2016'da araba satış rekoru kırmış. Uzak durmakta fayda var.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
opel insigna 1.6t sport almalımıyım ?
Collapse
X
-
Araci deneme sansim oldu .bu arabaya hantal diyenleri gormem lazimaraba gercekten oturakli zevkli bi araba . Experde herseye tam not verdi. Turbosu beyni v.s vs. Hepsni tek tek sordum. Aracin %75 77 motor verimi var. Gayet guzel dedi degiseni yok bel alti boyali. Sadece km sorunu var. Bakimlarini yapmis faturari var. Aracta ufak tefek cizik iclerde az da olsa eskimeler var. Fiyat olarak cok uygun geldi arkadasda memur herseyini eksiksiz anlatti hepside experde cikti.yarin isi biyiriyorz insallah
Yorum
-
burdaki exper baya detayli inceledi saolsun. farlar biraz eski gorundugu icin baya dikkatli baktim o yuzden. Arac gercekten cok güzel. diger forumlardaki yorumlara bakarak alinmaz ,kim aliyor dediğim arabaydi bu. hantal agir v.s v.s deniyor ama alakasi yok cok zevkliydi antep -diyarbakir arasi .
illkez hiz sabitleyici arac kullandim gercekten cok kullanisli
6. viteste yavaslama ve hizlanma cok güzel
iç tasarimi koltuk ayarları tusların yerleri hosuma gitti
el freni ne alismam zor olcak. eski sistemden buna gecmek garip oldu
aux girişi varmi radyo tarafinada dugmesi var ama jak girisi yerini bulamadim ? !
polodan sonra buna bindigimdenmidir nedir arac cok rahat geldi bana . bundan önce megane 3 1.5dci düsünüyordum baya fark var gercekten fiyat olarak nerdeyse aynilar ama insignia tek gecerim .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View PostO kadar el değiştirdiyse çalıntı bile olabilir.
Herşeyi geçtim, araca ekledikleri şeyleri görünce bırakın almayı, gördüğüm yerde koşarak uzaklaşırdımzevk tabi..
ekleme ne var onu anlayamadim
Yorum
-
Yorum