Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lastik değişimi tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Orjinal yazı sahibi: Wolverine View Post

Şu an aracımdaki lastikler.. Neden inanılmaz berbat?
    10 bin km.yi devirdim lastiklerle. Çok memnunum..
    Islak zeminde frene basmadınız heralde. Ben yağmurlu havada gaza basmaya korkuyordum eagle f1 ile. Sıfır lastiklerdi hamuru falanda sıkıntılı değildi. Biraz tempolu kullanınca heleki hemen kopma yaşıyordum ıslak zeminde.

Yorum

Selamlar ,aracım 2015 model cosmo. Aracımı aldığımda fabrika çıkışı üstünde Goodyear Eagle F1 vardı. Açık söylemek gerekirse ben Goodyear seven bir sürücü değilim. Kışın ıslak zeminde ki performansını ve özellikle acemi sürücü adayının üstüme direksiyon kırıp benimde 70km hız ile yaptığım manevrada "Şimdi hapı yuttuk" dediğim sırada ki yol tutuş performansı demekki Goodyear da lastik üretebilmeyi başarmış dememe sebep oldu. Ben aslında Continental'cıyım ve lastik ömrüm son bulunca taktıracağım lastiktir.

Yorum

Islak ve kuru zeminlerde ani fren yapmak zorunda kaldığım anlar oldu elbet. Ancak 1 yılı geride bıraktığım halde frenlemede herhangi bir sorun yaşamadım. Belirgin bir anormalliği mutlaka hatırlardım. Ayrıca Trabzon yağmuru bol bir şehir. Yağmurlu havalarda 140-150km hızlarda kullandığım da oldu ve hiç güvensiz hissettirmedi. Belki benim araçta flexi şase var onun da etkisi vardır ancak abs veya esp devreye girmedi bugüne kadar..
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İşleniyor...
        X