Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İVEDİ CEVAP BEKLİYORUM !!!!!ORJİNAL XENON FAR VE SETİ İÇİN FİYAT PORTFÖYÜ

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Volkanim fark olup olmadigini istedigin virajli bir yolda veya pistte deneyelim istersen. Ha sonra bana pilotajdan deme de......... muhaha muhaha muhaha muhaha
    deneyelim utkucum senin sportundan 3.5 cm daha alçak bizim arabalar haliyle amortisörler daha kısa çalışıyor buda arabanın daha sert olmasını sağlıyor senin sportun girdiği her virajdan fazlasını girer denemesi bedava bu arada biz cosmocular yayı sporta benzemek için yapmadık sportta sadecede 1 cm fark var biz araçları 3,5 cm düşürüyoruz ama sen farları cosmoya benzetmek için uğraşıp duruyorsun farları benzetsende ne afl özelliğini ne far yıkamasını nede hafızalı elektirikli koltukları yapamazsın gel boşuna uğraşma al sende bir cosmo rahata ulaş

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Cosmo koltugu isteyen kim benim koltuklarim cosmo koltuguna bes basar Volkanim. Ayrica olay yay da degil direksiyon sisteminde flexi ve amortisorlerde. Siz de flexi standar degilken biz de standartti be Volkanim. Yani biri surus biri keyif arabasi ... Yani sen keyfine bak ben surusun tadina bakarim..... muhaha muhaha ayrica aflyi merak etme kisa zamanda onu da hallederiz.... Sen sport koltuk alda esas o zaman surus neymis nasil hissedilirmis anlarsin muhaha muhaha

Yorum

Cosmo koltugu isteyen kim benim koltuklarim cosmo koltuguna bes basar Volkanim. Ayrica olay yay da degil direksiyon sisteminde flexi ve amortisorlerde. Siz de flexi standar degilken biz de standartti be Volkanim. Yani biri surus biri keyif arabasi ... Yani sen keyfine bak ben surusun tadina bakarim..... muhaha muhaha ayrica aflyi merak etme kisa zamanda onu da hallederiz.... Sen sport koltuk alda esas o zaman surus neymis nasil hissedilirmis anlarsin muhaha muhaha
        xenon far hatta afl sonradan yapılıyorda , flexi için aynışeyi söyleyemem

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Araya girdim biraz ama edition sport kardeşliği sayımız az ne yapalım? Birlik olacağız biraz

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Sedat kardesim bugun gercekten agzindan bal damliyor..... Ben. Demeyeyim diyorum ama bazi arkadaslar dedirtiyor iste... Bu arada sen merak etme sen ve diger arkadaslara su fari ayarlamak icin son gucume kada ugraacagim....

Yorum

akşam akşam sen ne içtin utkuçucum söyle bizde içelim ..biri elektirikli hafızalı koltuk biri ellle ayarlanan koltuk doğanlardaki gibi, cosmo bu araçtaki en üst donanım utkucum satarken seni kandırmışlar galiba sportta olandan fazlası var cosmoda muhaha muhaha muhaha muhaha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Ya Volkanim sport aracla cosmo aracin adlarindan gelen farklilik ypilarinda da var. Biri SÜRÜŞ biri keyif arabasi. Spor koltuklar her kuvvetli markada ayri secilen bir ozelliktir. Yani kisnin surus karakteriyle ve arac kullanirken hissetmeye calistiklari ile alakalidir. Ha bu nedenle sen cosmonla takil hatta sport olmak icin kas ama ben cosmo olmaK icin kasmayayim. Cunku ben bir daha insignia alacak olsam sadece ve sadece SPORT alirim cosmo degil. Ok????????? Ayrica 2.0 sportu kullan veya opc yi kullan aracin ustunde neden cosmo koltugunun olmadigini anlarsin be VOLKANİM ...umarim anlatabilmisimdir...

