Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ve geldik MTV

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ve geldik MTV

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
    Niye bu kadar tepkilisiniz anlayamıyorum.MTV her ülkede araç sahiplerinden alınan bir vergi.Biraz az biraz çok ama alınıyor.Tepkili olmamız gereken asıl şey ÖTV.Eğer çok olan birşey varsa o da ÖTV.Siz altı üstü bir telefon görüşmesi yapmak için 2000TL'yi gözden çıkartıyorsunuz(genele söylüyorum şahsa değil) ama 70bin liralık bir aracın 700 TL yıllık vergisi dokunuyor mu?

Pahalı olan benzin fiyatları.Bu kadar zam olmasına rağmen herkes araç alıyor durmaksızın kullanıyor.MTV diğerlerinin yanında devede kulak yani...
    Yeni araç aldığında ödediğin vergilerin farkındasındır eminim

Benim aracımın asıl geliş fiyatı 23 milyarken KDV ve ÖTV üstüne binince 35 Milyar ediyor.Sence hak mı bu ?

Benzin fiyatlarından herkes yakınıyor.EPDK da sözde olaya el atıyor ama hiçbişey yok.
    [CENTER][CENTER]

Yorum

Niye bu kadar tepkilisiniz anlayamıyorum.MTV her ülkede araç sahiplerinden alınan bir vergi.Biraz az biraz çok ama alınıyor.Tepkili olmamız gereken asıl şey ÖTV.Eğer çok olan birşey varsa o da ÖTV.Siz altı üstü bir telefon görüşmesi yapmak için 2000TL'yi gözden çıkartıyorsunuz(genele söylüyorum şahsa değil) ama 70bin liralık bir aracın 700 TL yıllık vergisi dokunuyor mu?

Pahalı olan benzin fiyatları.Bu kadar zam olmasına rağmen herkes araç alıyor durmaksızın kullanıyor.MTV diğerlerinin yanında devede kulak yani...
      iyi hoş diyorsunda buda çok fazla dilmi captiva 2011 2.0D 1.064,50 TLx2= 2.129,00 TL
      Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
      GIBBON

Yorum

Harun kardeşim ben hak demedim ki bak yazımda da zaten ondan söz ettim.ÖTV'nin yanında ödediğimiz MTV çerez parası olur.Benim de şikayet ettiğim konu bu zaten.Yoksa MTV 300 olmuş 500 olmuş o çok farketmiyor diyorum.

Benzine gelince bunun hükümetle,muhalefetle hiçbir ilgisi yok.Ülkemizde ithalat-ihracat dengesizliği olduğu için cari açığımız çok fazla.Bunu da kime ödetiyorlar tabiki bizlere.Kalıbımı basarım bugün kim ülkeyi yönetse bu açığı en iyi şekilde kapatabileceği yer olarak benzini görür ve ona zam yapar.Ülkenin en büyük vergi geliri burada ve kimse birşey yapamadığı gibi araçları tam gaz kullanmaya devam ediyor buna ben de dahil.
        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Onur evet gerçekten fazla.Fazla olduğundan sen,ben,Mercedes ve BMW dahil farkında.Bunun için vergisi yüksek ülkelere özel markalara yakışmayan komik motorlar gönderiyorlar.Ama işte üst düzey yöneticilerimiz nasıl gözlem yapıyorlarsa artık 1.6 motor üstü bu halka çok lüks diyip gereğini yapıyorlar.Benim asıl üzüldüğüm konu herkesin altında S500'ler ile dolaşırken nasıl rahat ediyorlar...
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

onu sormak lazım cidden artık 7.60 a geçtiler begenmıyolar s500leri
            Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
            GIBBON

Yorum

Harun kardeşim ben hak demedim ki bak yazımda da zaten ondan söz ettim.ÖTV'nin yanında ödediğimiz MTV çerez parası olur.Benim de şikayet ettiğim konu bu zaten.Yoksa MTV 300 olmuş 500 olmuş o çok farketmiyor diyorum.

Benzine gelince bunun hükümetle,muhalefetle hiçbir ilgisi yok.Ülkemizde ithalat-ihracat dengesizliği olduğu için cari açığımız çok fazla.Bunu da kime ödetiyorlar tabiki bizlere.Kalıbımı basarım bugün kim ülkeyi yönetse bu açığı en iyi şekilde kapatabileceği yer olarak benzini görür ve ona zam yapar.Ülkenin en büyük vergi geliri burada ve kimse birşey yapamadığı gibi araçları tam gaz kullanmaya devam ediyor buna ben de dahil.
              Zoruma gidiyor açıkçası.Yurtdışında kullanılan araçlara bize gelenler arasında dünya kadar fark var.İkinci sınıf insan muamelesi görüyoruz resmen ama yapacak bişey yok.

Hükümet son model 7.60 lar S serileri vs vs kullanırken bişey yok.Biz kullandık mı gözlerine batarız.
              [CENTER][CENTER]

Yorum

MTV odemelerinizi garantibankasi internet subesi ve bankamatiklerinden gerceklestirirseniz sonaxta boya koruma %50indrimli
                *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

herkez vergısını duzenlı odese zaten bu zamları konusuyor olmazdık
                  adamın 200 calısanı var senede 10 trilyon para kazanıyor odedıgı vergı 20 bın
                  arkadasım amelıyat olmaya gıttı ankara ya doktor 96 mılyar lık vergı levhası asmıs
                  burada 2.0 motor kullanan arkadslar mtv ye veryansın edıyorlar genelde cok gelıyorsa kullanmıyacaksın benım gıbı bız kendı evımızın gelır gıder vb seylerımızı kontrol altına alamazken vatandas koskoca ulkeyı yonetıyor kolay olmasa gerek
                  2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                    arkadasım amelıyat olmaya gıttı ankara ya doktor 96 mılyar lık vergı levhası asmıs
                    burada 2.0 motor kullanan arkadslar mtv ye veryansın edıyorlar genelde cok gelıyorsa kullanmıyacaksın benım gıbı bız kendı evımızın gelır gıder vb seylerımızı kontrol altına alamazken vatandas koskoca ulkeyı yonetıyor kolay olmasa gerek
                    abi çok geliyorsa kullanmıyacaksın diye birşey yok bence. bize kaçıncı sınıf insan muamelesi yapılıyor böyle? şimdi 2.0 yerine 1.6ya bin denilir, zamanla 1.4 olur, 1.2 olur en son bisiklete bineriz artık. ülkeyi yöneticilerin arabası yönetmiyor, S600 yerine S320 olsa gideceği yere geç mi kalacak, ülkesinin kalitesi mi düşecek. asıl bizler bu arabalara binemedikçe kalite düşüyor.
                    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      abi çok geliyorsa kullanmıyacaksın diye birşey yok bence. bize kaçıncı sınıf insan muamelesi yapılıyor böyle? şimdi 2.0 yerine 1.6ya bin denilir, zamanla 1.4 olur, 1.2 olur en son bisiklete bineriz artık. ülkeyi yöneticilerin arabası yönetmiyor, S600 yerine S320 olsa gideceği yere geç mi kalacak, ülkesinin kalitesi mi düşecek. asıl bizler bu arabalara binemedikçe kalite düşüyor.

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                        +1000

Yorum

isyan etmenin faydası yol belli
                          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

para lazım devleteeeeeeeeeeeeeeee alala alala alala alala alala alala alala maad maad maad maad maad maad maad
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

banada lazım )
                              Ben kimi söğüşleyeyim D:
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

oarasını bilemem işte sufyan abi ihihi
                                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                                X