Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2015 cosmo, 38 bin hsr kayıtlı alınırmı? yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2015 cosmo, 38 bin hsr kayıtlı alınırmı? yardım

İstediğim insignia yı buldum ancak 38 bin hasar kaydı var ve sadece sağ on çamurluk değişik şase de ve aracın diğer geri kalan hicbiryerine anahtar değmemiş. Çok temiz araç direksiyon ve koltuk ısıtma var extradan. Beyaz ve ben burdayım diyor görünüşüyle. Km 35000 de testlerde motor şanzıman çok başarılı sıkıntısız çıktı. Tek derdimiz hasar kaydı. Bu aracı 62 bine alırsak mantıklı olurmu. Burada vereceğiniz öneri ve tavsiyeler ile golf ümü satıp insignia ailesine katılacağım bu araç veya başka bi insignia nasip. Öneri ve değerli görüş, bilginize ihtiyacım var...1.6t lpg yok alırsam taktıracam
    Son düzenleme: Y.M.YILMAZ; 19.02.2017, 19:12.

Merhaba, önce tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz.
    InsigniaTEAM

Yorum

Alırım, 8-10 yıl binerim veya ilerde satarken o zamanki piyasanın 15 bin altına veririm diyorsanız bence alın ama 38 bin liralık ne işlem yapılmış onu öğrenmek lazım.
      1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
      2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
      3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
      4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
      5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
      6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

38 bin büyük rakam, motorda şanzımanda kusur yok, bir çok bölgeye anahtar değmemiş, peki yapılan işlemler nedir? Bunların dökümünü isteyin.
        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

sadece ön çamurluk için 38000 TL masrafı varsa bu aracı garajdan çıkarmamak lazım.Çok masum ve realiteden uzak bir izah yapmışlar.Bu masrafta bir arabayı satmak için sadece fiyatı düşmek yetmeyecektir.Taliplisi de çok kısıtlı olur.16 yıllık vectramı satarken bile hala orjinal boyamı diye soran vardı.
          "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

bence uzak durun 38000 tl küçümsenmeyecek bir rakam değil

Yorum

Bu hasar kaydı sadece çamurluk için çok çok yüksek bir rakam. Servis abartmış desek olsa olsa 5-6 bin lira olurdu. Hasar kaydı diyor ki pertten topladık biz bu aracı.

Yorum

Airbag açmıştır muhtemelen, onun için hasar kaydı uçuk çıkıyor olabilir. Sadece yan direk airbagi açılmış araca 15 bin yazdıklarını gördüm. Ben kullanıcıyım al sat yapmıyorum, bir süre bu araca binicem diyorsanız, servise gösterin aklınıza yatarsa alın bence.
                2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

bahsi geçen aracı Facebook gruplarında gördüm, bu kadar zamandır satılmaması da ilginç. Farklı bir sıkıntısı mı var acaba ?
                  Fikrin kadar varsın!

Yorum

Hangi araci facebokta gördünüz ? benim aracimi mi ?

Yorum

O kayit aracin pert olup sigortanin kişiye odedigi para araci satiyorlar experin belirledigi rakama tamamlıyorlar muhtemelen airbaglar acmistir direk pert ediyorlar yani o kadar para harcadik demek degil
                      İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                      2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

İşleniyor...
                      X