Ynt: İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü
Sedat kardesim zaten kendisinde her turlu motor var. Sorun bu motorlarin degisken sinyal anlayisina gora calismasi ve mukemmel bir far sistemi olmasi. Yani disaridan duzgun elektrik vererek bu fari aktive edemiyorsunuz. Ayri bir ozel sinyal siteminin uyarsina ihtiyaci var. Bu nedenle disaridan mekanik bir motor yardimi ile kaliperleri acip bixenon aktivasyonu yapilabiliyor. Yanliz iki tane far parcaladik ve inanilmaz bir devre sisteminin oldugunu gozlemledik. Opel sadece bu sitemi bizim araclarimiza koyarak bir devrimi gerceklestirmis....tekrar tekrar Opele tesekkurler
arkadaşlar sahibinden.com da bir çift cosmo farı gördüm. temiz sorunsuz diyor 650 lira çifti belki size faydası olur. Ben uzunlarla ilgili bilgi de veririm alana....
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
arkadaşlar sahibinden.com da bir çift cosmo farı gördüm. temiz sorunsuz diyor 650 lira çifti belki size faydası olur. Ben uzunlarla ilgili bilgi de veririm alana....
Alayımmı? Orjinaldir değil mi?
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum