Ikinci elde egzos manifoltunu bir ustaya gostermenizde fayda var. Turbo ile bazen araları bozuluyor. Belli km sonrası değişim gerekebiliyor.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 T Insignia alınır mı? İlan hakkında görüş lütfen.
Collapse
X
-
C5'in üretiminin durmuş olması beni bu araçtan kesinlikle vazgeçirdi. 508 olabilir ama C5 asla...
Insignia konusunda, dizel Elegance ile benzinli Cosmo arasındayım. Eşim günde 15 km yol yapıyor demiştim ama biz yılda en az 20 kez uzun yol yapıyoruz, araçların 1'i dizel olursa sürekli o aracı kullanırız. Mevcut Insignia'mız 100.000'e dayandı; bir tane daha dizel Insignia alırsak uzun yolda dönüşümlü kullanarak araçların km'lerini makul seviyede tutabiliriz. Sonuç olarak; eşim günde 15 km bile yapsa benim gönlüm dizelden yana ama 2. el araç alımında benim için en önemli kriter düşük km ve temiz araç bulmak; ilanlardaki benzinli Cosmo'lar gayet iyi görünüyor.
Tabii önce benim araç için karar çıkmasını bekliyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
2013 Cosmolardaki ekran bu boyutta değil. Aynı araç bende var ekran 8 inç İntellink... Bu aracın cosmo olmaması gerekiyor2013 İnsignia Cosmo 1.6T
Yorum
-
Cosmo almayı kafama koymuştum ama bir anda 71-72 civarındaki Cosmo ilanları bitti, çoğu ilan 76-77 civarında. Edition Elegance ise 67-70 aralığında bulunabiliyor.
Bahsettiğim araçlar genelde 20.000 km altındaki araçlar.
Cosmo ile Edition Elegance arasında 10.000 lira farka değer mi? Koltuk ısıtma, dokunmatik büyük ekran (Edition Elegance'de stil paketi varsa bu fark kalmıyor), afl far dışında bir fark var mı?
Dikkatimi çeken bir nokta var, Gaziantep'ten çok fazla satılık ilanı var ve fiyatlar nedense diğer şehirlere göre ciddi biçimde uygun, Cosmo'lar 71-72.000 lira... Bu durumun bir açıklaması var mı; Gaziantep'te bir şeyler mi dönüyor yoksa tesadüf mü?
Yorum
Yorum