Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
    Abi bahsettiğin diğer yöntem bu birinci linteki gibi birşeymi bülent abinin yaptırdığı gibi bunu daha öncede söylemiştim görüntü olarak bence çok iyi birtek sorun buğu onun önüne geçilebilirse kesinlikle yaptırılabilir yapan arkadaşın ilanıda ikinci olan.
    1.http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=1791.80
    1.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60599145/detay
    Bu sistem ne kadara mal oldu? mart, nisan ayı gibi bende yaptırabilirim...
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      tamam Aykut kardeşim seni de yazıyorum.Yanlız şu ana kadar yapılan muhabbetler durumun pek de iç açıcı olmadığını gösteriyor. Daha net bir cevap alamadım.Umarım istediğimiz bir gelişme olur. Bu arada sizlere ben başka şekilde bi,r şey planladığımı söylemiştim ya eğer bu şekilde çözemezsek ve benim kendim için uğraştığım şekil gercçekleşirse onu da size bilgi olarak vereceğim.
      Not: ben kendi xenonlarımı kullnarak ve garanti dışında bu işi çözmeye çalıştığımı söylemiştim belki hatırlarsınız. O yöntem de eğer xenon kısmını ucuza sizlere mal edebilirsek ve eğer uygun fiyata far bulabilirsek o yöntemi bu kapsama dahil ederiz. Vallahi artık şunu söyleyeyim bu sorunu çözemk farz oldu. elimden gelen ne varsa yapacağıma emin olun arkadaşlar.Yanlız şunu da bilin sadece sizlerle kişiler arasında bağlantıya yardım ediyorum. Lütfen bu konuda yanlış düşünceler kapılmayın. eğer bu yönde bir düşünce olduğunu söylerseniz hemen konuyu kapatacğım .Saygılar sevgiler
      Kendi adıma söyleyeyim ben yanlış düşünceye kapılmıyorum. Sana da teşekkür ederim . Uğraşıyorsun yani. Ben yinede yazayım .
      GÜNCEL

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Aklımdan bile geçmedi hemşehrim o nasıl laf

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
          Orjinal yazı sahibi: aRsLan
          Abi bahsettiğin diğer yöntem bu birinci linteki gibi birşeymi bülent abinin yaptırdığı gibi bunu daha öncede söylemiştim görüntü olarak bence çok iyi birtek sorun buğu onun önüne geçilebilirse kesinlikle yaptırılabilir yapan arkadaşın ilanıda ikinci olan.
          1.http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=1791.80
          1.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60599145/detay
          Bu sistem ne kadara mal oldu? mart, nisan ayı gibi bende yaptırabilirim...
          Valla yaza doğru bende yaptırabilirm ikimiz için bir pazarlık yapabiliriz 375 demiş ilanda
          2016 w205 AMG

