Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Güzel görünebilir de ne agarnti var ne birşey. geldi sorun çıktı elinde kaldı. ayrıca Orjinal en güzeli bence. Ben karaımı verdim kesinlikle orjinali yaptırıyorum...
    inşallah olur. bende merakla bekliyorum opelin vereceği cevabı. ne kadar aşağı çekecek fiyatı görecez...
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Volkan kardeşim seni de yazayım mı listeye ???????

Yorum

Neyse Volkanım muhabbei daha fazla teknik bilgiye çevirmeyeceğim ancak şunu söyleyebilirim araba işi o kadar kolay değil. Eğer o kadar kolay olsaydı seni hemen GM e baş muhendis olarak atarlardı kardeşim. Ha bu arada ben hala iddaa ediyorum hiçbir cosmo SPORT parçları birebir takılmaz ise SPORT olamaz. Bunu unutma Volkanım....... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
        teknik bilgiye çevirme çünkü teknik bilgin YOK olsaydı bunları anlatmak zorunda kalmazdım. aracın yol tutuşunu arttırmak için gm mühendisi olmaya gerek yok teknik bilgi ve daha önceden tecrube etmiş olmak yeterli .. gözünde yabancı firmaları fazla büyütme italyanlar ferriyle 100 de 200 e 8 sn de çıkıyor bizim çoçuklar adları miniks kardeşler honda motorunu revize edip honda civicle 5 sn de çıkıyor istedinmi oluyor utkucum

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Utkunun aracının teknik özelliklerini gönderdim donanımsal olarak ufak tefek farklılıklar benim aracımla

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Araçlar Arasındaki Farklar Farkların bir çoğu döşeme de ve ses sistemi hakkında bir iki tane fark gözüküyor özellikle utkunun direksiyonun kodu farklı hangisinin hangisinden üstünlüğü var bilmiyorum zaman içinde göreceğiz

Utkuda Olup Bende Olmayanlar

A6B = KISMEN MANUEL 6-YONLU AYARLANABILIR KILAVUZ RAYI OLAN KOLTUK ICIN
            AE4 = SPOR KOLTUKLAR ICIN
            AY5 = KAFALIK,ARKA,KUMAS,ORTA
            EAD = KUMAS KOLTUK TRIMI, VITESSE EPA EPB
            FBD = ATLANTIS KUMAS KAPI TRIMI
            GBG = DIS BOYA,BKZ. KATALOG ONSOZU BOYA TABLOSU
            JF5 = SPOR HAFIF METAL PEDAL ILE KULLANILIR
            N35 = DIREKSIYON SIMIDI,SPOR,DERI
            NV7 = SERVO DIREKSIYON,DEGISKEN GUC
            OHA = AVRUPA OHA BOLGE GM'SI
            PMA = KOLTUK MINDERI UZATMASIYLA BIRLIKTE KULLANILIR
            PMB = KOLTUK MINDERI UZATMASIYLA BIRLIKTE KULLANILIR
            Q02 = TEKERLEK 18X8,ALUMINYUM, 5 IKIZ ISPITLI QKD
            TR6 = ON FAR TESVIYESI,MEKANIK
            TSP = LAMBA,KOMP,IC OZEL TSQ
            TT4 = ON FARLAR,KALEM,HALOJEN
            U91 = KISA ANTEN,TAVAN,RADYO
            UAG = GRAFIK BILGI - MONOKROMATIK
            UD5 = SENSOR PILOT PARK SISTEMI
            V33 = ALET TAKIM SETI
            XJ2 = ALCALTILMIS SPOR SASE

