Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.6T 170ps AT6 Edition Elegance Fiyatı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 1.6T 170ps AT6 Edition Elegance Fiyatı

Merhaba,
    Opel'in son zamanlardan Insignia'ya 15-20.000 lirayı bulan indirimler yaptığını duymuştum.
    Şu anda Insignia 1.6T 170ps AT6 Edition Elegance 102.000 lira görünüyor, Bu araçta da aynı şekilde indirim yapıyorlar mı? Fiyat konusunda yaklaşık da olsa bilgisi olan var mı?

Haziranda yeni insignia lar gelmeye başlayınca mevcut ellerindeki bitirmek adına dediğiniz kadar olmasada indirimler olacaktır ..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Ufuk Bey Merhabalar

Yeni kasa gelecek diye iyi indirim var ancak istediğin modeli bulamayabilirsin

martın son haftası 1.6 dizel otomatik insignia sport aldım 143 bin liste fiyatı vardı 122 bine geldi araç indirimli hali ile

Bilginize

Yorum

Ben bayağıdır benzinli Insignia görmüyorum bayide gelenlerin hepsi 1.6 dizel ve büyük çoğunluğu Sport
        InsigniaTEAM

Yorum

Herkese teşekkürler.

2013 model ancak 15.000 km'de sıfır kokusu üzerinde Cosmo 1.6T 170ps araç aldım. Bir ara 0 km de düşündüm ama aradaki farka değmeyeceğine karar vererek bu araçta karar kıldım, doğru da yaptığımı düşünüyorum.

Yorum

cosmo mantıklı seçim. hayırlı olsun güle güle kullanın. kaça aldığınızıda bilirsek iyi olur :-)
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

75'e aldım. Ancak hiç pazarlık yapmadım, araç sahibine "en son ne olur" dedim; "75" olur dedi.. Ben de tamam dedim, sabah uçağına atlayıp İstanbul'a gittim, ekspertiz satış vs derken öğlen Ankara yolundaydım. Biraz zorlasam belki 74-73'e falan inerdi ama "1-2000 lira fazla olsun temiz araç olsun" düşüncesiyle hareket ettim.

Yorum

Unutmadan; aracın 1 takım 18" jant ve cam filmi gibi ufak da olsa ekstraları da var...

Yorum

Herkese iyi geceler
                  Bende dun tesadufen Insiginia 1.6 Dizel sport packet sahibi oldum Astra fiyat sormaya gittim sport packet I 117.900TL +Martel korumasinida hediye ettiler. Hemen Isi bitirdim bu arada sirket uterine aldim.

Yorum

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Eşimde eski kasa 2.0 CDTI Insignia var ama bu makyajlı Insignia kesinlikle bambaşka bir araç olmuş... Bu araç için "makyajlı Insignia" değil aslında "yeni Insignia" demek gerekiyor.

Yorum

İşleniyor...
                    X