Yorum

Angel far yapmıyormuş kesinlikle . Alt satırda 50 tl farkla yapıp 1 dk bile garanti vermiyormuş :P
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Bence bu tür orijinal olmayan işlemler sağlıklı olmaz, uzak durmak en iyisi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Arkadaslar diger yontem garantili degil. Yani ben garantili yaptirmiyorum. Ben elimdeki xenon beynimi ve de d1s yerine d2s xenon ampulu kullanacagim. Yaklasik buradan 1000 tlye yakin fark cikiyor. Burdaki nuans su opel bayii disinda bizim cosmo farlari gibi bazi orjinal gm urunleri getiren bir adam var. Ondan farlari temin edecegim. Ancak isin sizin icin ugrastigim ve sorusturdugum safhasinda bu adamdan cok rica etmeme ragmen elinde baska bir far cifti olmadigini soyluyor. Getirin hepsini alacagiz dedigimde de boyle bir urunu bir daha fazla sayida bulamayacagini soyluyor. Simdi bir de onla yuz yuze gorusecegim. Ancak yine burdaki tek avantaj olursa eger xenon beyninden ve de xenon ampulunden olur. Yani elinde xenonu olmayan icin orjinal yapmaya calistigimiz kampanya hem de garantisi olacagi için cok daha mantikli. Ayni fiyatlara gelecekse niye garantili tercih edilmesin. Benim dedigim farkli secenek de bu arkadaslar. Muhtemelen persembe gunu bu adamla yuz yuze gorusecgim.bilgi gelince gecikmeden size bilgi verecegim. Biliyorum herkes hevesli ama elimden de bu kadari geliyor. Saygilar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Arkadaslar diger yontem garantili degil. Yani ben garantili yaptirmiyorum. Ben elimdeki xenon beynimi ve de d1s yerine d2s xenon ampulu kullanacagim. Yaklasik buradan 1000 tlye yakin fark cikiyor. Burdaki nuans su opel bayii disinda bizim cosmo farlari gibi bazi orjinal gm urunleri getiren bir adam var. Ondan farlari temin edecegim. Ancak isin sizin icin ugrastigim ve sorusturdugum safhasinda bu heriften cok rica etmeme ragmen elinde baska bir far cifti olmadigini soyluyor. Geltirrin hepsini alacagiz dedigimde de boyle bir urunu bir daha fazla sayida bulamayacagini soyluyor. Simdi bir de onla yuz yuze gorusecgim. Ancak yine burdaki tek avantaj olursa eger xenon beyninden ve de xenon ampulunden olur. Yani elinde xenonu olmayan icin orjinal yapmaya calistigimiz kampanya hem de garantisi olacagi için cok daha mantikli. Ayni fiyatlara gelecekse niye garantili tercih edilmesin. Benim dedigim farkli secenek de bu arkadaslar. Muhemelen persembe gunu bu adamla yuz yuze gorusecgim.bilgi gelince gecikmeden size bilgi verecegim. Biliyorum herkes hevesli ama elimden de bu kadari geliyor. Saygilar sevgiler
                  daha ne yapacaksın arkadaşım. elinden geleni yapıyorsun bizi bilgilendiriyorsun. seçenek sunuyorsun. bu iş olur ya da olmaz ama araştırmaların için bile ben kendi adıma çok teşekkür ederim. umarım uygun yollu çözümler olurda bizde seviniriz...
                  saygılar...
                  2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Bende hic öyle düşünmedim...yardım amaçlı uğraşıyorsun keşke bizde yardımcı olabilsek..

Güzel haberlerini bekliyoruz..
                    2009 Insıgnıa 1,6 180 Turbo Edition+Elegance+18 Jant (Siyah)                        
                    2011 Toyota Auris Dizel 1.4 D-4D Comfort Plus (Beyaz)

Yorum

Var mı haber ?
                      Hala GÜNCEL clapclap

Yorum

Bekliyoruz hayırlı haberleri

Yorum

Arkadaslar opel indirime gitmiyor. Bunu cok uzulerek belirtmek istiyorum elimden gelen yaptim ancak adamlarin direncini kiramadim. Benim ki gibi garanti disi urun icinse su an ellerinde yok. Ama sunu soyleyeyim adamin eline geldikce tek tek hepimiz icin pazarlik yapip almaya calisacagim. Bunu gercekten soyluyorum uzulerek benim ki takildi. Goruntu bekledigimden guzel oldu yanliz uzunlari yakamiyoruz. Yanliz ona da cozum bulmak uzereyiz. Onu da cozunce muhtemelen sizinkinde hic sorun olmadan takma islemini gerceklestirecegiz. Yani benimki biraz demo gibi oldu.....elimden gelen takibi yapmaya devam edecegim. Saygilar sevgiler
                          Not: urun bulabilirsek alim yapalim mi ? Kesin alacak arkadaslar yani bu da yaklasik 2200 2500 arasi olur diye tahmin ediyorum lutfen belirtsin. Cunku burda kimseye ekstra davranmak istemiyorum..... Cunku hu konuyu artik hepimizin konusu olarak goruyorum. Yapamadiklarim icin de ozur diliyorum.

Yorum

Bu arad ben 2 sene kadar philips 6000 kelvin xenon kullandim. Bu xenonlarin ne kadar basarili oldugunu merceklier tklinca anladim. Yani cosmo fara gecmeden bunu taktirip daha sonra onun beyinleri kullanilabili. Bu rada philis xenon amerikan portakal ampul kullaniminin dah guzel oldgunu savunnlar da var. Hatta ben bile bir ara o goruntuyu ozledim. Bence ozellikle koyu renkte bu kombinasyon cok ozel duruyor. Bu arada xenon bastan odenerek para da bolunmus olur.....

Yorum

Bu arada opelden alabildigim en dusuk fiyat orjinal farlar icin kdv dahil 1750 lira civarinda...

Yorum

Resim koysaydın bari Utku abi ne kadar değişiyor araba bakalım

Yorum

İşleniyor...
                                X