Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İVEDİ CEVAP BEKLİYORUM !!!!!ORJİNAL XENON FAR VE SETİ İÇİN FİYAT PORTFÖYÜ

Bu arada ha recaro ha ergonomik spor koltuk. Sonucta keyif olarak benim gozumde sport koltuk daha ozel......hafizasi olmsa da olur benim icin.....Baskasi icin 6 li cd changer onemli degildir benim icin cok keyifli ve guzel....herkes icin push buttun onemlidir benim icin dokunmatik ozel ve guzel.....kimse icin navigasyon onemli degildir benimicin navigasyon ozel ve guzel. oleyy urock

Yorum

Ha sunu da soyleyeyim benim gozumde senin vectran da cok ozel ve guzel. Bu kadar bakimli ozel dikkat gosterilmis donanimli ve şık olanini zor bulursun. Benim gozumde farkliliklar bir baska guzel Cagricim

Yorum

Utku abicim. Zamanında bütçe olarak biraz daha param olsaydı, ya sport yada cosmo alırdım. Ama kader ve kısmet işte
        Bu arada abicim sağolasın, Farla ilgili elinden gelen ar-ge çalışmalarını yapıyorsun. Allah razı olsun. Ama ilk aklımda şahsen chip var. Onu da nisan yada mayıs gibi düşünüyorum.

Yorum

Ersincim hiç kasma yavaş yavaş yaptır. Bence de ilk olmasaı gereken yazılım.......Yavaş yavaş yaptıkça aracını dah da seveceksin merak etme. Bu arada çalışma hiç önemli değil burda herkes birliktelik için çaılışıyor. Hepimiz birbirimize yardım ediyoruz. Mesela sağolsun İstanbuldaki abilerim ve kardeşlerim yardımlarıonı hiç esirgemediler benden bugüne kadar. Onlara da tek tek teşekkür ediyorum tekrar burdan....

Yorum

Haber var mı? Beni heyecan bastı valla!

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Vallahi Sedat kardeslim geri donus olacak ki haber olsun. Sitede o kadar editoin arac var ancak donen uc kisi. Demek ki ihtiyac yokmus bu kadar kisi bosuna ledli gunduz farinin ihtiyacindan bahsediyormus. Neyse belki bir kac gun icinde cevap gelmeye baslar....????? Bekleyelim birkac gun .....

Yorum

ledli gunduz fari bende isterim tabikii benide yazın

Ama şu diger okduklarım 2500-3000 liralar mercekli bi xenon üstelik afl siz çok yüksek gelir

Afl girecekse işin içine 2500 lere kadar çıkarım tabikide olmaz bu fiyata onuda biliyorum

Afl olmayacaksa bu fiyatlar mercekli xenon için 2500 liralar çok yüksek..

Benim aracımda philips xenona var h7 olması lazım kısalarda orjinal serviste takıldı 400 tlye görüntü iyi dagıtması diger xenonlara göre çok az ışık tamamıyla beyaz

Şimdi bugünde biriyle görüştüm kendi xenonlarıma mercek yapacak fiyat olarakda pazarlık etmedim 450 isterim dedi bir çok kişiyede yaptıgını ve en ufak bir sorun olmadıgını söyledi

Bende şimdilik buna karar verdim .. 2500 - 3000 liralar gündüz ledi ve mercekli xenon için inanılmaz fiyat

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63507288/detay
                2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alibaba3434
                  ledli gunduz fari bende isterim tabikii benide yazın

Ama şu diger okduklarım 2500-3000 liralar mercekli bi xenon üstelik afl siz çok yüksek gelir

Afl girecekse işin içine 2500 lere kadar çıkarım tabikide olmaz bu fiyata onuda biliyorum

Afl olmayacaksa bu fiyatlar mercekli xenon için 2500 liralar çok yüksek..

