Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İVEDİ CEVAP BEKLİYORUM !!!!!ORJİNAL XENON FAR VE SETİ İÇİN FİYAT PORTFÖYÜ

Orjinal yazı sahibi: Ender
    Arkadaşlar bazı arkadaşlarında dediği gibi bu far işi çıkma parçalarla 1500 civarı çözülebiliyor fiyatı bencede 2000 geçmemeli afl özelliğinide kullanamadığımızı dikkate alırsak
    +1

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Beyler hepnize katliyorum ancak bana kaliteli osram veya en kalitelisinden philips D1sxenon ampul ve beyin fiyati ogrenbilirmsiniz. Beyni ile birlikte en uygunu su an 550 600 civarinda . Onlarda cogu orjinal olmayan urunler. 1000 liraya da cikma far buluyorsunuz montajiyla ve garantisiz 1750 lira dogrumu? Ben de size sunu diyorum sifir gm urunu ve cosmonun kendi fari ve beynini hesapladiginizda farin kendisi 1850 lira son fiyat beyin 450 lira son fiyat ve ampul 300 lira son fiyat.montajdiz hali 5100 lira diyorum. Bunun uzerinden yorum yapiyorum.orjinal garantili urun. İki sene sorun halinde git degistir. Ha bu arada ben de sizin tarfta olarak konusuyorum. Burda fikir telakkisinde bulunuyoruz. Zaten kimse bu fiyatlara ucuz diyemez ancak olayin bir de garanti boyutu ve kalite boyutu var. İsteyen cikma bulur temiz taktirir. Yanliz beyin ve ampuller cok onemli. İsteyen biraz daha paraya kiyar garantili alir. Bugun beni arayan birkac arkadas da 3000 lira covarina bu isi halledelim dediler. Ancak ben zaten talep sayis bildirmeden bu fiyata alma sanismizda yok. Saygilar sevgiler

Yorum

Sedat bey ben de onu diyecektim bu 800 lira icinde far ve beyin yok diyecektim. Siz duzeltmeyi yapmissiniz. En az 1000 lira onlarda da genelde ayak tamiri falan var. İki gun sonra tas gelse veya enkicuk temasta ordan kirilma ve yine 1000 lira....

Yorum

ben ilandaki arkadaşa msj attım beyinlerin tanesine 250 ampullerinde orjinal tanesi 130 dedi

Yorum

Mesela ben su an olayi d2s ampul ve benim h7 beyni ile cozmeye calisiyorum. Maliyeti 500 lira daha dusurebilmek icin. D2 s ampul ve h7 beyni ayni isi goruyor. Ama benim ki size dedigim gibi orjinal olmayacak ampul ve beyin acisindan....elinde xenon kiti olanlara boyle bir planlama da yapabiliriz.yani sadece bir cift D2 s ampul ve ara kablo ayni zamanda da iki tane far alacaklar. Boylece yaklasik 500 lira tasarruf olacak. Ama yine de 2 tane sifir veya temiz fara ihtiyaclari olacak....

Yorum

Ender bey cikma bulunursa o fiyattan alinmali .benim yazdigim fiyatlar opel turkiyenin dip fiyatlari......

Yorum

Bende afl far sistemini istiyorum ama 6000 tl gerçekten pahalı.......
                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

50135478 bu ilandaki arkadaş yarın telefon edip detaylı konuşurum

Yorum

Afl far sistemi olursa pahali ancak bixenon ve leeli gunduz farinin orjinal maliyetini birlik olursak asagilara cekeblilriz. Ben eger isteyen olursa 3000 e zorlayacgim hatta 2500 e ancak bu fiyata vermeleri cok zor gozukuyor. Direkt fiyatta telafuz etmiyorlar sayiyi soruyorlar. Mesela uyelerimizden sifir arac alacak varsa montajini butun yetkili servisler yapabilri. Parcalari burdan temin eder gondeririz. Bu arada lutfen beni kimse yanlis anlamasin benim bu konuyla ilgili siteye ve sizlere yardim etmeye calismaktan baska bir niyetim yok. Zaten ben yaptirabilirsem kendi xenonumu kullandiracagim. Onu da daha 1 hafta once beyin ve ampul yenilemesi yapmisken atmak istemiyorm......Burda bu konuyu acmamdaki tek neden sitedeki arkadaslarin ortak isteklerinin b olmasi ve benim de bircok opel yetkilisi tanimam ve onalrdan rica etmem.....Onlarinda talep ile ilgili meraklari. Bunula ilgili tersin dusunen bir arkadas varsa belirtsin. Bu konu da burda kapansin lutfen.Saygilar sevgiler

