Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Eeee Onatim sagolasin ama beni dogrulamissin. Ben d aynen bunlari dedim ama arkadas anlamak istemedi her zaman ki gibi. Bu arada isinicine teknik girerse o senin bildiklerin Volkanim sanayi bilgisinin onune gecmez. Gercek teknik senin dedigin gibi olmuyor. Ona bakarsan Ankarada 500 beygirlik tipo var ama ilk virajda duvari öper A5 le kapisirken.... Ha ben fizikten azicikta olsa anlarim o yuzdenfizikle ilgili yorum yaparim oyuzden de agirlik merkezi degisiminin hareket halinde senin dedigin gibi olmadigini soylerim sen bunu ters yorumlarsin. Daha ne diyeyim ben sana.... haha haha haha haha
    ben sana yazıyorum anlatıyorum sen anlamamakla birlikte boş boş yazıyorsun benim sana anlattıklarım aracın yol tutuşunu arttırmakla ilgili bilgiler bu bilgiler .. gm mühendisi olduğumuzu iddia etmiyoruz ama anlattıklarım her şey doğru yazdıklarım ortada araştır çürüt o zaman yazdıklarımı .ağırlık merkezini aşağıya çekmekle anlatmak istediğim arabaya alçaltmakla ilgili .. ben buraya ne yazsam sen bilip bilmeden yazıcaksan yine o yüzden yordun artık beni daha yazmıyacam bir şey sportunu güle güle kullan bende cosmomu kullanıcam çünkü

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
      Orjinal yazı sahibi: volkan
      Neyse Volkanım muhabbei daha fazla teknik bilgiye çevirmeyeceğim ancak şunu söyleyebilirim araba işi o kadar kolay değil. Eğer o kadar kolay olsaydı seni hemen GM e baş muhendis olarak atarlardı kardeşim. Ha bu arada ben hala iddaa ediyorum hiçbir cosmo SPORT parçları birebir takılmaz ise SPORT olamaz. Bunu unutma Volkanım....... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
      teknik bilgiye çevirme çünkü teknik bilgin YOK olsaydı bunları anlatmak zorunda kalmazdım. aracın yol tutuşunu arttırmak için gm mühendisi olmaya gerek yok teknik bilgi ve daha önceden tecrube etmiş olmak yeterli .. gözünde yabancı firmaları fazla büyütme italyanlar ferriyle 100 de 200 e 8 sn de çıkıyor bizim çoçuklar adları miniks kardeşler honda motorunu revize edip honda civicle 5 sn de çıkıyor istedinmi oluyor utkucum
      ne volkan abi sen nede utku abi sen hakklısın birincisi baş araştırma şefi olmak okadar kolay değil sadece teknik bilgi ile bitmiyor... volkan abi senin o hondayı yapan adamlarda bi halttan anlamazlar bana gidip o kullandıkları turbodur intercooler dır hesabını yapıp kendileri imal etsinler ozmn tamam hazır yapılan malı söküp takmak adamı mühendis değil tamirci yapar ferrari mühendisi istese 5 sn 0-200 yapar iş o değil
      sen nerden çıktın ortaya onat bi ankaralıyla uğraşıyorum ikincisi fazla .. beğenmedin adamlar güzel işler yapıyorlar bizde oturup seyrediyoruz videolarını adamların mühendis olduğunu iddia etmiyorum yaptıklarını beğeniyorum herkes yapamıyor çünkü

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Kızdırmayın Volkanımı o güzel o özel o kendine has muhabbeti hoş kendisi hoş bir insandır.

Yorum

temennilerin için teşekkür ederim.

Yorum

o zaman Samet kardeşim seni de yazıyorum. Almak zorunluluğu yok. En azından talebi gösterelim Opele de bir fiyat elde edelim.....
            Ok. Teşekkürler bu konuya vakit harcadığın için.
            Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
            VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Güncel! ihihi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

clapclap Hala güncel ! Yok mu başka editioncu? hiho

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bizden başka yok galiba

Yorum

var var bende burdayım
                    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

bende yaptırmak istiyorum ama şuanda mümkün değil.nasipse 2. yarının sonlarına doğru yaptıracağım.

Yorum

Bende varım.Aldığımdan beri arabamda gördüğüm tek eksik
                        2009 Insıgnıa 1,6 180 Turbo Edition+Elegance+18 Jant (Siyah)                        
                        2011 Toyota Auris Dizel 1.4 D-4D Comfort Plus (Beyaz)

Yorum

Fiyat ney oldu en son ?
                          2016 w205 AMG

Yorum

tamam Aykut kardeşim seni de yazıyorum.Yanlız şu ana kadar yapılan muhabbetler durumun pek de iç açıcı olmadığını gösteriyor. Daha net bir cevap alamadım.Umarım istediğimiz bir gelişme olur. Bu arada sizlere ben başka şekilde bi,r şey planladığımı söylemiştim ya eğer bu şekilde çözemezsek ve benim kendim için uğraştığım şekil gercçekleşirse onu da size bilgi olarak vereceğim.
                            Not: ben kendi xenonlarımı kullnarak ve garanti dışında bu işi çözmeye çalıştığımı söylemiştim belki hatırlarsınız. O yöntem de eğer xenon kısmını ucuza sizlere mal edebilirsek ve eğer uygun fiyata far bulabilirsek o yöntemi bu kapsama dahil ederiz. Vallahi artık şunu söyleyeyim bu sorunu çözemk farz oldu. elimden gelen ne varsa yapacağıma emin olun arkadaşlar.Yanlız şunu da bilin sadece sizlerle kişiler arasında bağlantıya yardım ediyorum. Lütfen bu konuda yanlış düşünceler kapılmayın. eğer bu yönde bir düşünce olduğunu söylerseniz hemen konuyu kapatacğım .Saygılar sevgiler

Yorum

ben taktırdım beleş

Yorum

Abi bahsettiğin diğer yöntem bu birinci linteki gibi birşeymi bülent abinin yaptırdığı gibi bunu daha öncede söylemiştim görüntü olarak bence çok iyi birtek sorun buğu onun önüne geçilebilirse kesinlikle yaptırılabilir yapan arkadaşın ilanıda ikinci olan.
                                1.http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=1791.80
                                1.http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60599145/detay
                                2016 w205 AMG

Yorum

İşleniyor...
                                X