Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Forum yeni dizayn hakkında

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Forum yeni dizayn hakkında

Çok fazla mesaj atmasam da her gün düzenli olarak güncel tüm konu ve mesajları okuyorum. Dikkatimi çeken şey forumun yeni halinden sonra katılımda ciddi anlamda azalma olduğu yönünde. Bunun bir istatistiği tutuldu mu acaba ? Ya da sebepleri incelendi mi? Merak ettim sorayım dedim...
    1.6 T - COSMO - DVD 800

Aslında ciddi bir azalma değil ama söyle bir sıkıntı olduğu kesin daha önceden kayıtlı olan üyelerimizin bir çoğu hala yeni sisteme şifre değişikliği yapıp giriş yapmıyor bunun bir çok sebebi var ara ara bu üyelerimize hatırlatma maili gönderilecek

Diğer bir taraftan üye olmadan formu okumak kişilerin kolayına geliyor bu yüzden mesaj yazma ihtiyacı doğmadan okumay devam ediyor

Dikkat ederseniz forum anlık istatistik bilgilerinde 20 üye 70 ziyaretçi diyor yada rakamlar hep değişiyor gerçek olan şu online kullanıcı sayısı ziyaretçi sayısını geçmiyor

Zaten forumda aktif olan yazarlarımız sizler girişlerinizi yapıp foruma mesaj yazarak destek veriyorsunuz teşekkürler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Açıkçası eski sistem çok daha kullanışlıydı. Son yazılan mesajları görmek ve son açılan konulara ulaşmak çok daha rahattı. Zaten site çok fazla görsel içermiyor ben mobilden girdiğimde bile masaüstü site açılıyordu ve daha kullanışlıydı bence. Birde şu var google dan arama yapıp bizim bu sitedeki linke tıkladığımıda linki acmiyor nedense direk ana sayfaya yönlendiriyor. Demem o ki arayüz değişikliği online sayısını azalttı bence.
      İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Google Index servisleri zamanla güncelleniyor bu tür sorunlar zamanla düzelecek

Eski form dediğiniz gibi daha basitti ve mobile olarak okunması zordu bu forum ise %100 mobil uyumlu ekranlara sahip bir mesajı okumak için zoom yapmak zorunda değilsiniz aslında bir çok artısı var zamanla hep beraber göreceği z

Son Yazılan Mesajlar
        Son faaliyetler kısmından

Son yazışmaları görebilirsiniz
        Son düzenleme: FacomX; 16.03.2017, 13:50.

Yorum

Ben yeni dizayna ve sisteme alışmaya başladım. Zamanla daha kolay gelecektir kullanım..
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Form uygulamasından çok topluluğun bir araya gelmesinde tam bir koordinasyonun olmadığı kanaatindeyim ben de ,kimbilir belki de bizim de bunda payımız var üstünde durulması gereken konulardan biri diye düşünüyorum.saygılar.
            Son düzenleme: levent vardar; 16.03.2017, 23:41.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: levent vardar View Post
              Form uygulamasından çok topluluğun bir araya gelmesinde tam bir koordinasyonun olmadığı kanaatindeyim ben de ,kimbilir belki de bizim de bunda payımız var üstünde durulması gereken konulardan biri diye düşünüyorum.saygılar.
              Örnek verirmisiniz

Yorum

Ben istanbul ve izmir buluşmaları dışındada şehir şehir üyelerimizin yer aldığı her ilin ve civar illerin kendi toplantılarını yapabileceği listeler olmasını öneriyorum böylece herkes kendi ilinde birbirini tanıyacak mangallar,bulusmalar haftalık 1-2 saatlik akşam çayı gibi organizasyonlar olmasını temenni ediyorum

Örnek; 41RD 430 ZEKERİYA İZMİT/KOCAELİ
                41.......... Osman GÖLCÜK/KOCAELİ
                54.......... MEHMET ADAPAZARI/SAKARYA
                16...........BURAK. İZNİK/BURSA

Yorum

Organizasyonların yeri ve zamanı daha açık ve erken duyurulabilir örneğin ,perşembe standart gün anladığım kadariyla(ist icin bahsediyorum)ama lezzet nerededir neresidir ben bilmiyordum mesela? Bir de form uygulamasinda herkesin kolayca ulaşabileceği il bazında hazır üye listeleri olsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mamlamoz View Post
                    Ben istanbul ve izmir buluşmaları dışındada şehir şehir üyelerimizin yer aldığı her ilin ve civar illerin kendi toplantılarını yapabileceği listeler olmasını öneriyorum böylece herkes kendi ilinde birbirini tanıyacak mangallar,bulusmalar haftalık 1-2 saatlik akşam çayı gibi organizasyonlar olmasını temenni ediyorum

Örnek; 41RD 430 ZEKERİYA İZMİT/KOCAELİ
                    41.......... Osman GÖLCÜK/KOCAELİ
                    54.......... MEHMET ADAPAZARI/SAKARYA
                    16...........BURAK. İZNİK/BURSA
                    Selamlar,

Öneriniz için teşekkürler.

