Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İVEDİ CEVAP BEKLİYORUM !!!!!ORJİNAL XENON FAR VE SETİ İÇİN FİYAT PORTFÖYÜ

far yıkamaya bi çözüm varmı?

Yorum

Hasancim o da aklimda ama once sunu yaptirayim. Ona da bakacagim.... oleyy urock

Yorum

Hepsi sırayla

Yorum

fiyat olarak 1500 ile 2000 arasında bir rakam olursa bence birçok kişi düşünür
          2010 1.6 T edition elegance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            İnsallah hemsehrim. Ugrasacagim sonuna kadar. Bu arada benim kendi aracimla bu kadar ugrasmamdaki bir neden de tekrar insignia alacak olsam yine su an olmayan sport modelini isterim. Bana gore direksiyon surus ve goruntu bile biraz farkli. Yere yakinlik bile farkli yan yana cosmoya gore farkli. Surus gercekten cok farkli bence. Bu da aracimi stacagima ugrasmama bir vesile oluyor......
            yahu ne işin var bukadar uğraşıyorsun utkucum okadar para vericeksin ama hala cosmo olmuyacak al bi cosmo sende cosmolar kervanına katıl alçaklığı arabanın hoşuna gidiyorsa yay takarsın bizim gibi sporttanda alçak oluyor

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Utku bey size tamamen katılıyor ve teşekkür ediyorum. Sonuçta bence şu an burada yaptığımız tam da bu sitenin amaçlarından biri. Siz ticaret yapıyorsunuz demiyorum. Sizin istediğinizi bende istiyorum. Satıp cosmo almakla ilgili herkesin haklı bir sebebi vardır. Ben oğluma alıştım onu kesinlikle degistiremem. ben aldığımda kullandığım kredi çok düşüktü şimdi kapatmanın bir faydası yok. + yeni bir cosmo arayacak bir sorunu var mı yok mu bilmeyecek v.s. Sonuç olarak garantili ve montaj dahil 2500,- e falan hemen yaptırım 3000,- de varım artık gülü seven dikenine katlanır. Tabii montaj isini Antalya'da halledebilirsek

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Zamanında alırken beyaz istemiştim sadece benimki ve bitanede diesel 130 edition vardı az km yaptıgım icin diesel uygun gelmedi . Muhteremlerde bana cosmo ile edition arasındaki farkı iyi anlatmadılar bende beklemeyip aracımı hemen aldım. (edition un hikayesi de bu)

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Vallahi volkanim araaki fark yayla olsaydi birine cosmo birine sport denmezdi muhaha muhaha ben farki ikisini de kullaninca anladim..... bu arada cosmo ile sportun farkini bolu dagi inisinde cosmolari asagida bes dakika beklerken gordum. muhaha muhaha hiho hiho

Yorum

Sedat bey istanbula gelirsiniz montajı burda yaptırırız misafirim olursunuz

Yorum

Sedat bey aynen oyle ben de kara sahini hayatta satmam. Size abarti gelecek ama bir tuccar gcen gun 6 lira aylik odeme ie bir senelik 70000 lira veririm bu haline dedi. Ben yenisini yapmak icin ugrasamam dedi. Ayrica istesede su an irmscher ve steinmetz parcalara ulasilamiyor. Cok sorun var. Ayrica benim gibi tek tek alamiyorsun cunku artik seti kesinlikle bozmuyorlar. Yani artik plastik yerin fiber taklitler var. O da hicbir zaman yerini tutmaz. Ben de gozume hosgelni yaptim bircok kisi d cok begendigini soyledi bu da beni cok mutlu ediyor. Cosmo almis olsam bu tepkileri alacakmiydim ? Hayir . O yuzden cok mutlu kullaniyorum arabami. Ayrica recaro koltukta araba kullanmak da ayri bir keyif. ( cosmo al diyen arkadasara haha haha) ......neyse herkesin kara beyaz gri mavi kirmizi kaplanlari kendin guzel. Yeter ki allah kaza bela vermesin kimseye . Herkes saglikli mutlu kullansin aracini

Yorum

Sedat bey herhangi bir opel bayisinde kolaylikla yapilir. Orjinal bir islem...... Ankaraya gelip bizim konugumuz da olabilirsiniz hemsehrimin dedigi gibi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                          Sedat bey aynen oyle ben de kara sahini hayatta satmam. Size abarti gelecek ama bir tuccar gcen gun 6 lira aylik odeme ie bir senelik 70000 lira veririm bu haline dedi. Ben yenisini yapmak icin ugrasamam dedi. Ayrica istesede su an irmscher ve steinmetz parcalara ulasilamiyor. Cok sorun var. Ayrica benim gibi tek tek alamiyorsun cunku artik seti kesinlikle bozmuyorlar. Yani artik plastik yerin fiber taklitler var. O da hicbir zaman yerini tutmaz. Ben de gozume hosgelni yaptim bircok kisi d cok begendigini soyledi bu da beni cok mutlu ediyor. Cosmo almis olsam bu tepkileri alacakmiydim ? Hayir . O yuzden cok mutlu kullaniyorum arabami. Ayrica recaro koltukta araba kullanmak da ayri bir keyif. ( cosmo al diyen arkadasara haha haha) ......neyse herkesin kara beyaz gri mavi kirmizi kaplanlari kendin guzel. Yeter ki allah kaza bela vermesin kimseye . Herkes saglikli mutlu kullansin aracini
                          +1

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ender
                            Sedat bey istanbula gelirsiniz montajı burda yaptırırız misafirim olursunuz
                            Saoğlun teşekkürler bende aslen İstanbul'luyum ailem hala istanbulda onların araçları var dolayısı ile araç sıkıntısı yok vede uzun yol yapmayı sevmiyorum. Ayağımda menisküs varda uzun yol cehennem oluyor valla. O yüzden montajı burada yapmak istiyorum.

Yorum

abi senin arabadaki donanımlar Cosmo'da da oluyorki Cosmo+Flexride+Ergonomik spor deri koltuk (koltuklar Recaro değil) + yay taktınmı Sport'un gözle görülür farklılıkları Cosmo'da da oluyor +Cosmo'nun fazlası var, en başta AFL

Sport'un asıl özelliği, Cosmo'ya yakın fiyatıyla Cosmo'nun ufak detaylarından vazgeçip Flexride, ergonomik koltuklar vs. alınabilmesi. 1cm kısa yaylarda Sport'un artısı.
                              şasi özellikleri farklı olsa felan neyse ama sonuçta iki donanımda ulaşılmaz birşey değil
                              neyse konuyu çok dağıttım ihihi hayat AFL'de
                              InsigniaTEAM

Yorum

Vallahi cagricim varsa bu kadar donanimli cosmo fiyati bu kadar ucuz olmaz. Al bakalim recaro koltuklu flexili ve sunroofl cosmo fiyat ne kadar? Ayrica kesinlikle sadece yayla cozulmuyor deigin gibi olmuyor . Bir kerrenflexisiz bir cosmoya yay taksanda bir sport hissini direksiyon farkindan alamazsin. Bunu ben degil benim araci kullanan cosmocu arkadaslar soyluyor. Ayrica basinda da deigim gibi hekesin arabai kendine ozel . Ben aracimi cosmoya degismem cosmosu olanlarda sporta degismez.........

Yorum

İşleniyor...
                                X