Bende Olup Utkuda olmayanlar

A45 = KONTROL BIRIMI,BELLEK POZISYON AYARLAYICI
            A51 = ON CANAK KOLTUK
            AG1 = ON KOLTUK,SOL,6 ASAMALI,ELEKTRIKLI
            AHS = 4-YONLU AKTIF BAS DAYANAGI
            AY9 = KAFALIK,ARKA,VINIL,ORTA
            CE4 = FAR YIKAYICI
            D7A = KROME SERITLI DIS KAPI TUTAMAKLARI ICIN
            DE8 = GUNESLIK,CAM,ARKA TARAF
            EAF = KUMAS KOLTUK TRIMI, SIENA EPA EPB
            FBE = SIENA DERI KAPI TRIMI
            GAL = DIS BOYA,BKZ. KATALOG ONSOZU BOYA TABLOSU
            K60 = ALTERNATOR,100AMP
            KA1 = ISITMALI ON KOLTUKLAR ICIN
            KRJ = ISITSEL COK ISLEVLI KONTROL
            N34 = TEKERLEK,KOMP.,DIREKSIYON,UC ISPITLI,DERI
            NXC = SERVO DIREKSIYON, DEGISKEN EFOR, AZALTILMIS RAK HAREKETI OAY
            OGA = OPEL OZEL ARACI ILE BIRLIKTE OHD
            Q9S = TEKERLEK 19X8.5, ALUMINYUM, 10 ISPITLI
            QIO = LASTIKLER,245/40R19-98Y R2D
            T30 = SIREN MOTOR BOLMESI
            T74
            T96 = ON SIS LAMBASI TQ5 = AKILLI UZUN HUZME ICIN
            TR7 = ON FAR TESVIYESI,OTOMATIK TSP = LAMBA,KOMP,IC OZEL TSQ
            TT2 = YONLENDIRMELI ON FARLAR,YUKSEK YOGUNLUK DESARJI,KISA HUZME KSENON/HALOJEN
            UAT = HIRSIZ CAYDIRICI SISTEMI,CAM KIRILMA SENSORU
            UDK = GRAFIK BILGILER-RENKLI
            UDP = PILOT PARK SISTEMI, ON
            UPH = TELSIZ ARABIRIMLI,KISA MENZILLI,SES KAYDI
            US3 = ANTEN CESITLILIGI
            USR = USB PORTU ICIN
            UXW V33 = ALET TAKIM SETI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
              Neyse Volkanım muhabbei daha fazla teknik bilgiye çevirmeyeceğim ancak şunu söyleyebilirim araba işi o kadar kolay değil. Eğer o kadar kolay olsaydı seni hemen GM e baş muhendis olarak atarlardı kardeşim. Ha bu arada ben hala iddaa ediyorum hiçbir cosmo SPORT parçları birebir takılmaz ise SPORT olamaz. Bunu unutma Volkanım....... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
              teknik bilgiye çevirme çünkü teknik bilgin YOK olsaydı bunları anlatmak zorunda kalmazdım. aracın yol tutuşunu arttırmak için gm mühendisi olmaya gerek yok teknik bilgi ve daha önceden tecrube etmiş olmak yeterli .. gözünde yabancı firmaları fazla büyütme italyanlar ferriyle 100 de 200 e 8 sn de çıkıyor bizim çoçuklar adları miniks kardeşler honda motorunu revize edip honda civicle 5 sn de çıkıyor istedinmi oluyor utkucum
              ne volkan abi sen nede utku abi sen hakklısın birincisi baş araştırma şefi olmak okadar kolay değil sadece teknik bilgi ile bitmiyor... volkan abi senin o hondayı yapan adamlarda bi halttan anlamazlar bana gidip o kullandıkları turbodur intercooler dır hesabını yapıp kendileri imal etsinler ozmn tamam hazır yapılan malı söküp takmak adamı mühendis değil tamirci yapar ferrari mühendisi istese 5 sn 0-200 yapar iş o değil

Yorum

Eeee Onatim sagolasin ama beni dogrulamissin. Ben d aynen bunlari dedim ama arkadas anlamak istemedi her zaman ki gibi. Bu arada isinicine teknik girerse o senin bildiklerin Volkanim sanayi bilgisinin onune gecmez. Gercek teknik senin dedigin gibi olmuyor. Ona bakarsan Ankarada 500 beygirlik tipo var ama ilk virajda duvari öper A5 le kapisirken.... Ha ben fizikten azicikta olsa anlarim o yuzdenfizikle ilgili yorum yaparim oyuzden deagirlik merkezi degisiminin hareket halinde senin dedigin gibi olmadigini soylerim sen bunu ters yorumlarsin. Daha ne diyeyim ben sana.... haha haha haha haha

Yorum

Bu arada Fatih hocam xj2 yi acabilme sansin var mi? Hersey orda gizli de..... Yoka madde madde bakarsan digerlerinin direksiyondaki fark haric benim icin hic mi hic onemi yok da......] haha haha haha haha

Yorum

Bu arada Fatih hocam xj2 yi acabilme sansin var mi? Hersey orda gizli de.....
                    Ben de Fatih kardeşime aynen bunu söyledim ama pek inanmak istemedi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
                      Bu arada Fatih hocam xj2 yi acabilme sansin var mi? Hersey orda gizli de.....
                      Ben de Fatih kardeşime aynen bunu söyledim ama pek inanmak istemedi
                      Opelden bilgi istedim bakalım gelecekmi

Yorum

Fatih hocam senden ricam gelen sonuca gore Volkan kardesimi bilgilendir de ben de anlatmaktan yorulmayayim. Beni anlamiyor belki seni anlar....... muhaha

Yorum

Fatih hocam senden ricam gelen sonuca gore Volkan kardesimi bilgilendir de ben de anlatmaktan yorulmayayim. Beni anlamiyor belki seni anlar....... muhaha
                          O seni çok seviyorrr

Yorum

Ben o nu daha cok seviyorum...

Yorum

Arkadaslar demedi demeyin hersey NV7 ve XJ2 kodlarinda gizli.bu kodlar aciga kavstugnda pandoranin kutusu acilacak ve gercekler ortaa cikacak. Sonra da Volkanim bna kara sahini satarmisin diyecek ben de sportum olmadan asla diyecegim. Volkanim da csmonun sucu ne diyecek ben de cosmo olmasi diyecegim muhaha muhaha urock oleyy

Yorum

Volkan kardeşim seni de yazayım mı listeye ???????
                                olur utku kardeş. opelin vereceği cevabı bekliyorum merakla...
                                2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

İşleniyor...
                                X