Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İVEDİ CEVAP BEKLİYORUM !!!!!ORJİNAL XENON FAR VE SETİ İÇİN FİYAT PORTFÖYÜ

Arkadaslar, konu biraz farkli noktalara gelmiste ben farla alakali birsey sorayim. Bu far setlerini 3 bin liraya kiyip taktirsak, 3-5 sene sonra araci satarken normal editionlardan 3 milyar pahaliya satabilir miyiz? Ben bu konuda supheliyim biraz. tahminim 300-500 fazla veren cikar ama daha ustu olacagini sanmiyorum. Malum piyasa olucu denen adamlardan dolu...
    (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

İyiki bir gün Ankaraya gittik konu almış başını gitmiş şimdi ayırt edilmesi gereken bir iki konu var

1-Sport donanımlı araçlar konfordan feragat edilerek üretilmiş ve spor özellikler ilave edilmiş bir araç
      2-Cosmo Donanımlı araçlar konfor ve aksesuar olarak zenginleştirilmiş araçlardır
      A-Standart Cosmolar
      B-Spor Donanımlı cosmolar mevcuttur (Ör: FGJ 93) Bu araçlarda sportta olup ta olmayan tek şey şasenin 1 cm daha alçak olması bunuda yayla cosmolar çok rahat yapılabiliyor

Evet sport donanımın tek artısı piyasada az olması bunun dışında özenilecek ve aman aman denecek bir artısı yok

Cosmo donanımın artılarını saymaya gerek yok

Volkan sende sportları çok boş araç gibi sanma

Utku sende Cosmo sportları hafife alma her yerde her zaman sportların önünde görebilirsin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
        Arkadaslar, konu biraz farkli noktalara gelmiste ben farla alakali birsey sorayim. Bu far setlerini 3 bin liraya kiyip taktirsak, 3-5 sene sonra araci satarken normal editionlardan 3 milyar pahaliya satabilir miyiz? Ben bu konuda supheliyim biraz. tahminim 300-500 fazla veren cikar ama daha ustu olacagini sanmiyorum. Malum piyasa olucu denen adamlardan dolu...
        haklısın ama ben aracı satarken edeceğim zararı düşünerek almadım. Bir kaç yıl binmeyi planlıyorum. Dolayısıyla benim gibi düşünenler yaptırır diye düşünüyorum. Araçlarımızın satarken deger kaybettiği aşikar tabii.
        Benim icin şu an en önemlisi farlar diğer cosmodaki fonksiyonlar olmamada olur. Antalya'da yasıyorum (koltuk ısıtmaya gerek yok, ) arabamı kimseye vermiyorum esim araba kullanmıyor. Boyum1,94 koltuğu enson ayarda kullanıyorum o yüzden hafızaya gerek yok
        Opel eye zaten çalışmıyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bende Edition sahibiyim, ama imkanım olsaydı sport yada cosmo alırdım. Ben bütçeme göre bunu bulabildim. Bunu aldım. Çok ta memnunum ama ilerde cosmo alabilirim tabiki. Şimdi şunu da diyeyim. Vectrama 6.000 tl'den fazla para harcadım. 2.500 tl karla sattım. İnsignia ma 6.000 tl harcasam 2.000 tl anca geri dönüşü olur ama zevk meselesi. Yapılan şeylerin insana verdiği haz pahabiçilemez. 18 jantlarım (cosmo) tamam, krom kapı kolları (cosmo) tamam. Philips zenon tamam. Bi chip te yaptık mı olay tamamdır.
          Şimdi açıkca şunu diyim.
          en az donanımlıdan en donanımlılara sayayım.
          1) edition
          2) sport
          3) cosmo
          4) cosmo + paketler

Yorum

Yanlız Volkanım sabah sabah beni güldürdün allah da seni güldürsün. Neymiş flexride önemli değilmiş ve fark yaratmıyormuş . Şu siteye üye olan arkadaşlardan kaç tanesi bu senin dediğine katılır merak ediyorum???? Ha katılır ama katıla katıla güler. Bu arabanın en güzel ve en özel ozelliklerinin başında flexi gelir. Sen Emreyi de beni de yanlış anlamışssın. Flexinin sportunun yerini hiçbirşeyt tutmaz yani sen istersen aracı yere yapıştır temazs ettit direksiyonun değişmezse hiçbir şey yapamazsın... ha bu arada biz sprintboosterı gerekli diye taktırmadık keyif olsun diye taktırdık. Flexi sadece gaz değil amoritisör ve en öenmlisi DİREKSİYONU değiştiriyor. Yani senin direksiyonun flexili araçla aynı değil Volkanım..... Ha bu arada hafizalı koltuk ne de koltuk ısıtması beni tatmin etmez. Bel destek ayarlı altta açılabilir baldır destekli ve yandan sarmalayan ve daha da önemlisi ORTOPEDİ DERNEKLERİ tarafından ödül almış ERGONOMİK SPOR KOLTUK benim gözümde diğer koltuğa beş basar. Umarım bu sefer anlatabilmişimdir. urock urock urock urock oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy

