Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İVEDİ CEVAP BEKLİYORUM !!!!!ORJİNAL XENON FAR VE SETİ İÇİN FİYAT PORTFÖYÜ

Vallahi Çağrıcım önceleri bilmeden yazdım ancak sonradan artk bu muhabbette Volkanımıla çok atıştık diye uygun düştüğünü düşündüm.... haha haha haha haha haha haha haha

Yorum

bu arada sana bir bilgi daha vereyim öğren utkum aracı alçalttığın zamanda nasıl amortisörler dahada sertleşip yol tutuşa çok ciddi artısı oluyorsa aracı alçaltmak direksiyonun daha net direkt çalışmasını sağlar benim aracın direksiyonu seninki ve flexili olanlardan daha sert ve daha hassas bunu benim aracı kullandığında fark edeceksin fatihin fark ettiği gibi vede insignia ilk çıktığındaki test eden araba dergilerinde automotorsportta ve autocar dergilerinde testi yapan pilotlar flexi rıde şasi özelliğini amortisörlerin sertleşmesini beğenmişlerdi ama direksiyonun hassas olmadığını yönlendirmelerin çok iyi olmadığını not ettiler .. ben bunu okuduğumda fazla anlam vermemiştim ama fatihin aracını kullandığımda bunu anlamıştım ve aylar önce direksiyonun nekadar sertleştirsende istediğim kadar sertleşmiyor demiştim fatihe, yani seni kızdırmak için flexi hoşuma gitmedi demiyorum taa ozamanlar test eddğimde fafihe bunları söylemiştim bir gün benim aracı kullandığında flexsili aracının benim araçtan daha fazla yol tutmadığını görecek ve yüzün kızaracak ve benim haklı olduğumu görüceksin abanta gelirsen

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Arkadaslar atışmanız keyifli galiba bide şu far işini hallettik mi sıra gelecek navimaster'e

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ynt: İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Arkadaslar Volkanimi cosmosuyla (eksik cosmosuyla) yanliz birakiyorm ve baslikta yazan konuya donuyorum. Bugun itibariyla talep yazimiz opel yetkililerine gonderildi. Artik cevap bekliyoruz. Cevap gelir gelmez sizlere donus yapacagim. Umarim istedigimiz fiyatlara gelir. Bugun yine gerekli ricada bulundum. Artik beklemdeyiz. Saygilar sevgiler

Yorum

Sağolun Utku bey inşallah istediğimiz fiyatlara gelir.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Sedat bey iz merak etmeyin hicbir sey yapamazsam sizler icin yani 3 arkadas icin sonua kadar diretcegim.....

Yorum

Hersey için teşekkürler hemsehrim

Yorum

Konuyu takip ettim, Sport'daki "Alçaltılmış Spor Şasi"'nin standart şasiden farklı olan parçaları ve bilgi edinebildiğim kadarı ile aradaki farkların ne olduğunu konusuna biraz olsun açıklık getirmek isterim :

Ön ve arka yaylar (1 cm kısa)
                  Ön ve arka amortisörler (daha sert, açılıp kapanma mesafesi daha kısa)
                  Ön ve arka denge çubukları (daha kalın)
                  Direksiyon kutusu (elektro/hidrolik motor desteği daha az, daha kısa turlu ve daha direkt)
                  Ön süspansiyon kolu/salıncağı (?)

Yorum

Ya Serdar bey cok cok tesekkur ediyorum bu calismanizdan dolayi. Bazi arkadasar okusn da anlasinlar reel farki. Sunu soyleyeyim her konuda geride durmayi tercih ederim ancak araba konusunda kullandigim aracain net yorumunu yaparim. Cok defalar bircok aracin denemesinde ve bircok egitiimde yer aldim. Bunlarin baziari cok ekstrem koşullarda idi. Bu nedenle sportla cosmonun surusunun cok farkli oldugunu defalarca soyledim ancak bazi cosmocu araclara ve bazi genc arkadaslara anlatamadim. Bugun zaten servis muduru arkadasimla yaptigim muhabbette de cok farkli olduklarini soyledi. Neymis fark sadece yaydaymis..... Alakasi yok ama neyse... Saygilar sevgiler