Benim aracımda philips xenona var h7 olması lazım kısalarda orjinal serviste takıldı 400 tlye görüntü iyi dagıtması diger xenonlara göre çok az ışık tamamıyla beyaz

Şimdi bugünde biriyle görüştüm kendi xenonlarıma mercek yapacak fiyat olarakda pazarlık etmedim 450 isterim dedi bir çok kişiyede yaptıgını ve en ufak bir sorun olmadıgını söyledi

Bende şimdilik buna karar verdim .. 2500 - 3000 liralar gündüz ledi ve mercekli xenon için inanılmaz fiyat

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63507288/detay
                  Sayın Abi'm sende haklisin tabii.
                  Ama bence herşeyin orijinali olmalı , dediğim yanlış anlaşılmasın. Piyasada direk xenon takip dolaşan okadar etrafını rahatsız eden, kör eden kisi var ki; her karşıdan geldiklerinde onlara sinirleniyorum. Bende bu tür orijinal olmayan uygulamalarla bu kötü pozisyona düşüp ve devamında her seferinde de ah, keşke biraz farkını verip orijinalini alsaydım demek istemiyorum. Aracı ( hatayı bir kere yaptım ) alırken keşke şimdiki tecrübe sahibi olsaydım. Bu yüzden orijinal diyorum. Tabii ki herkesin kendi tasarrufu naçizane fikrim bu.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Arkadaslar tabii ki fiyat ucuz degil . Ama bundan once 6500 liraya yaptirabilecegimiz birseyi birlikte olursak bu fiyatlari telafuz edebilecegiz. Yoksa zaten sansimiz yok. Ayrica ben de de ayni xenondan var ben simdi onun beynini kullanip parayi dusurmeye calisiyorum. Xenon kalitesinde nerdeyse fark yok hatta d2s ampulde 5000 kelvin var d1s de 4300 kelvin var. Hem de d2s dha ucuz yaklasik 300 lira fark var ve daha beyaz. Bakalim halledebilrsem ki denedik sorun cikmadi bu konuda da bilgi verecegim.....ancak simdiki farlariniza sonradan mercek takildiginda ve fara birsey oldugunda size cikacak maliyet su an kactiginiz kadar olacak unutmayin.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                      Vallahi volkanim araaki fark yayla olsaydi birine cosmo birine sport denmezdi muhaha muhaha ben farki ikisini de kullaninca anladim..... bu arada cosmo ile sportun farkini bolu dagi inisinde cosmolari asagida bes dakika beklerken gordum. muhaha muhaha hiho hiho
                      bir kez daha anladımki atasözleri boşuna denmemiş ..örnek kargaya yavrusu şahin gelirmiş 1cm daha alçak olmasından başka bir özelliği yok sport un utkucum zaten opelde bundan vazgeçtiki sport diye bir donanım bırakmadı

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Volkanim fark olup olmadigini istedigin virajli bir yolda veya pistte deneyelim istersen. Ha sonra bana pilotajdan deme de......... muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                          Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                          Vallahi volkanim araaki fark yayla olsaydi birine cosmo birine sport denmezdi muhaha muhaha ben farki ikisini de kullaninca anladim..... bu arada cosmo ile sportun farkini bolu dagi inisinde cosmolari asagida bes dakika beklerken gordum. muhaha muhaha hiho hiho
                          bir kez daha anladımki atasözleri boşuna denmemiş ..örnek kargaya yavrusu şahin gelirmiş 1cm daha alçak olmasından başka bir özelliği yok sport un utkucum zaten opelde bundan vazgeçtiki sport diye bir donanım bırakmadı
                          Bildiğim kadarıyla Opel Türkiye vazgeçti , ama Almanya'da var.

Yorum

Sedat kardesim agzina saglik. Tabii ki Turkiyede olmaz bu donanimi kaldiracak yol yok da ondan. Bazilari da boyle sonradan sport olmaya kasiyor ama olmaz ne yapalim ........ Yollar ozellikle virajli yollar bunun ispati..... hiho hiho muhaha muhaha

Yorum

Bu arada Utku bey farlarla ilgili bir gelişme yok sanırım. Eğer daha katılım olmazsa biz çıkma ile halledemezmiyiz?

Yorum

Vallahi Sedat kardesim olmaz ise ben 3 kisi icin y ine fiyat soracagim. Kabul ederlerse size donecegim....

Yorum

İşleniyor...
                                X