Bu Tür Listeler yapıldı ama söyle bir sıkıntı oluyor
                    Üyelerimiz bizim formumuza üye olurken temel bir kaç beklentisi var ve çoğu üye bu beklentisini karşıladıktan sonra forumda aktifliği kayboluyor ve zamanında isminin yazılı olduğu listede sadece ismi kalıyor

Biraz daha bu tür buluşmalar yapmak istenyen arkadaşlar forumdan kendi ilindeki ilçesindeki üyeleri organize ediyor ve Özel mesajla telefon ile bağlantı kuruyorlar ve kendi aralarında bir bir paylaşım bir buluşma ve ya çeşitli etkinlikler yapıyorlar

Benim bildiğim Ankara,İzmir,Krd.Eregli,Malatya illeri aktif bir şekilde görüşüyorlar bu seferde bu çekirdek gruplar kendi aralarında o kadar çok muhabbet ediyorlarki bu seferde Formu unutuyorlar

Diğer bir taraftan bir amaç için toplanan gruplar oluyor ör Lpg konusu,DVD Harita payşaımı yad İstanbul grubu

aslında forumda Aktif olunduğunda mutlaka bir şekilde grup etkinliklerinden haberdar olunuyor

yakında forumda bu tür sorunları çözmek için plakadan yada il bilgisine göre arama seçenekleri gelecek o zaman doğru profil bilgisini dolduran üyelerimiz sayesinde bu tür bir paylaşımı bahsetmiş olduğunuz çevremdekiler grubu altında gözükecek

önerilerinizi her zaman bekliyoruz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: levent vardar View Post
                      Organizasyonların yeri ve zamanı daha açık ve erken duyurulabilir örneğin ,perşembe standart gün anladığım kadariyla(ist icin bahsediyorum)ama lezzet nerededir neresidir ben bilmiyordum mesela? Bir de form uygulamasin da herkesin kolayca ulaşabileceği il bazında hazır üye listeleri olsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
                      Selamlar,

Genelde özel ve geneli ilgilendiren buluşmalar duyuru panosundan haftalar veya aylar öncesinden duyuruluyor Ör: Kış buluşması,Rafting buluşması ,Anıtkabir ziyareti,İftar Davet,ATV gezisi vs..
                      yada İstanbulun yapmış olduğu Perşembe ve pazar klasikleri var bunlarda konusunda en geç bir gün önceden paylaşılıyor
                      İller kendi buluşmalarını forumda paylaşıyor

Dediğiniz gibi istanbul grubuna Lezzet dendiğinde neresi olduğu anlaşılıyor bazen yeni katılımcılar oluyor anlarda forum üzerinde soruyor ve o zmn açıklayıcılı yer tarifi kroki vs.. bilgiler paylaşılıyor.

Dün Kütahyadan Ali bey geldi ve mekanın sordu gerekli bilgi kendisine verildi çok ta memnun olduk.

İstanbulda iseniz sizleride görmek isteriz.

Yorum

Bilgilendirme için tsk edrm mutlaka katilmak isterim.insignia team i seviyor ve takip ediyorum saygılar

Yorum

Dikkatimi çeken bir konu da şu ; açılan konuların altına yazılan mesajlar ters sıralanıyor , düzeltilme imkanı var mı acaba ?
                          1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kartalbey View Post
                            Dikkatimi çeken bir konu da şu ; açılan konuların altına yazılan mesajlar ters sıralanıyor , düzeltilme imkanı var mı acaba ?
                            Bizde Normal gözüküyor ayarları bir kontrol edelim bilgilendirme için teşekkürler

Yorum

forum yenilendikten sonra çok uğraştım girebilmek için sonunda pes edip yeni hesap açtım o hesabı da kullanamadım artık bende mi bir şey var anlayamadım mesaj yazamıyordum.İlk defa bu gün eski üyelikle giriş yapabildim...Eskiye göre daha bi zorlaşmış forum kullanımı bakalım artık.

Yorum

İşleniyor...
                              X