Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lütfen yarim edin!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Lütfen yarim edin!!!

lütfen yarım edin. kafam çok karışık. önelikle sorum şu 2010 model 1.6T cosmo bir araç alıcam. ama lpg var arçta landirenzo yağlı sistem. ben vandayım araç ankarada. biraz araştıma yaptım. lpg insigniada sorun oluyor diye birçok yazı okudum. birkaç kişiyede sorudum aynı tepkiyi aldım. bu araç 90 bin km de. bun yanı sıra 2008 model 2.0 TDİ passata baktım bir tane buldum 240 bin km de araç. insigniayı hasar kaydı 3 bin var dedi orjinal navigasyon 19 inç çekilk jant vs eksrası var. gönlüm insigniadan yana ama bu lpg olayını nasıl çözerim. araçta lpg var dediğim gibi. sorun olurmu beni üzermi bu araç? belli bir km den sonra lpg motoru bitirir diyorlar?

LPG ayarları ile ilgili çok yazılıp çizildi bu forumda.Sorunlu olduğunda ayarı tutturmak zor diyorlar.LPG'siz bir araç bulsanız alıp kendiniz taktırsanız bile ustasını bulamazsanız sıkıntı.Bu arada 240.000 km yapmış passat' ta LPG li insigniadan daha az riskli değil.Sizin sorunuzdaki iki araç içinde olumlu cevap veremedim.Sizin için hayırlı olan hangi araç ise Allah cc onu nasip etsin diyelim.
    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

O zaman lpg li insigniadan uzak durmam gerekiyor sanirim

Yorum

Sorunuzun cevabı burada. Forumda LPG konusunda yazdık. Biraz arama yapsaydınız forumda bulurdunuz.

http://www.insigniateam.com/forum/te...and-afr-ayarı

Wideband sensör ile ayarı ince şekilde yapılan Insignia'lar sorunsuz şekilde yolda geziyorlar. Ayarı yapılmayanlar ise sürekli sorunlu şekilde geziyorlar ve sonunda çeşitli masraflar çıkarıyorlar.

Biz forumca bu sensörden temin ettik ve kendi araçlarımızın ayarlarını kafadan değil, değerleri sensör ile ölçerek görerek yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz.

Eğer araç bu şekilde ayarı yapılmamış bir araç ise ki öyledir, alırken subapların eriyip erimediğine dikkat etmeniz gerekiyor. Bu da kompresyon testi ile basitçe anlaşılır. Erime sözkonusu değilse bu şekilde ayar yapılıp sorunsuz şekilde kullanılır.
        Son düzenleme: nalbantoglu; 07.03.2017, 17:16.

Yorum

peki aldığımda sizden mi yardım isteyecem bu ayarın yapılmasında

Yorum

2 araçtanda uzak durun derim.
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

405959565 araba sanirim bu​​ boya durumunu tam ogrenin araba ankaranin yaklasik 50 km disinda
              İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
              2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Birde beyaz olsaymis
                Son düzenleme: roadrunners; 07.03.2017, 22:53.
                İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: roadrunners View Post
                  405959565 araba sanirim bu​​ boya durumunu tam ogrenin araba ankaranin yaklasik 50 km disinda
                  +1
                  kesinlikle öyle yapın. hatta giderseniz arabayı orada değil merkezde bir yere göstermenizi tavsiye ederim!
                  insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
                  honda accord 2.4 Executive...

Yorum

240 bine gelmiş dizel bir vw
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

o kilometrede dizel arac alınmaz benzinli alın binin lpg şartmı?
                      [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

İşleniyor...
                      X