Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gösterge arka aydınlatma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Gösterge arka aydınlatma

Merhaba,
    2012 İnsignia 1.4 t edition elegance (stil paket, afl far) aracımın gösterge arka aydınlatmasını ekteki resimdeki gibi mavi renk yapabilirmiyim.
    Cevabı forumda belki vardır ama ben bulamadım.
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

Gösterdiğiniz fotoğrafta beyaz fakat kameradan dolayı sanırım mavi gibi çıkmış.

Evet göstergelerde veya konsol bölümünde istediğiniz yerin rengini değiştirebilirsiniz. Fakat bunun için üzerindeki değiştirmek istediğiniz bölümü söküp, devre kartı üzerindeki ledi havya yardımı ile söküp istenilen renk ledi lehimleyerek yapabilirsiniz. Bu kadar uğraşa orjinali bozmaya değer mi? Bence değmez, zevkler renkler.

Yorum

Cevabınız için teşk. ediyorum.
      Ben herhangi bir yeri sökmeden ayar veya fonksiyon düğmelerinden değiştirilebilir mi demek istemiştim, bence de belirttiğiniz sökme vb. işlemleri yapmaya değmez.
      Bu şekilde kullanacağım demek ki ...

Yorum

Flexride opsiyonu olsaydı modlar arası geçişte kırmızıya orjinal olarak geçiyordu.

Yorum

Bildiğim kadarı ile bütün göstergelerde aynı panel var çift renk olabiliyor sadece doğru akımı vermek lazım zamanında bir arabaya yapılmıştı otomatik vitesli araçta manuele alınca gösterge kırmızı oluyordu normale alınca standart renk oluyordu.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
          X