Arkadaşlar konu başlığından da anlaşılacağı gibi lastik değişimi yapmak zorundayım .Aracım 46.000 e geldi .Üstünde gelen goodyearları 10.000 km kullandım balon yaptı.Daha sonra Dunlop aldım,çok da memnun kaldım ama fiyat çok yüksek.Ben fazla km de yaptığım kullaım ömürleri aynı olur gibime geliyor .Dunlopun şu anki en iyi adet fiyatı 450 tl.Nankang ise 300 tl .Sizin fikirleriniz çok önemli .Yardımcı olursanız sevinirim.Herkese iyi çalışmalar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Nankang NS-2 Lastik
Collapse
X
-
Ynt: NANKANG NS-2 LASTİK
aybars 10 000 km deki arabanın lastiği neden bolon yapsın biyeremi vurdun diyecem ama 4 ü demi balon yaptıHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
-
Ynt: Nankang NS-2 Lastik
Orjinal yazı sahibi: AybarsArkadaşlar konu başlığından da anlaşılacağı gibi lastik değişimi yapmak zorundayım .Aracım 46.000 e geldi .Üstünde gelen goodyearları 10.000 km kullandım balon yaptı.Daha sonra Dunlop aldım,çok da memnun kaldım ama fiyat çok yüksek.Ben fazla km de yaptığım kullaım ömürleri aynı olur gibime geliyor .Dunlopun şu anki en iyi adet fiyatı 450 tl.Nankang ise 300 tl .Sizin fikirleriniz çok önemli .Yardımcı olursanız sevinirim.Herkese iyi çalışmalar.
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
eski aracımda kumhonun şu anda hatırlamadığım bir serisini kullanmıştım kuruda ne kadar mükemmel tutuş varsa ıslakta da sanki buz üzerindeymişcesine kayıyordu, tavsiyem michelin, biraz pahalı ancak taksit vs ile halledebilirseniz iyi olur kanaatindeyim sonuçta arabalarımız ne kadar güçlü, ne kadar aerodinamik olursa olsun yol ile olan tek temasımız lastik...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: deeper_insideeski aracımda kumhonun şu anda hatırlamadığım bir serisini kullanmıştım kuruda ne kadar mükemmel tutuş varsa ıslakta da sanki buz üzerindeymişcesine kayıyordu, tavsiyem michelin, biraz pahalı ancak taksit vs ile halledebilirseniz iyi olur kanaatindeyim sonuçta arabalarımız ne kadar güçlü, ne kadar aerodinamik olursa olsun yol ile olan tek temasımız lastik...F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: deeper_insideeski aracımda kumhonun şu anda hatırlamadığım bir serisini kullanmıştım kuruda ne kadar mükemmel tutuş varsa ıslakta da sanki buz üzerindeymişcesine kayıyordu, tavsiyem michelin, biraz pahalı ancak taksit vs ile halledebilirseniz iyi olur kanaatindeyim sonuçta arabalarımız ne kadar güçlü, ne kadar aerodinamik olursa olsun yol ile olan tek temasımız lastik...
Yorum
-
lastikler için başka markalardan fiyat aldınız mı? uygun bir lastik arıyorsanız petlas yada kumho fiyatlarını araştırmanızı öneririm bende kumhonun ıslak zemindeki performansının kötü olduğunu bilidim Gökhan Bey lastiklerinden çok memnun sanırım lastik desenlerinde ve hamur yapısında değişikler olmuş son zamanlarda ıslak zemindeki yol tutuşundan şikayetçi olan duymadım.
Yorum
Yorum