Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ve geldik MTV

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ve geldik MTV

empati yapmak lazım o zaman bız olsak s600 e mı e 320 ye mı bınerdık
    hergun samsun sıgarası ıcen arkadasıma bugunluk sıgaranı ben ısmarlayayım dedım markete gırdık kasıyerden parlement ıstedı yapacak bırsey yok bızde onların yerınde olsak anyısını yaparız ıstısnalar vardır ıllakı rahmetlı ecevıt basbakan ken bıle evıne kartal model aracıyla gıdıyor du
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

vergi sistemi,motor hacmini göre değilde,emisyona göre olsa daha mantıklı olmaz mı? 1.6 benzinli bir araç,2.0 dizel bir araçdan daha fazla yakıt tüketimine ve emisyona sahip değil mi? yani hacimsel olarak değil de emisyona göre olsa vergiler?
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

emisyona göre vergi getirirlerse şuan ödeyemeyen dar gelirli kesim ellerindeki eski sistem araçlarla zaten 3 lt motor vergisi öderler durmak yok söğüşe devam

Yorum

bence en mantıklı kasko fiyatına göre olur...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
            hergun samsun sıgarası ıcen arkadasıma bugunluk sıgaranı ben ısmarlayayım dedım markete gırdık kasıyerden parlement ıstedı yapacak bırsey yok bızde onların yerınde olsak anyısını yaparız ıstısnalar vardır ıllakı rahmetlı ecevıt basbakan ken bıle evıne kartal model aracıyla gıdıyor du
            o koltuğa halk için oturduysa halkını da düşünecek abi o zaman biz olsak neye binerdik; neye binerim bilmem ama ben 6000cc araca biniyim, sen 1600'e bin diye birşey yok. bu nasıl ayrımcılık, deseler ki mantıklı şekilde 3000cc yada 3500cc üstü lüks ona %80 vergi vereceksin o kabul ama bu devirde 2000cc'ye %80küsür ötv, mtv nedir ya. diğer ülkeler 2000'den aşağısına binmiyor, biz 2000'e binemiyoruz. 2000cc'nin nesi lüks, mantık bunun neresinde?
            InsigniaTEAM

Yorum

o kadarını bılemıyorum ama bagzı onlemlerı almazsak yunanıstan gıbı oluruz dedıklerı aklımda
              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                Orjinal yazı sahibi: celikler05
                o koltuğa halk için oturduysa halkını da düşünecek abi o zaman biz olsak neye binerdik; neye binerim bilmem ama ben 6000cc araca biniyim, sen 1600'e bin diye birşey yok. bu nasıl ayrımcılık, deseler ki mantıklı şekilde 3000cc yada 3500cc üstü lüks ona %80 vergi vereceksin o kabul ama bu devirde 2000cc'ye %80küsür ötv, mtv nedir ya. diğer ülkeler 2000'den aşağısına binmiyor, biz 2000'e binemiyoruz. 2000cc'nin nesi lüks, mantık bunun neresinde?
                Bu lükslüğü 94 de Tansu Çiller çıkardı arkadaşlar serin serin gidelim hararet yok
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Para tatlı diğerleride devam ediyor buna
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    bence en mantıklı kasko fiyatına göre olur...
                    +1

Yorum

herkes vergisini ödesin insignialara yol lazım boşa gitmiyor verilenler

Yorum

İşleniyor...
                      X