Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
    arkadaşlar bide suna bakın orginal far;

2900tl. beyin ve ampuller var. taktırmak istesek işçilik ne olur. sanırım 5000-6000den ucuza gelir gibi.
    bu orjinal değil abi Hella üretimi, merceğin görüntüsü de farkı belli ediyor
    orjinal farlar Bosch sanırım
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
      Utku'nun aracında donanım listesinin göstereceği fark FX3 LOWERED SPORTS CHASSIS yani alçaltılmış spor şasi olur,
      o da zaten bahsettiğim farklı parçaların toplamıdır.

Ufak bir düzeltme :

Alçaltılmış Spor Şasi'nin opsiyon kodu XJ2 olacak.
      Ezberden yazınca Elektronik Stabilite Programı'nın kodu olan FX3 ile karıştırmışım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        Orjinal yazı sahibi: ekemenli
        arkadaşlar bide suna bakın orginal far;

2900tl. beyin ve ampuller var. taktırmak istesek işçilik ne olur. sanırım 5000-6000den ucuza gelir gibi.
        bu orjinal değil abi Hella üretimi, merceğin görüntüsü de farkı belli ediyor
        orjinal farlar Bosch sanırım
        ben bi fark göremedim ama. hellada olsa eğer 2000 civarı daha uygun olacaksa tercih edilebilir diye düşünüyorum.
        2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Arkadaşlar şimdi tek tek cevap vereyim....Öncelikle Volkanım bir aanda olayı yine çarpıtıp donanıma sokmuşsun.hani olayımız sürüş farkı idi. Hani senin araç daha iyi yol tutardı teknik detayları alınca cosmo donanıma geçmişssin. Bu arada bendeki Flyaudio ekranı ne sende ne de hiçbir cosmocuda var.Benim ekranı gören ne kadar büyük ve mükemmel diyor. Ben yolda giderken arkaya dvd verirken sen ne olduğu belirsiz navigasyonunla yoldan çıktım mı acaba diyorsun.... Bu arada benim ön konsolda 3 tuş senden fazla ve herkes ona basınca süper kırımızı bir ekranla karşılaşıyor. Bu arada sport koltuğu oturan herkes direkt anlıyor. Bu daha iyimiş diyor. Bu arada lütfen sürüş keyfi ile ilgili cevap yazacaksan yaz Volkanım yoksa konuyu sürekli çarpıtıyorsun... urock urock urock urock oleyy oleyy oleyy haha haha haha haha
          2- Volkan kardeşim bu ürün orjinale yakın bir ürün çünkü orjinal üretimde de hella olan ürünler var. Ancak biz 6000 liraya değil 3000 lira civarına orjinal ürün taktırmayı planlıyoruz.....

Yorum

inşallah dediğiniz fiyata olur. olursa güzel olur. hem orjinal ürün olur
            2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Ayrıca bzim taktırmayı planladığımız ürün garanti kapsamında olacak.Yani sıfır araç aldığınızda ürünün üzerindeki far ne kadar garantili ise o da o kadar garantili olacak.
              Bu konuya bir açıkllı getirelim arkadaşlar ürünün orjinali şu an 6500 lira işçilik hariç .biz bunu 3000 lira civarına halletmeye çalışıyoruz. Lütfen bunu düşünenler sayıyı belirlemem için buraya isimlarini yazsın......Saygılar sevgiler

Yorum

Çağrıcım şu an orjinal xenon ampulleri osram. Bir ara philips di şimdi osrama çevirmişler.

Yorum

yok ampul değil, farın kendisi bosch diye hatırlıyorum.
                  InsigniaTEAM

Yorum

Ayrıca Volkanım sana tavsiye insigniada sürüş zevki araıyorsan sat insignianı BULABİLİRSEN bir sport al da araba nasıl keyifli bir gör.......Bana yok o donanım bu doanaım deme .Merak etme 1 hafta sonra içi dolu farlarla görünce benim aracı söyleyecek bahanen de kalmayacak muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Onda doğrusun.... Ancak beni bildiğim hella olanlar da var.......

