Duyuru

Collapse
No announcement yet.

stil paket için öneri

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• stil paket için öneri

herkese merhaba;

Bir aksilik çıkmazsa bu ay şuan kullandığım astra aracımı satıp insignia 1.4 siparişi vereceğim.
    benim araç için 2 eklemem olacak birincisi sunroof paket ve stil paket ancak kafamı karıştıran bir konu konu var stil pakette 18" jant ve navi600 bilgi ekranı var.
    bu pakette bulunan navi600 ve jant sizce nasıl çünkü bu stil paket için ilave 2500tl ek ödeme yapacağım aslında jant konusunda tam karar vermedim ama bilgi ekranı kesinlikle olmasını istiyorum.sizce 17" jant bu araç için yeterlimi (görüntü ve performans) açısından yoksa stil paket almayıp dışarıdan 1500tl verip farklı marka multi medya sistemi almam daha iyimi olur?

bu konuyu yazarken bile heyecanlandım insignima kavuşmama az kaldı...

bilirkişi ve üstadların yardımına ihtiyacım var...
    2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Ynt: stil paket için öneri

Şahsi kanaatim orjinal bilgi ekranı %100 çalışıyor diğerlerinin artıları olsada ufak tefek sorunlar çıkabiliyor jant ve bilgi ekranı için değer bence

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

orijinal alırsan turn push var bene mutlaka orijinalini almalısın ayrıca da balık sırtı antende dahil oluyor...
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: meto
        herkese merhaba;

Bir aksilik çıkmazsa bu ay şuan kullandığım astra aracımı satıp insignia 1.4 siparişi vereceğim.
        benim araç için 2 eklemem olacak birincisi sunroof paket ve stil paket ancak kafamı karıştıran bir konu konu var stil pakette 18" jant ve navi600 bilgi ekranı var.
        bu pakette bulunan navi600 ve jant sizce nasıl çünkü bu stil paket için ilave 2500tl ek ödeme yapacağım aslında jant konusunda tam karar vermedim ama bilgi ekranı kesinlikle olmasını istiyorum.sizce 17" jant bu araç için yeterlimi (görüntü ve performans) açısından yoksa stil paket almayıp dışarıdan 1500tl verip farklı marka multi medya sistemi almam daha iyimi olur?

Evet bende yaklaşık 3 hafta önce 1.4 turbo aldım

Hiçbir paket ilavesi almadım. 18jant . navigasyon, cam filmi .karter koruma ve alarm taktırdım..

Şimdiki aklım olsa kesinlikle 1,6 cosmo alırdım 2011 model o km olarak sadece 4-5 bin lira fark var nedenine gelince yakıt tüketimi bekledigimin üzerinde çıktı
        2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alibaba3434
          Orjinal yazı sahibi: meto
          herkese merhaba;

Evet bende yaklaşık 3 hafta önce 1.4 turbo aldım

Hiçbir paket ilavesi almadım. 18jant . navigasyon, cam filmi .karter koruma ve alarm taktırdım..

Şimdiki aklım olsa kesinlikle 1,6 cosmo alırdım 2011 model o km olarak sadece 4-5 bin lira fark var nedenine gelince yakıt tüketimi bekledigimin üzerinde çıktı
          Faysal,tabi gördün geçen hafta cosmoları aklın kadı değilmi
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

vallahi benim görüşüm tam tersi yönde. Ben olsam kesinlikle orjinal navigasyona girmem. Orjinal navigasyona ek parçalar eklemeden ne dvd izleyebiliyorsun ne geri görüş var ne de navigasyonu iyi çalışıyor. sadece turn pusha o para değer mi o da sizin taktiriniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              vallahi benim görüşüm tam tersi yönde. Ben olsam kesinlikle orjinal navigasyona girmem. Orjinal navigasyona ek parçalar eklemeden ne dvd izleyebiliyorsun ne geri görüş var ne de navigasyonu iyi çalışıyor. sadece turn pusha o para değer mi o da sizin taktiriniz.
              -1 ihihi
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

bu arabaların hakkı 18 janttır.(başlangıç) still paketi kesinlikle tavsiye ederim. ancak navi konusunda yorum yapamayacağım. kullanan arkadaşların fikirleri daha önemli. eğer navigasyon istemezsen 18 jantı opsiyonlu taktır. arabanın duruşu değişiyor. 19 ve 20 jantta çok güzel yakısıyor ama hem konfor açısından hemde türkiye yol sartlarında bunlar zor görünüyor...

karar senin...
                2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

lütfen bilgisizliğimi mazur görün ama
                  bu turn push nedir. (nette araştırdım ancak yeterli bilgiye ulaşamadım)
                  olması ne işe yarıyor..
                  2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

elektronik el freninin yanında yer alan navi ve media kontrol mekanizması.
                    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

1.4 t için 18" jantları kesinlikle almalısın, ben navi hariç sadece jantları istedim + 700 tl farkla aldım. ilave cyclone navi taktırdım (1600 tl) . klasik 17" jantlar artık çok boğuk duruyo insigniada.

aracın asaletini gösteren en büyük etkenlerden biridir jantlar. stil paketin 18" jantlarını kesinlikle almalısın, sonra almadığına pişman olursun
                      2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

süpermiş bende bu özelliğin sadece cosmoda olduğunu sanıyordum
                        yaw çok cahilmişim maad

Yorum

ayrıca ilandaki jantlar;

gerçi siyah insignia da daha iyi duruyor..
                          2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

orijinal sistemin görüntü kalitesi filan çok daha iyi benden demesi.. tercih sizin.
                            F30 Sport+

Yorum

Kesinlikle orijinal!!!
                              Şu anki aklım olsa başta cosmo+19' jant+navi+flexi+sunroof+ergonomik koltuk. Alırdım.
                              Alirkenki bilmezlik , cahillik bu siteye üye olmuş olsaydım hepsini alırdım.
                              Satıcılar bu isi bilmiyorlar. Şu an çoğundan daha iyi olduğumu düşünüyorum.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

İşleniyor...
                              X