadım Kamil o yüzden yaptırmadım .Konuşalım onuda koyabiliriz sorun olmaz sanırım.

Yorum

Ben 61 numarayı istiyorum dostlar şimdiden söylüyorum..... ha bu arada araçalrın üzerine nicklerimiz de yazarsak super olur. Mesela magnette benim TRABZON61 yazarsa süper olur...

Yorum

İşleniyor...
                              X