Yorum

Ses gelmiyor öteden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hiho hiho hiho hiho hiho urock urock urock urock oleyy oleyy oleyy oleyy oleyy muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Arkadaşlar herşey işin şakası Volkan benim can ciğer kardeşim. Arada onun sesini duyunca inanılmaz mutlu oluyorum ve bu şakalşmalar olmasa hayattan nasıl keyif alalaım değil mi????? Volkanım

Yorum

Bu arada konudan uzaklaşmadan isteyenleri balirlemek için isim yazıyorum.Alamaları zorunlu değil niyeti olanlar yazsın. Sonuna kadar uğraşacağım bu işle ilgili.......
                            1- Muhammed
                            2- Kadir kardeşim
                            3- Sedat kardeşim
                            4- Ender hemşehrim
                            5- Samet kardeşim
                            6- Volkan kardesim
                            7-Aykut kardeşim

Bu arada kimse yanlış anlamasın kendimi yazmyorum çünkü ben kendi xenon beynimi ve D2s ampulu kullanmaya çalışıyorum. Yani beyin kısımı ve ampulu farklı olacak.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                              Arkadaşlar şimdi tek tek cevap vereyim....Öncelikle Volkanım bir aanda olayı yine çarpıtıp donanıma sokmuşsun.hani olayımız sürüş farkı idi. Hani senin araç daha iyi yol tutardı teknik detayları alınca cosmo donanıma geçmişssin. Bu arada bendeki Flyaudio ekranı ne sende ne de hiçbir cosmocuda var.Benim ekranı gören ne kadar büyük ve mükemmel diyor. Ben yolda giderken arkaya dvd verirken sen ne olduğu belirsiz navigasyonunla yoldan çıktım mı acaba diyorsun.... Bu arada benim ön konsolda 3 tuş senden fazla ve herkes ona basınca süper kırımızı bir ekranla karşılaşıyor. Bu arada sport koltuğu oturan herkes direkt anlıyor. Bu daha iyimiş diyor. Bu arada lütfen sürüş keyfi ile ilgili cevap yazacaksan yaz Volkanım yoksa konuyu sürekli çarpıtıyorsun... urock urock urock urock oleyy oleyy oleyy haha haha haha haha
                              2- Volkan kardeşim bu ürün orjinale yakın bir ürün çünkü orjinal üretimde de hella olan ürünler var. Ancak biz 6000 liraya değil 3000 lira civarına orjinal ürün taktırmayı planlıyoruz.....
                              bak şimdi sen sürüş keyfi diye tutturmuş gidiyorsun öncelikle ne sen benim aracımı nede ben seninkini kullanmadım o yüzden konuşmalarımız biraz afaki kimse kimseninkini bilmiyor nasıl yol tuttuğunu.. yalnız serdar arkadaşımız güzelce yazmış eyvallah sport un cosmodan daha iyi yol tutacağı aşikar ama spor yaylar mücadeleyi dengeler 3.5 cm lik yay aracın ağırlım merkezini sporttan 2.5 cm daha aşağıya çekiyor bu bir .. standart amortisörler standart yaylara göre ayarlandığından sert kısa spor yaylar amortisörün çalışma mesafasinden 3.5cm daha aşağıda çalışmasını sağlar bu amortisörleri daha sert haliyle daha iyi yol tutmasını daha çabuk bozulmasını sağlar. aracın ön tarafını alçalmas,ı direksiyon sistemine yük bindirir, direksiyon daha sertleşir ama daha netleşir ve direktleşir tek bir yay bütün yazdıklarımı yapar ve sportun yol tutuşundan fazla olur ama aşağı kalmaz eğer birde kule gergisi bulabilirsem dahada yol tutuş yakalarım sert yaylar ve amortisörlerde kule gergisi kullanıdığında uzun virajlarda virajın dışındaki tekeri tutar daha stabil olmasını sağlar aracının.. artı araclarımızda arka kamber ayarı var kamberi ters açı yapabiliyorsun yani eski model bmw lerdeki gibi lastiğin tabanını dışa doğru açıp virajlarda daha iyi yol tutturabiliyorsun bunu sitedeki kimse yapmamıştır veya bilmiyordur ama ben yaptırdım türkiyedeki ilk çhipli insigniayıda yaptırdım yani sürüş zevkinden iyi anlıyorum merak etme aracım sport deyip bu araç hepsinden daha iyi viraja girer opel bana öyle dedi demiyorum ben işi biliyorum utku

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                                Arkadaşlar herşey işin şakası Volkan benim can ciğer kardeşim. Arada onun sesini duyunca inanılmaz mutlu oluyorum ve bu şakalşmalar olmasa hayattan nasıl keyif alalaım değil mi????? Volkanım
                                eyvallah kardeşim ama motor hakkında sorduğun gibi yoltutuş hakkındada sorsaydın bende sana güzelce anlatırdım millet kavga ediyor zannediyor

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

İşleniyor...
                                X