Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nankang NS-2 Lastik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Nankang NS-2 Lastik

Arkadaşlar konu başlığından da anlaşılacağı gibi lastik değişimi yapmak zorundayım .Aracım 46.000 e geldi .Üstünde gelen goodyearları 10.000 km kullandım balon yaptı.Daha sonra Dunlop aldım,çok da memnun kaldım ama fiyat çok yüksek.Ben fazla km de yaptığım kullaım ömürleri aynı olur gibime geliyor .Dunlopun şu anki en iyi adet fiyatı 450 tl.Nankang ise 300 tl .Sizin fikirleriniz çok önemli .Yardımcı olursanız sevinirim.Herkese iyi çalışmalar.

Ynt: NANKANG NS-2 LASTİK

aybars 10 000 km deki arabanın lastiği neden bolon yapsın biyeremi vurdun diyecem ama 4 ü demi balon yaptı
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ynt: Nankang NS-2 Lastik

Yok hepsi değil sol ön ve sol arka derin bi çukura girince off oldular bende 4'dünü birden değiştirdim..

Yorum

nankang daha önce kullandım, kesinlikle uzak durun!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Aybars
          Arkadaşlar konu başlığından da anlaşılacağı gibi lastik değişimi yapmak zorundayım .Aracım 46.000 e geldi .Üstünde gelen goodyearları 10.000 km kullandım balon yaptı.Daha sonra Dunlop aldım,çok da memnun kaldım ama fiyat çok yüksek.Ben fazla km de yaptığım kullaım ömürleri aynı olur gibime geliyor .Dunlopun şu anki en iyi adet fiyatı 450 tl.Nankang ise 300 tl .Sizin fikirleriniz çok önemli .Yardımcı olursanız sevinirim.Herkese iyi çalışmalar.
          lastikgin kralını alıcam derdeniz michellin pilot süper sport derim yada fiyat kalit derseniz toyo marka öneririm

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

toyonun fiyatı ne kadar acaba?

Yorum

Kumho ku 31 serisini tavsiye ben şuanda kullanıyorum hem ıslakta hem kuruda gayet memnunum ayrıca yumuşak ve sessiz lastik... fiyatıda en ucuz lastik aynı zamanda...
              F30 Sport+

Yorum

eski aracımda kumhonun şu anda hatırlamadığım bir serisini kullanmıştım kuruda ne kadar mükemmel tutuş varsa ıslakta da sanki buz üzerindeymişcesine kayıyordu, tavsiyem michelin, biraz pahalı ancak taksit vs ile halledebilirseniz iyi olur kanaatindeyim sonuçta arabalarımız ne kadar güçlü, ne kadar aerodinamik olursa olsun yol ile olan tek temasımız lastik...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
                  eski aracımda kumhonun şu anda hatırlamadığım bir serisini kullanmıştım kuruda ne kadar mükemmel tutuş varsa ıslakta da sanki buz üzerindeymişcesine kayıyordu, tavsiyem michelin, biraz pahalı ancak taksit vs ile halledebilirseniz iyi olur kanaatindeyim sonuçta arabalarımız ne kadar güçlü, ne kadar aerodinamik olursa olsun yol ile olan tek temasımız lastik...
                  ku 31 serisinde ben her iki yol şartında da çok memnunum...
                  F30 Sport+

Yorum

Jantlar 20" olunca canım ülkemin kaymak gibi asfaltlarında balon yapmasa şaşarım.
                    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

benim görüşüm michelinden uzak durun fransızlara boşyere para vermenin anlamı yok ermeni çoçuğu onlar bende iki ay önce değiştirdim continantel aldım süper sessiz yol tutuşu mükemmel şaşma derim
                      2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        Orjinal yazı sahibi: deeper_inside
                        ku 31 serisinde ben her iki yol şartında da çok memnunum...
                        Dediğim gibi Gökhan kardeşim lastiğin hangi seri olduğunu hatırlamıyorum, kuruda çok çok iyi olan yol tutuşu ıslakta bir o kadar kötü idi...

Yorum

lastikler için başka markalardan fiyat aldınız mı? uygun bir lastik arıyorsanız petlas yada kumho fiyatlarını araştırmanızı öneririm bende kumhonun ıslak zemindeki performansının kötü olduğunu bilidim Gökhan Bey lastiklerinden çok memnun sanırım lastik desenlerinde ve hamur yapısında değişikler olmuş son zamanlarda ıslak zemindeki yol tutuşundan şikayetçi olan duymadım.

Yorum

İşleniyor...
                          X