Yorum

Ya Volkanim sport aracla cosmo aracin adlarindan gelen farklilik ypilarinda da var. Biri SÜRÜŞ biri keyif arabasi. Spor koltuklar her kuvvetli markada ayri secilen bir ozelliktir. Yani kisnin surus karakteriyle ve arac kullanirken hissetmeye calistiklari ile alakalidir. Ha bu nedenle sen cosmonla takil hatta sport olmak icin kas ama ben cosmo olmaK icin kasmayayim. Cunku ben bir daha insignia alacak olsam sadece ve sadece SPORT alirim cosmo degil. Ok????????? Ayrica 2.0 sportu kullan veya opc yi kullan aracin ustunde neden cosmo koltugunun olmadigini anlarsin be VOLKANİM ...umarim anlatabilmisimdir...
                  ah be kardeşim bir daha insignia alacak olsan sport alamassın opelde anladı bu işi sport diye bir şey kalmadıki ikincisi sportun ne özelliği var sadece 1cm alçak olmasından başka biz kasmıyoruzki sport olsun diye taktık biryay sporttan fazla alçak olduk ama sen içi boş olan farlarını cosmoya benzetmek için konu bile açmışsın beraber yapalım diyede koltuklara neyapacan elektirikli olsun diye yoksa gerçek elektirikmi vericeksin muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Ya Volkanim tabii senin gibi bir oturusta bir kuzu biiren bir arkadasa sport koltuk biraz sıkı gelebilir. Sen bosver cosmo koltugunla takil ben virajlarda yanindan gecerken ve kaymazken sana el sallarim. Esas sen bana flexinin ve sport koltukarin keyfini nasil saglayacaksin onu soyle.?... Ben iki gun sonra senin o farinin aynisi koyacagim sen flexiyi veya sport koltugu nasil koyacaksin....?.. Bir anlat da duyalim..... Unutma ki Turkiye hala Avrupa kalitesinde ve donaniminda araclarin cok rahat bulunamadigi bir ulke. Git sor bakalim Almanyaya veya İngiltereye Vauxhala sport donanim var mi.???????? muhaha muhaha muhaha muhaha orda var burda olmaz cunku bzizm arabalara uygun yol yok. Bu arada hala anlatamadim bir daha anlatayim olay sadece yayda degil amortisorlerde ve direksiyonda hatta pedalda. Birinin surus arabsi oldugu anlasilsin diye pedallari bile farkli Volkanim.... Sana daha ne diyeyim....... hiho hiho hiho hiho oleyy urock

Yorum

Ya Volkanim tabii senin gibi bir oturusta bir kuzu biiren bir arkadasa sport koltuk biraz sıkı gelebilir. Sen bosver cosmo koltugunla takil ben virajlarda yanindan gecerken ve kaymazken sana el sallarim. Esas sen bana flexinin ve sport koltukarin keyfini nasil saglayacaksin onu soyle.?... Ben iki gun sonra senin o farinin aynisi koyacagim sen flexiyi veya sport koltugu nasil koyacaksin....?.. Bir anlat da duyalim..... Unutma ki Turkiye hala Avrupa kalitesinde ve donanimindanracalrin cok rahat bulunamadigi bir ulke. Git sor bakalim Almanyaya veya İngiltereye Vauxhala sport donanim va mi.???????? muhaha muhaha muhaha muhaha
                      Olmaz cunku bzizm arabalar uygun yol yok. Bu arada hala anlatamadim bir daha anlatayim olay sadece yayda degil amortisorlerde ve direksiyonda hatta pedalda. Birinin surus arabsi oldugu anlasilsin diye pedallari bile farkli Volkanim.... Sana dah ne diyeyim....... hiho hiho hiho hiho oleyy urock
                      bende katilayim , yoldaki her 3 insigniadan 2 si cosmo o zaman zaten pek değeri kalmıyor ! Sport paranlar alamıyorsun daha ne diyeyim . Türkiye ye her getirilmeden kötü demek değil mesela çift egzoz borusunda artık gelmiyor , ne demek yani buda mı kötü oluyor? Opel Türkiye neyi doğru yapmış ki bunu yapsın

Yorum

Ya Sedat kardesim hatta birsey diyecegim git gide arabalardan kismaya basliyrar. Piyasasi olstuktan sonra kisma basliyor. Bugun opelin satis danismanlarindan biriyle konustum kendisini dedigi ne varsa ilk cikanlarda var yani en donanimlilar gnelde ilk cikanlar. Su an isterler istemezler anck benim icin oldukca keyifli ve onemli arcta 6 li cd changer var ve benim icin cok keyifli. Sport koltuklar gercekten arabayi iki kat keyifli kiliyor. Flexiride ise bence bu arabanin en keyili ozelligi. Bugun sordum ayrica isteseniz de sport donanimla arca ulasmaniz cok zor dediler.... Ozel sipariin ozel siparisi

Yorum

Bu arada astralarda keyifli zelliklerin bir cogu 2012 lerde yok. Mesela guzel ic aydinlatmalar kaldiriliyor....bunu anlamak mumkun degil. Sonra cift egzos iin yapilanlar inanilmaz kotu bence . Turbo insigniayi korkutucu kilan agresif gosteren yegane goruntu kalkiyor. Yok boyle sacmalik.....

