Hayırlı olsun Emeğinize sağlık yeni insignaya yeni arayüz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Forumun Yeni Hâli
Collapse
X
-
Hayırlı olsun arkadaşlar.
Yeni her zaman iyidir. Ne olursa olsun. İster süpürge olsun, ister telefon, ister forum altyapısı, isterse silecek paspası. Yeni her zaman iyidir, hep gözümüz üstünde olduğu için de olmadık şeyleri gözümüze batar. ama sonuçta nedir?
Yeni her zaman iyidir
Ellerinize sağlık."Söz, söyleyenin sıfatıdır"
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Ben de yeni arayüzde ilk mesajımı göndereyim. Alışmak biraz zaman alacak gibi duruyor gerçekten. İlk etapta gözüme çarpan tema renginin biraz daha vurgulu olması gerektiği. Açık renklerde her şey biraz birbirine girmiş gibi duruyor. Ayrıca yarı ingilizce yarı türkçe mesajlar da tahminimce düzeltilecektir. Hayırlı olsun diyelim.34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
biraz karmaşık gibi duruyor evet ama zamanla alışılacaktır. üyelerin aktifleşmesi konuların cevaplanma sayısı arttıkça bir bakmışız alışmışız. ben "webwiz" tabanlı forum olsa daha güzel bir sisteme geçileceğini düşünüyorum ama tercih bu yönden kullanılmış. bize de teşekkür etmek düşüyor. Eksiklikler var evet, son konulara giriş yetkisi verilmesi lazım örneğin, zamanla talepler gerçekleşecektir.
Birde yöneticilere tavsiyem, www.insigniateam.com/forum olarak uzun süredir giriş yapan kullanıcıların hata mesajını almamaları için, o sayfaya bir ader "redireckt" kodu ekleyerek yeni anasayfa indexine yönlendirmeyi sağlarsanız kimse hata ile karşılaşmamış olur. Ellerinize sağlık. Ben alışmaya başladım bile. üstelik mobil kullananlar çok rahatlayacak.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Elinize sağlık çok modern hale gelmiş, tek beklentim günvel konuları daha iyi takip edebilmek için sayfayı açar açmaz sağ köşedeki gibi değişiklik olmuş konular ve yeni konular sekmesi gibi göz önünde iki sekme olması diğerleri gerçekten çok güzel ve alışılabilir...
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum