Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 T Insignia alınır mı? İlan hakkında görüş lütfen.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 T Insignia alınır mı? İlan hakkında görüş lütfen.

Merhaba;

Eşimde 2011 model 2.0 CDTI Insignia var, biraz sorunlu bir araç olduğunu düşünüyorum ama yine de 2. el fiyatları neredeyse Polo ile aynı olunca; bence oldukça mantıklı bir araç.

10 gün kadar önce benim Megane 3 ST aracıma arkadan çarptılar, şu anda pert olma ihtimali var. Bu nedenle yeni bir araç arayışı içindeyim, şu anda ilanlarda düşük km 2.0 CDTI yok gibi.

Aşağıdaki 1.6 T aracı buldum, eşim günde 15 km yaptığı için MTV'yi de düşünerek alınabileceğine kanaat getirdim, siz ne dersiniz :

1.6 T Insignia alınır mı, performansı iyidir muhtemelen ama yakıt tüketimi ve sorunsuzluk açısından nasıl? (Not : LPG düşünmüyorum.)

Yine Antalya'dan 30.000 km'de MCP şanzımanlı 1.6 e-HDI Citroen C5 buldum, o da kazasız ve boyasız. Fiyatı 65.000 lira.

Diğer bir seçeneğim de o araç.

C5'in avantajları dizel olması, daha sessiz ve konforlu bir araç oluşu, dizel olduğu halde daha ucuz olması, kullanmadığım farklı bir araç olması.
    Insignia ise tork konvertörlü şanzımanı ile avantajlı. MCP'deki silkeleme işi biraz sıkıntı.

Bunların dışında genel olarak denk araçlar... Benzinli ve performanslı Insignia ile hantal ama dizel C5 arasındayım.

Yorum

biraz daha üstüne koyarak otomatik 1.6t cosmo alabilirsiniz kanaatindeyim
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Benim bulduğum araç da otomatik. 15.000 km olması beni çok cezbetti ama sizin paylaştığınız araç da çok cezbedici.

Fakat Ankara ve Antalya dışında araç almam biraz zor... Ekspertiz vs yaptırmak için o kadar yol git, otelde kal vs... Bir de araç problemli çıkarsa yandı gülüm keten helva...

Yorum

Yeni modeller 170hp'ye düşmüş. Neden böyle bir düşüş oldu? 190hp'lik motordan uzak durmak mı gerekiyor; bir sorun mu var?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
            Yeni modeller 170hp'ye düşmüş. Neden böyle bir düşüş oldu? 190hp'lik motordan uzak durmak mı gerekiyor; bir sorun mu var?
            Eski motor 180HP güce sahip. Motorde değişiklik olması uzak durmanız gerektiği anlamına gelmiyor.
            34HZD10

Yorum

"Uzak durmak" terimini "kesinlikle alınmamalı" anlamında kullanmadım, yeni bir motor geldiğine göre ve bütçem de yettiğine göre bu motoru tercih etmekte somut bir fayda var mı; yoksa pratikte pek de fark yok mu anlamında sordum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl View Post
                biraz daha üstüne koyarak otomatik 1.6t cosmo alabilirsiniz kanaatindeyim
                https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...15060603/detay
                Gezenadam diye bir firma var araştırın derim incik cincik baktırıyorlar araca benden söylemesi kmye takılmayın aynı model biri cosmo diğeri edition satarken çok sıkıntı çekersiniz.
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ufukkk View Post
                  "Uzak durmak" terimini "kesinlikle alınmamalı" anlamında kullanmadım, yeni bir motor geldiğine göre ve bütçem de yettiğine göre bu motoru tercih etmekte somut bir fayda var mı; yoksa pratikte pek de fark yok mu anlamında sordum.
                  Yeni motor yani sidi motor eski motordan daha iyi oldugu aşikar,eski 180 hplik motoru 15 yıllık motorun üzerinde ufak bir oynama ve turbo sayesinde 180 hp güç elde edildi,teknoloji eski oldugu için, yeni 170 likler biraz daha sessiz ve daha az yakıt tuketımıne sahıp,ama performans olarak 180 liğin gerisinde.

F10 Msport

Yorum

Evet şimdi inceledim, teknik verilere göre yeni motor oldukça üstün. Hem 100 km'de 1 litre daha tasarruflu, hem de maks. tork'u 1000 devir daha aşağıda veriyor, bu de sürüş zevkinin daha yüksek olduğu anlamına geliyor. 180'lik daha performanslı ama bunun için daha fazla yüklenmek gerekecek ki pek benim tarzım değil. Geçen hafta Almanya'daydım; 136 ps BMW 218i kullandım ve aracın motoruna bayıldım... Evet çok performanslı değil ama o kadar pürüzsüz, yumuşak bir sürüşü var ki; tam aradığım motor...40'la giderken 4. hatta 5.-6. viteste bile topluyor; yüksek devir çevirmeye gerek kalmıyor. Sanırım bu 170'likler de biraz böyle olmuş.

Yorum

Şu araç kafama yattı; biraz pazarlık yaparsa alabilirim :

Yorum

İstisnalar hariç her zaman üst model daha iyidir. Kadir 'in linkini gönderdiği araba gayet güzel.
                        Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

İnsignia alıyorsanız bence kesinlikle Cosmo donanımlı olmalı. Günlük 15 km kullanım için C5'e bulaşmaya değmez

Yorum

Doğru Tercih insignia biraz araştırıp temiz Cosmo bulursanız hiç kaçırmayın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ayda 450 km yol anlamına geliyor hadi 600 km diyelim bu da 1 depo aşağı yukarı. Aylik 350 tl gibi bir tutar. Butçenize uygun ise Insignia son derece güvenilir keyfli ve sportif bir otomobil. Cosmo otomatik tabiki harika bir seçim olur.
                              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                              X