Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 T Cosmo terfi etmeli miyim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 T Cosmo terfi etmeli miyim

Tam bir yıldır 1.4 T elegans stil paket kullanıyorum. Son günlerde Makyajlı kasa 1.6 otomatik vites cosmolar ilgimi çekmeye başladı. İstanbulda yaşayan biri olarak artık manuel vites kullanmak insanı hayli yoruyor. Yılda 10 ila 15 km arası yol yapıyorum. Bu aracın artısı, eksisi hakkında fikirleriniz benim için önemli. Donanım hakkında söylenecek hiçbir şey yok ama özellikle Motor ve şanzuman (acetive selecte) hakkındaki deneyimlerinizden faydalanmak isterim.

Makgajlı kasa makgajsız kasaya göre daha konforlu fakat 180 bg göre performans olarak biraz daha zayıf.. 170 bg fakat torku makgajsızdan 20 nm fazla olmasına ragmen performanstan kayıp var.. tabi 180 liğe göre konuşuyorum.. 0-100 1 sn daha yavaş..motor 1.6 sidi sorunsuz.. bi ara detaylı paylaşmıştım.. şu an hatırlayamadım başlığı.. şanzuman bir dsg kadar seri olmasada sıkıntı yada sorun şimdiye kadar duymadım..Yakıt 180 liğe göre biraz daha düşük ortalama 9-10 lt civarı..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

180' liklerin gücü haricinde makyajlıdan bir + sı yok. Makyajlınında görsel afillilik haricinde 180, likten bir artısı yok.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Yıl olarak kullandığınız km dikkate alınca tercih edebilirsiniz. O kadar km 'de sizi üzeceğini zannetmiyorum...
        Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

İşleniyor...
        X