Bir türlü alışamadım bu hâle.. bence olay zorlaştırılmış ben bi pratiklik göremedim yinede emeği geçen herkesin eline koluna sağlık... eski sürümü kullanabilme gibi bi şansımız yokmu
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Forumun Yeni Hâli
Collapse
X
-
Valla haklısın.. alışmak biraz zaman alacak.. eski sistem de herşey daha rahat gözönündeydi.. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden olmuş..)) yinede emek verenlerin ellerine sağlık zamanla bunada alışırız..
-
Ellerinize sağlık...sayın yönetim bu değişiklik gerçekten gerekli miydi...MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
bir de, yeni konular yazısına tıklayınca "bu sayfaya girmeye yetkiniz yok" gibi bir şeyler diyor...MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagri View PostYeni yapı henüz tamamlanmadı, biraz sabır isteyeceğiz
Bu zaman içinde profilinizdeki eksik bilgileri, avatarlarınızı tamamlayabilirsiniz.
Yorum
-
Dediğim gibi daha henüz başlangıçtayız, yorum yapmak için biraz erken.
Yada şöyle söyleyim, önceki sistemimiz smf'i de bilmeyen ve ilk defa kullananlarda zamanında zorlanmıştı.
Ben vbulletin kolay demiyorum, sistem rayına oturdukça, sizlerde kullandıkça zamanla alışırsınız. Site bu şekilde kalmayacak birsürü yeni özelliği zamanla kullanacaksınız. Kullanmak istemeyen için bir çözüm yok malesef
Site bu hadi hayırlı olsun demiyoruz, en basitinden mesela tema değişecek.InsigniaTEAM
Yorum
-
Yılların verdiği alışkanlıklar güzel ama yenilikçi olmak lazım bu kapsamda geçişler düşünüldüğü gibi her zaman %100 olmuyor ama yenilik ve geleceğe daha sağlama ve yetenekli bir platforma geçişin sancılarını yaşıyoruz ve ekip olarak ciddi mesai harcanıyor cagri nın dediği gibi henüz bitmedi bittiğinde inanıyoruzki daha verimli ve daha yenilikçi olacağız
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Yeni sistem arka planda oldukça detaylı fikirler ve yenilikler getiriyor.
Eski sistemin artıkyükü kaldıramayacağını düşünüyorum. Forum genişliyor.
Eski sistemi yoğun kullandığımızdan ve team kardeşliği nedeni ile de duygusal olarak ta bağlandığımızdan ötürü değişimi bünye ilk etapta red edecektir.
Biraz zaman herşeyin ilacıdır.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum