Duyuru

Collapse
No announcement yet.

opel insigna 1.6t sport almalımıyım ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

2016'da araba satış rekoru kırmış. Uzak durmakta fayda var.

Yorum

koşarak uzaklaşın
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Araci deneme sansim oldu .bu arabaya hantal diyenleri gormem lazim araba gercekten oturakli zevkli bi araba . Experde herseye tam not verdi. Turbosu beyni v.s vs. Hepsni tek tek sordum. Aracin %75 77 motor verimi var. Gayet guzel dedi degiseni yok bel alti boyali. Sadece km sorunu var. Bakimlarini yapmis faturari var. Aracta ufak tefek cizik iclerde az da olsa eskimeler var. Fiyat olarak cok uygun geldi arkadasda memur herseyini eksiksiz anlatti hepside experde cikti.yarin isi biyiriyorz insallah

Yorum

Saseden kasko yapilandirip pert kaza vs varmi ona baktirdik. 5664 de olan iki kaza var .810 850 tllik.

Yorum

Hayırlı olsun....

Yorum

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip eylesin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Güle güle kullanın.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Ekspertiz farlar kırık mı bakmıyor farlar su alıyorsa bu sana çok büyük maliyet çıkarabilir bunu göz ardı etme derim benim başıma geldi söylemek istedim

Yorum

burdaki exper baya detayli inceledi saolsun. farlar biraz eski gorundugu icin baya dikkatli baktim o yuzden. Arac gercekten cok güzel. diger forumlardaki yorumlara bakarak alinmaz ,kim aliyor dediğim arabaydi bu . hantal agir v.s v.s deniyor ama alakasi yok cok zevkliydi antep -diyarbakir arasi .
                    illkez hiz sabitleyici arac kullandim gercekten cok kullanisli
                    6. viteste yavaslama ve hizlanma cok güzel
                    iç tasarimi koltuk ayarları tusların yerleri hosuma gitti
                    el freni ne alismam zor olcak. eski sistemden buna gecmek garip oldu
                    aux girişi varmi radyo tarafinada dugmesi var ama jak girisi yerini bulamadim ? !

polodan sonra buna bindigimdenmidir nedir arac cok rahat geldi bana . bundan önce megane 3 1.5dci düsünüyordum baya fark var gercekten fiyat olarak nerdeyse aynilar ama insignia tek gecerim .

Yorum

O kadar el değiştirdiyse çalıntı bile olabilir.
                      Herşeyi geçtim, araca ekledikleri şeyleri görünce bırakın almayı, gördüğüm yerde koşarak uzaklaşırdım zevk tabi..
                      InsigniaTEAM

Yorum

Eklenen derken ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri View Post
                          O kadar el değiştirdiyse çalıntı bile olabilir.
                          Herşeyi geçtim, araca ekledikleri şeyleri görünce bırakın almayı, gördüğüm yerde koşarak uzaklaşırdım zevk tabi..
                          El degistrme tarihlerini gorunce sknti gormedim.kisi olarak el degstrmemis .
                          ekleme ne var onu anlayamadim

Yorum

Bencede eklenen yeşil şeritler arabayı basitleştirmiş aracın orjinal görseli zaten güzel şeritler zevksiz olmuş ama tabiki zevk işi

Yorum

Ayrıca aux ve usb girişi dirsekliğin içinde dipte görmesi zor biraz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erdem_celik View Post
                                Bencede eklenen yeşil şeritler arabayı basitleştirmiş aracın orjinal görseli zaten güzel şeritler zevksiz olmuş ama tabiki zevk işi
                                Onu almadim obiraz serseri arabasi gibin dediler oylede

Bunu aldim. Auxu zorla buldum. Birde usb olsaymis.

Yorum

İşleniyor...
                                X