Yorum

• Ynt: İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Bu arada Omer kardesim gibi bazi arabadan anlayan genc arkadaslarim daha arabaya binip birkac hareketi gordukten sonra bile abi bu araba cok farkliymis demeyi biliyor....bunlari da soyleyeyim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Ya Serdar bey cok cok tesekkur ediyorum bu calismanizdan dolayi. Bazi arkadasar okusn da anlasinlar reel farki. Sunu soyleyeyim her konuda geride durmayi tercih ederim ancak araba konusunda kullandigim aracain net yorumunu yaparim. Cok defalar bircok aracin denemesinde ve bircok egitiimde yer aldim. Bunlarin baziari cok ekstrem koşullarda idi. Bu nedenle sportla cosmonun surusunun cok farkli oldugunu defalarca soyledim ancak bazi cosmocu araclara ve bazi genc arkadaslara anlatamadim. Bugun zaten servis muduru arkadasimla yaptigim muhabbette de cok farkli olduklarini soyledi. Neymis fark sadece yaydaymis..... Alakasi yok ama neyse... Saygilar sevgiler
                        Spor şasi Opel'de çok uzun geçmişi olan bir gelenektir ve aracın fabrikasyon özelliklerini bozmadan sportif sürüş hissini yaşamak isteyenler için çok yerinde ve ulaşılabilir bir alternatif olmuştur. Opel'in aracı alçaltmak için kullandığı genelde 1 cm veya 2 cm kısa olan yaylardan daha kısalarını piyasada bulmak mümkündür elbette, ama şasideki ve direksiyon sistemindeki diğer farklar pek bilinmez maalesef.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                          eski toprak VW'ci değilmiş işte fanatik Sport'cu :P haha ha sport ha cosmo ikisi de Insignia değilmi.
                          donanım olarak Sport bir yere kadar Cosmo'ya yakın olabilir ama Sport'taki özelliklerin çoğunu Cosmo'ya da ekletmek mümkün sonuçta. sürüş olarak bakınca Sport trafikte Cosmo'ya ne kadar fark atabilir, tartışılır. her sport kullanan piste çıkmıyor nede olsa
                          bu arada daha kısa turlu direksiyon Insignia'da yok diye hatırlıyorum, Sport satıştayken özellikleri arasında görmedim ama yanılıyorda olabilirim, 2 yıl oldu
                          Utku abi senin bahsettiğin fark Flexili Cosmo ile Flexisiz Cosmo arasında da var. direksiyonu sağlam olan bu farkı flexride olmadan da kapatabilir (mi acaba )
                          bi pist etkinliği daha yapalım bari ak kara belli olsun
                          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                            bu arada daha kısa turlu direksiyon Insignia'da yok diye hatırlıyorum, Sport satıştayken özellikleri arasında görmedim ama yanılıyorda olabilirim, 2 yıl oldu
                            Broşürlerde yazmaz bu tür özellikler

Kısa turlu direksiyon sistemi, alçaltılmış spor şasi ile birlikte Sport'larda standart olarak geldiği gibi, ayrıca spor şasi olup olmamasından veya Sport-Cosmo vs donanımından bağımsız olarak tüm FlexRide'lı Insignia'larda da mevcuttur.

Söz konusu donanım, NXC opsiyon kodu ile bilinir ve "POWER STEERING, REDUCED RACK, VARIABLE EFFORT", yani "Azaltılmış turlu değişken eforlu servo direksiyon" olarak geçer.

Yorum

Cagricim burda konusulan surus keyfi donanim degil. Yani benim gozumde hafizli koltugun bi onemi yok. Tam tersine koltuk spor ergonomik olmali ki benim icin daha keyifli daha ozel olsun. Ayrica burda yazanlar cosmoda degil sportta standart yani benim gibi kisiler icin sport donanimli cosmo degil. Umarim artik szlere bunu anlatabilmisimdir. Yani ben a5 in full fullunu degil rs 5 in bazini istiyorum. Tam oturmasa da anlasilmam icin yeterli olmustur sanirim..... Yani ben insigniayi makam araci degil bir nevi spor arac gibi gormek istiyorum. Sanirim body kitlerden de bunu vurgulamaya calistigimi anlamissindir.....

Yorum

Serdar hocam

verdigin bilgiler dogrultusunda cosmo+filexi+yay>=sport diyebilirmiyiz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X