Yorum

Ya Volkanim tabii senin gibi bir oturusta bir kuzu biiren bir arkadasa sport koltuk biraz sıkı gelebilir. Sen bosver cosmo koltugunla takil ben virajlarda yanindan gecerken ve kaymazken sana el sallarim. Esas sen bana flexinin ve sport koltukarin keyfini nasil saglayacaksin onu soyle.?... Ben iki gun sonra senin o farinin aynisi koyacagim sen flexiyi veya sport koltugu nasil koyacaksin....?.. Bir anlat da duyalim..... Unutma ki Turkiye hala Avrupa kalitesinde ve donaniminda araclarin cok rahat bulunamadigi bir ulke. Git sor bakalim Almanyaya veya İngiltereye Vauxhala sport donanim var mi.???????? muhaha muhaha muhaha muhaha orda var burda olmaz cunku bzizm arabalara uygun yol yok. Bu arada hala anlatamadim bir daha anlatayim olay sadece yayda degil amortisorlerde ve direksiyonda hatta pedalda. Birinin surus arabsi oldugu anlasilsin diye pedallari bile farkli Volkanim.... Sana daha ne diyeyim....... hiho hiho hiho hiho oleyy urock
                            kargaya yavrusu şahin gelir demiştim ama senin yavru sana şahinden de yüksek geliyor demekki .. sport koltuk bana sıkı gelebilsede senin aynaya uzun zamandır bakmadığın belli muhaha .. flexi rıde şasiyi gözünde fazla büyütme fatihin arabasınıda kullandım en sert ayarında bile benim araç kadar sert değil tek artısı benim araç devamlı sert bu yumşatılabiliyor gaz tepkimesi içinse sprınt boster taktım flexinin gaz tepkimesi çok fark etmediğinden davidof emrede sende sprınt boster takmadınızmı .. işin gerçeği şu utku bunu seni kızdırmak için söylemiyorum gerçekten yol tutuş istiyorsan daha sert sport yay takıcaksın yayı taktığın için amortisörlerin 3.5 cm daha aşağıda çalıştığından dahada sertleşiyor otomatikman, flexide bukadar sertleştirme imkanın yok gaz tepkimesi içinde sprınt boster taktınmı çok daha fazlasını alıyorsun yani öyle virajlarda sen kayarsın ben geçerim yanından diye bir şey hayal bunu araçlarına yay takan herkes iyi biliyor bir gün sende kullan benim araçı dediklerimi anlarsın bu dediklerimin hepsini davidof arabasında flexi olduğu halde yaptı yay ve sprınt boster taktı ve şimdi onun arabası gerçekten hepimizinkinden daha iyi giriyor viraja heee benim aracı kullan dedim ama en hızlı insigniayı kullanacaksın sonra bağımlılık yapmasın performansı sana muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                              Ya Volkanim tabii senin gibi bir oturusta bir kuzu biiren bir arkadasa sport koltuk biraz sıkı gelebilir. Sen bosver cosmo koltugunla takil ben virajlarda yanindan gecerken ve kaymazken sana el sallarim. Esas sen bana flexinin ve sport koltukarin keyfini nasil saglayacaksin onu soyle.?... Ben iki gun sonra senin o farinin aynisi koyacagim sen flexiyi veya sport koltugu nasil koyacaksin....?.. Bir anlat da duyalim..... Unutma ki Turkiye hala Avrupa kalitesinde ve donanimindanracalrin cok rahat bulunamadigi bir ulke. Git sor bakalim Almanyaya veya İngiltereye Vauxhala sport donanim va mi.???????? muhaha muhaha muhaha muhaha
                              Olmaz cunku bzizm arabalar uygun yol yok. Bu arada hala anlatamadim bir daha anlatayim olay sadece yayda degil amortisorlerde ve direksiyonda hatta pedalda. Birinin surus arabsi oldugu anlasilsin diye pedallari bile farkli Volkanim.... Sana dah ne diyeyim....... hiho hiho hiho hiho oleyy urock
                              bende katilayim , yoldaki her 3 insigniadan 2 si cosmo o zaman zaten pek değeri kalmıyor ! Sport paranlar alamıyorsun daha ne diyeyim . Türkiye ye her getirilmeden kötü demek değil mesela çift egzoz borusunda artık gelmiyor , ne demek yani buda mı kötü oluyor? Opel Türkiye neyi doğru yapmış ki bunu yapsın
                              buda ilginç bir yaklaşımmış doğrusu .. cosmo çok olunca değeri kalmıyorsa bu size yaradı demekki ,editition ve sportları daha pahalıya satarlar artık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                                Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                                buda ilginç bir yaklaşımmış doğrusu .. cosmo çok olunca değeri kalmıyorsa bu size yaradı demekki ,editition ve sportları daha pahalıya satarlar artık

Yorum

İşleniyor...
                                X