Yorum

Mesela ben su an bunu yaptirip daha sonra afl sitemini param olunca yaptirmayi planliyorum. Bu bir manyak.ik biliyorum. Ancak ben puzzlein bitmis halini degil kendim tarafimdan yapilanini seviyorum..bu da benim hobim ve manyakligim. Zaten aracimda da kendi sevdiklerimi yapiyorum.....saygilar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Beyler hepnize katliyorum ancak bana kaliteli osram veya en kalitelisinden philips D1sxenon ampul ve beyin fiyati ogrenbilirmsiniz. Beyni ile birlikte en uygunu su an 550 600 civarinda . Onlarda cogu orjinal olmayan urunler. 1000 liraya da cikma far buluyorsunuz montajiyla ve garantisiz 1750 lira dogrumu? Ben de size sunu diyorum sifir gm urunu ve cosmonun kendi fari ve beynini hesapladiginizda farin kendisi 1850 lira son fiyat beyin 450 lira son fiyat ve ampul 300 lira son fiyat.montajdiz hali 5100 lira diyorum. Bunun uzerinden yorum yapiyorum.orjinal garantili urun. İki sene sorun halinde git degistir. Ha bu arada ben de sizin tarfta olarak konusuyorum. Burda fikir telakkisinde bulunuyoruz. Zaten kimse bu fiyatlara ucuz diyemez ancak olayin bir de garanti boyutu ve kalite boyutu var. İsteyen cikma bulur temiz taktirir. Yanliz beyin ve ampuller cok onemli. İsteyen biraz daha paraya kiyar garantili alir. Bugun beni arayan birkac arkadas da 3000 lira covarina bu isi halledelim dediler. Ancak ben zaten talep sayis bildirmeden bu fiyata alma sanismizda yok. Saygilar sevgiler
                        abi sonradan takılan herşey fabrikasyon fiyatından daha pahalı olur, o yüzden bu işi orjinal parçalarla halletmek tabiki 6.000 TL felan bulacak bu normal birşey.
                        hatta kendi yaşadığım birşeyden örnek veriyim, Vectra C'yi aldığımızda OPC Line paketi 1.200 TL idi, o zamanlar bilmediğim için ekletmemiştik. arabayı aldıktan sonra heveslendim almak istedim, yan marşpiyeller 437'den 800küsür TL, spoiler 500küsür, ön ek ve arka ek 700 küsürdü 1400'de onlar etti, toplam 3400 gibi bir rakam çıkıyor (yıl 2007)
                        uyduruk plastiklerin fiyatı bile 3'e katlandıktan sonra xenonlar ister istemez 6.000 TL'ye malolur

sonradan yapılacak bir uygulama için bu kadar para verip, sistemin en önemli özelliğinden de mahrum kaldıktan sonra bence anlamı yok bu işin. sıfır otomobil takıntısı olmayan Edition yada Sport'u satıp gider Cosmo alır benim düşüncem.
                        InsigniaTEAM

Yorum

Cagricim hem fikirim. Ancak ben 6000 den degil 3000 li rakamlardan bahsediyorum. Su an grantiden cikan bir kisinin araci hasar alsa sirf iki fari ve bir kac hasari yuzunden pert sinirina gelir ve hatta pert olmaz ise direkt soka girer. Yani zaten maliyeti 6000 lira civarinda olab birseyi 3000 civarinda yaptirmaktan bahsediyorum. Neyse herkes birkac gun dusunsun ben elimden geleni yaparim. Herkese saygilar sevgiler

Yorum

Bir de arac afl li ise 9000 lira .... Onu da unutmayalim. Belki sayiya gore aflliyi bile indirebiliriz.sensorler kablolar. Tabii rakam ucuk ama bilemem isteyen cikabilr. 3000 civari icin bile 2 kisi istekte bulundu....

Yorum

2000-2500 benden ok ne kadar aşağı çekebilirsen hemşerim

Yorum

İnsallah hemsehrim. Ugrasacagim sonuna kadar. Bu arada benim kendi aracimla bu kadar ugrasmamdaki bir neden de tekrar insignia alacak olsam yine su an olmayan sport modelini isterim. Bana gore direksiyon surus ve goruntu bile biraz farkli. Yere yakinlik bile farkli yan yana cosmoya gore farkli. Surus gercekten cok farkli bence. Bu da aracimi stacagima ugrasmama bir vesile oluyor......

Yorum

İşleniyor...
                                X