Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.4 Turbo 140 hp Hakkında Herşey.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 1.4 Turbo 140 hp Hakkında Herşey.

Opel'in D segmenti olarak da bilinen orta sınıftaki temsilcisi Insignia'nın 1.4 Turbo motorlusunun Türkiye'de e-otodergi tarafından GPS teknolojili profesyon...

Beyler 1.4 turbo hızlanma videosu buldum
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

0-100 ü 10.3 yaptı güzel bi değer ama 100-0 frenleme mesafesini beğenmedim 38 metre biraz çok gibi geldi bana
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
        0-100 ü 10.3 yaptı güzel bi değer ama 100-0 frenleme mesafesini beğenmedim 38 metre biraz çok gibi geldi bana
        Hızlanması güzel ama fren performansı 17" jantlarla yapıldıysa mesafe uzayabilir.

Yalnız 1 den 2. vitese geçerken patinaja düşürtüyor çok sert kullandığı kesin ben şahsen bırak yarım saniye geç hızlansın ama o kadar sert vites geçirmeyim ani hızlanmalarda.

Yorum

frene çok asıldı hemen absye girdi araba biraz daha düzgün bi frenlemeyle 1-2 metre daha iyisi yapılabilir bence.ben dergiyi indirdim ordan baktım arabayı 493 kilometre test etmişler,baya zorlamışlar zaten videoda da görülüyor 8.0 litre ortalama yakalamışlar çok iyi bence.

arabada tek beğenmedikleri şey ara hızlanmalar olmuş

60-100(4.vites-5.vites)...........11.0/17.1
          80-120(5.vites-6.vites)...........17.1/25.9

bu viteslerde yaparlarsa tabi beğenmezler yap şunu adam gibi 2. -3.viteste bak ozaman noluyo
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
            frene çok asıldı hemen absye girdi araba biraz daha düzgün bi frenlemeyle 1-2 metre daha iyisi yapılabilir bence.ben dergiyi indirdim ordan baktım arabayı 493 kilometre test etmişler,baya zorlamışlar zaten videoda da görülüyor 8.0 litre ortalama yakalamışlar çok iyi bence.

arabada tek beğenmedikleri şey ara hızlanmalar olmuş

60-100(4.vites-5.vites)...........11.0/17.1
            80-120(5.vites-6.vites)...........17.1/25.9

bu viteslerde yaparlarsa tabi beğenmezler yap şunu adam gibi 2. -3.viteste bak ozaman noluyo
            Ben hep diyorum insignia 1.4 turbonun tüketimi çok ideal gerçekten o kasaya göre gayet iyi yakıyor bassan bile ama ara hızlanmaları için bence hepsini 3. viteste yapmalıydı 145 e kadar 3. viteste yolu var.

Yorum

60-100ü 2.viteste bile yapabilirdi hatta
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                Opel'in D segmenti olarak da bilinen orta sınıftaki temsilcisi Insignia'nın 1.4 Turbo motorlusunun Türkiye'de e-otodergi tarafından GPS teknolojili profesyon...

yan panelde bir video var, Insignia solu kapatmış gidiyor
                Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

video başlığındaki "śmierci" kelimesini merak ettim, ölüm demekmiş
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  Orjinal yazı sahibi: smg05

yan panelde bir video var, Insignia solu kapatmış gidiyor
                  Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

video başlığındaki "śmierci" kelimesini merak ettim, ölüm demekmiş
                  Yuh o nasıl bir hızlanmadır öyle? Nasıl devrini almış yardırıyor makina.
                  Sana zaten şaşırmıyorum nerede ilginç videolar orada sen. Gelecekte seninle ilgili iş dünyasında düşüncelerim var

Yorum

İşleniyor...
                  X