Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lastik patlaması

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• lastik patlaması

Merhaba herkese.otoparka girerken karşıdan gelen araca yol vermek için sağa yanaştım fakat beton bloğun sivri köşesine sağ ön lastik denk geldi ve yanaktan yarıldı.lastik tamircisi çağırdım idareten bir lastik taktı 150tl.sonra yeni lastik aldım ve taktırdım 750tl.lastikçi sensörlü sibopun zarar gördüğünü söyledi.seriviste sensörlü sibop değişimi yapıldı ve 280tl de bu tuttu.toplamda bir lastik patlaması 1180tl'ye geldi.aracım sport paket ve yedek lastik yerine tamir kiti var.bu olay şansıma şehir içinde denk geldi ya ıssız bir yerde başıma gelseydi ya da uzun yolda seyahat ederken.bu araçlarda yedek lastik olmaması çok garip değil mi?
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

Geçmiş olsun

Siz her ihtimale karşı bu tür bir riske karşılık ince stepne alın en azından 70km/h ile lastik bulacağınız bir merkeze giderseniz yok ise Alo Çekici den başka şansınız maalesef yok.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Geçmiş olsun.. bayağı pahalı olmuş..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Firmalar tasarruf amacıyla bu uygulamayı yapıyot. Benim astrada lpg var ama stepneyi de taşıyorum. Bu arada ücretlerini kaskodan almayı düşündünüz mü? Yada aldınız mı?

Yorum

Kaskodan ücreti alınabiliyor mu bilmiyorum?böyle bir imkan var mı?
          [center]
          1.6cdti sport 
          GREY HURRICANE [center]

Yorum

Geçmiş olsun...Fatih ağbinin dediği gibi ince stepne alın...Ben şahsen öyle yaptım...

Yorum

Evet kaskodan ücreti alınabiliyor sadece lastik eskiyen bir parça olduğu için kullanımı zamanına göre muafiyet uyguluyorlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57 View Post
                Kaskodan ücreti alınabiliyor mu bilmiyorum?böyle bir imkan var mı?
                Keşke değiştirmeden önce tutanak tuttursaydınız. Jant zarar gördüyse ya da lastik yandan darbe aldıysa kasko hem sensör hem de lastik ücretini yıpranma payını düşerek öderdi. Sensör jantın iç kısmında olduğundan darbe ile zarar görmesi pek muhtemel değil, daha doğrusu sensöre zarar verecek bir travma jantda da hasar oluştururdu. Acaba sensörü lastikci mi kırdı?

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
                2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mccoffeer View Post
                  Keşke değiştirmeden önce tutanak tuttursaydınız. Jant zarar gördüyse ya da lastik yandan darbe aldıysa kasko hem sensör hem de lastik ücretini yıpranma payını düşerek öderdi. Sensör jantın iç kısmında olduğundan darbe ile zarar görmesi pek muhtemel değil, daha doğrusu sensöre zarar verecek bir travma jantda da hasar oluştururdu. Acaba sensörü lastikci mi kırdı?
                  Cevaptaki cümlede bile mesleki kelimeler yakanı bırakmıyor değilmi
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Rapora gerek yok kaskoya beyan ederek masrafinızın bir kısmını alabilirsiniz.Yarılmış lastiği görmek istiyorlar ama atmadıysanız işiniz kolay olur.Aldıģınız lastiğin ve sensörün faturasını beyan ederseniz kasko bunları karşılar.
                    Sigortacınıza bir danışın o sizi yönlendirir.Ama hasarsızlığınız %10 düşer.
                    Ben bu şekilde lastik yardığımda lastik eskime bedeli kesilerek tarafıma ücretini ödediler.Benim alt salincak falanda değişmişti gerçi masraf fazlaydı yani.
                    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Yardımlar için teşekkürler kasko işini bilmiyordum ilgileneceğim.bir de ince stepne alsam iyi olacak
                      [center]
                      1.6cdti sport 
                      GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya View Post

Cevaptaki cümlede bile mesleki kelimeler yakanı bırakmıyor değilmi
                        Mesleki dejenerasyon)

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
                        2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

İşleniyor...
                        X