Duyuru

Collapse
No announcement yet.

stil paket için öneri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: stil paket için öneri

Orjinal yazı sahibi: meto
    Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
    Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    Orjinal yazı sahibi: Odak Burak
    Estagfurullah Hasan Bey, sizde çok araştırmacısınız böyle konularda.
    Başka kaldırılacak bir şeyde kalmadı zaten.. En sevilen şeyler kaldırıldı.
    burak bey çok yazık olmuş, şahsen çok üzüldüm, ama bi taraftanda bu kaldırılan şeylere sizin el atıcağınızı çok iyi biliyorum, o yüzden için biraz rahat, başarılarınızın devamını temenni ederim...
    Hasan Bey, her zaman söylediğimiz gibi hedefimiz sizi memnun etmek, güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Gökhan Bey'e söylediklerim sizin içinde geçerlidir. Kaldırılan şeylere üzülmeyin.

eksik olmayın burak bey,"opel odak"olarak amaçlarınızı, hedeflerinizi, kalite politikanızı çok iyi biliyorum, odak ailesi olarak kucakladığınız müşterilerin memnun olamama şansı yok zaten, siz ve ekibiniz her zaman başarıyı hakediyor....
    bu yazıdan sonra ben odağın kapısının önünden geçmeyeyim neme lazım kucaklarlar falan ihihi
    bi kere geçerseniz bir daha başka yere gidemezsiniz zaten ayaklarınızı yerden kesiyorlar hizmet kalitesiyle

gökhan bey sizin ayağınızı yerden çok kesmişler sanırım
    bende haftaya odak burak beyin yanına gideyim hizmet kalitesine bir bakayım

burak bey çok misafirseverdir, sizi en iyi şeklide ağırlıyacağına emin olabilirsiniz, ayrıca ayağınızın yerden kesilmesine hazırlıklı olun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      Estagfurullah Hasan Bey, sizde çok araştırmacısınız böyle konularda.
      Başka kaldırılacak bir şeyde kalmadı zaten.. En sevilen şeyler kaldırıldı.
      burak bey çok yazık olmuş, şahsen çok üzüldüm, ama bi taraftanda bu kaldırılan şeylere sizin el atıcağınızı çok iyi biliyorum, o yüzden için biraz rahat, başarılarınızın devamını temenni ederim...
      Hasan Bey, her zaman söylediğimiz gibi hedefimiz sizi memnun etmek, güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Gökhan Bey'e söylediklerim sizin içinde geçerlidir. Kaldırılan şeylere üzülmeyin.

eksik olmayın burak bey,"opel odak"olarak amaçlarınızı, hedeflerinizi, kalite politikanızı çok iyi biliyorum, odak ailesi olarak kucakladığınız müşterilerin memnun olamama şansı yok zaten, siz ve ekibiniz her zaman başarıyı hakediyor....
      bu yazıdan sonra ben odağın kapısının önünden geçmeyeyim neme lazım kucaklarlar falan ihihi
      bi kere geçerseniz bir daha başka yere gidemezsiniz zaten ayaklarınızı yerden kesiyorlar hizmet kalitesiyle

gökhan bey sizin ayağınızı yerden çok kesmişler sanırım
      bende haftaya odak burak beyin yanına gideyim hizmet kalitesine bir bakayım

burak bey çok misafirseverdir, sizi en iyi şeklide ağırlıyacağına emin olabilirsiniz, ayrıca ayağınızın yerden kesilmesine hazırlıklı olun
      bu sitenin misafir sever opel bayi yetkilisi burak bey ise artık onu ziyaret etmek mecburi oldu.
      hadi hayırlısı insignia için her yol müdahdır.
      2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

yeni birşey farkettim, nedense 1.4T Edition+Elegance Stil paket araçlara aktif koltuk kafalıkları koymamışlar alala

iç fotolara dikkat:
        Edition + Elegance
        http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80571707/detay
        http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...88546215/detay

Edition + Elegance + Stil paket
        http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87576736/detay
        http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...81893256/detay
        http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89147255/detay
        InsigniaTEAM

Yorum

Çok ilginç gerçekten koymamışlar alala
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

O araç deri koltuklu olduğu için herhalde, diğerlerinde fotolardan tam anlaşılamıyor.

Yorum

ama diğer motor seçeneklerinin tüm donanımlarında aktif koltuk kafalıkları standarttı. baz donanıma koymasalar tamamda stil paket ekletince aktif kafalıkların iptal olması garip
              InsigniaTEAM

Yorum

benim araç edition+elegance, stil paketi yok. aktif kafalıkta yok. yada var ben bilmiyorum
                (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

İşleniyor...
                X