Yorum

Hepimizin kendine göre sebepleri var tabi Ersin kardeşim birimizin bütçesi ötekimizin bilmezligi . Fakat sen daha genc bir arkadasımıszin inşallah ilerde bütçende elvericektir. Bazı seyler hemen olmuyor Buda o seylerin kıymetini artırır.
              Su ana kadar elde edemediklerimiz icin üzülmeyelim, kaderimizde varsa o gün gelir bizi bulur

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ersin zaten keyiflisi ve güzeli yavaş yavaş yapılanıdır. Sen puzzleı alırken yapılmışını mı yoksa senin emek harcıyarak yaptıgını mı tercih edersin??????? hiho hiho hiho hiho

Yorum

Allahın bugününe şükürler olsun. 23 yaşımda İnsigniaya biniyorum. Varsın cosmo olmasında edition olsun

Yorum

Ben kendi yaptığımı tercih ederim abi ama eve 2 tane aldım. 4-5 ayda yaptım. Bi daha aman diyim

Yorum

Ersin sen yavaş yavaş para biriktir biz senin editionından ne cosmolar çıkarırrız merak etme.... hiho hiho hiho hiho

Yorum

Abi önümüzdeki askerlik ve ardından evlilik vs. var. Pek harcama yapamam gibime geliyor.

Yorum

O zaman Ersinim böyle de güzel. İnsignianın her hali ÖZEL ve GÜZEL..... Hatta VOLKANIMIN ki EN GÜZELİ haha haha haha haha haha haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                            Yanlız Volkanım sabah sabah beni güldürdün allah da seni güldürsün. Neymiş flexride önemli değilmiş ve fark yaratmıyormuş . Şu siteye üye olan arkadaşlardan kaç tanesi bu senin dediğine katılır merak ediyorum???? Ha katılır ama katıla katıla güler. Bu arabanın en güzel ve en özel ozelliklerinin başında flexi gelir. Sen Emreyi de beni de yanlış anlamışssın. Flexinin sportunun yerini hiçbirşeyt tutmaz yani sen istersen aracı yere yapıştır temazs ettit direksiyonun değişmezse hiçbir şey yapamazsın... ha bu arada biz sprintboosterı gerekli diye taktırmadık keyif olsun diye taktırdık. Flexi sadece gaz değil amoritisör ve en öenmlisi DİREKSİYONU değiştiriyor. Yani senin direksiyonun flexili araçla aynı değil Volkanım..... Ha bu arada hafizalı koltuk ne de koltuk ısıtması beni tatmin etmez. Bel destek ayarlı altta açılabilir baldır destekli ve yandan sarmalayan ve daha da önemlisi ORTOPEDİ DERNEKLERİ tarafından ödül almış ERGONOMİK SPOR KOLTUK benim gözümde diğer koltuğa beş basar. Umarım bu sefer anlatabilmişimdir. urock urock urock urock oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy
                            valla yazıyon duruyorsun ama hiç biri doğru değil tam anlamıyla flexi rıde daki direksiyon ne yapsan istediğin kadar sert olmuyor bana yumşacık geldi ve çok iyi yönlendirme benim spor yaylı aracımın direksiyonu kadar hisli değil ben kendi koltuğumdan daha memnunum elektrikli ve hafızalı bel desteğide var basıyorum düğmeye içinde her tarafı şişiyor belde sırtta elektrikli olmadıktan sonra hala elle ileri geri yapıcaksam doğan gibi yemişim spor koltuğunu anca kendini kandırıyorsun sen farkında değilsin

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

AKILLI VOLKANIM BİZİM KOLTUKLARIN DA YUKARI AŞAĞI AYARI ve BEL DESTEĞİ AYARI ELEKTRİKLİ...... OHOOO BİR DE SANA BUNU MU ÖĞRETECEĞİZ.SEN ÖNCE ELEŞTİRDİĞİN KOLTUĞUN ÖZELLİKLERİNİ BİR ÖĞREN DE ONDAN SONRA KONUŞ VOLKANIM........FARKI SADECE ÖNE GERİ VE HAFIZA.....PARDON FARKI BİRİ SÜPER SPOR ERGONOMİK VE ÖDÜLLÜ KOLTUK BİRİ ALALADE ELEKTRİKLİ BİR KOLTUK muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                                AKILLI VOLKANIM BİZİM KOLTUKLARIN DA YUKARI AŞAĞI AYARI ve BEL DESTEĞİ AYARI ELEKTRİKLİ...... OHOOO BİR DE SANA BUNU MU ÖĞRETECEĞİZ.SEN ÖNCE ELEŞTİRDİĞİN KOLTUĞUN ÖZELLİKLERİNİ BİR ÖĞREN DE ONDAN SONRA KONUŞ VOLKANIM........FARKI SADECE ÖNE GERİ VE HAFIZA.....PARDON FARKI BİRİ SÜPER SPOR ERGONOMİK VE ÖDÜLLÜ KOLTUK BİRİ ALALADE ELEKTRİKLİ BİR KOLTUK muhaha

InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X