Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İvedi Cevap Bekliyorum ! Orjinal Xenon Far ve Seti için Fiyat Portföyü

Arkadaşlar aracımı aldığımdan beri aklımda yer etmiş olan ledli gündüz farları ve mercekli xenona yönelik çalışma yapmaktayım. Bugün opel yetkilisi arkadaşlarla yaptığım görüşme sırasında kendilerinden orjinal xenon kit talebinde bulundum ve onlardan sitedki diğer edition ve sport donanımlı araçlar için iyi bir fiyat vermelerini talep ettim. Hatta onlar düzgün bir fiyat verirlerse son zamanlarda satılan 2.0 130 bglik ve 1.4 140lık araçlardan çok ciddi talep gelebileceğini söyledim. Onlar da bu konuda bir araştıurma yapmamı eğer böyle bir talep gelirse yardımcı olmaya çalışacaklarını söylediler. Ben direkt bu işin takibindeyim ve sizlerden ivedi cevap bekliyorum. Bu parçalar bizzat cosmo donanımındakinin aynısı ve orjinal 2 senede garanti kapsamında. Bu kriterleri de göze alarak hem de sıfır alacak arkadaşlara da bunu temin edebileceğimi de belirterek cevabınzı acele bekliyorum . .Bu arada normalde bu donanımı taktırmak işçilik hariç 5456 lira + kdv. yani yaklaşık 6000 lira. Bunu dikkate alın.....Bir fiyat yazmanızı bekliyorum. Lütfen mantıklı fiyatlar yazın. Acil cevap verin lütfen

Ynt: İVEDİ CEVAP BEKLİYORUM !!!!!ORJİNAL XENON FAR VE SETİ İÇİN FİYAT PORTFÖYÜ

Ben yaptırmayı istiyorum fakat yazılan fiyatlara düşünmüyorum. İşin aslı internette çıkma far sag sol 800,-900,- arası temini mümkün artı xenon modülü ve uzun-kısa motoru lazım + montaj bilemiyorum. Fakat benim ayırabileceğim bütçe 2000,- geçmez . Sanırım ben cikmalarla bu isi halletmeye bakıcam gibi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

cosmo farı derken AFL sistemi ile birlikte mi gelecek yoksa AFL sistemi olmadan sadece farlar mı temin edilecek..

AFL sistemi olmadan sadece cosmo farları kullanılacaksa fiyatı çok yükseltmese gerek, güzel bi fiyat çıkarsa düşünülebilir.
      2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        Ben yaptırmayı istiyorum fakat yazılan fiyatlara düşünmüyorum. İşin aslı internette çıkma far sag sol 800,-900,- arası temini mümkün artı xenon modülü ve uzun-kısa motoru lazım + montaj bilemiyorum. Fakat benim ayırabileceğim bütçe 2000,- geçmez . Sanırım ben cikmalarla bu isi halletmeye bakıcam gibi
        Afl de çalışacaksa iş değişir fiyat olarak

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant

Yorum

Arkadaşlar afl için ekstra birçok parça giriyor devreye ve fiaytı 3000 lira civarında yani yaklaşık 9000 lirayı bulunuyor. O yüzden afl beklentisi olmamalı. Ben 6000 lira maliyeti sadece far sistemi için dedim. Bu arada ben de yaklaşık 1 senedir çıkma parçaları araştırıyorum maliyet ampüsüz ve beyinsiz 1000 lira ile 1500 lira arasında. ampül beyinle 2000 lirayı buluyor ve ne garanti var ne birşey. İki gün sonra su aldığında muhattap yok. bir 1500 lira daha . ben bunu istemeyenler için garantili bir ürün ve setinden bahsediyorum. Yani 6000 lira yerine mantıklı bir fiayat hem de taksitli olacak. kaç lira olsa alırsınız?????? Bu arada sadece beyin bir adet 500 lira D1s ampül 350 lira .O yüzden dikkat lütfen.......

Yorum

Mesela ben 3000 lira civarına fit olacağım eğer inerlerse. Ancak sayımız fazla olursa ben de bastıracağım. Onlardan da fiyat alacağım. Şu an fiyat alamıyorum.Çünkü talebi merak ediyorlar. Bu arada satıştaki arkadaşlara da bastırıyorum talep takibi yapın diye ..... Verilen fiyatlara 2 ay erteleme ile 6 taksit de yaptırabileceğiz.....

Yorum

Sahibinden.com da 54230639 Nolu ilanı bir kontrol
              etmenizi isterim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Mesela ben 3000 lira civarına fit olacağım eğer inerlerse. Ancak sayımız fazla olursa ben de bastıracağım. Onlardan da fiyat alacağım. Şu an fiyat alamıyorum.Çünkü talebi merak ediyorlar. Bu arada satıştaki arkadaşlara da bastırıyorum talep takibi yapın diye ..... Verilen fiyatlara 2 ay erteleme ile 6 taksit de yaptırabileceğiz.....
                Utku bey 3000,- bende fitim benim içinde görüşebilirsiniz ama bir problemim var montajı nasıl yaptırabilirim (Antalya'da ikamet ediyorum)

Yorum

Utku bey şimdi çıkıyorum sizden haber beklicem

Yorum

Benim şahsi fikrimdir. Belki bütçem fazla yok ondan böyle düşünüyorum. 1.000 tl maaşla çalışan ve kredi ödeyen biriyim. Çok isterim böyle bi uygulama ama maddi açıcan beni yorar. Ben şahsen diyorum 3000-4000 tl vereceğime. Aracımı satıp, 7.000 veya 8.000 tl daha para eklesem. Cosmo donanımlı temiz 2010 veya 2011 bi araç alabilirim.
                    Haa aracımı çok seviyorum ama açıkcası 3.000 çok bana göre. Kullanılan parçalar vs. göre gayet iyi fiyat belki ama Şahsen ben böyle bi uygulamayı yaptıacak olsam 1.500 - 1.600 tl bütçe ayırabilirdim. Dediğim rakamlara tabiki , ampulu, farı , balastı , montajı vs. imkansız ama ben düşünmüyorum.
                    Tabi bu yazdıklarım şahsi fikrim. Ledli park ampulu bulursak takarım. Anca onları yapabilirim.

Yorum

afl'siz xenonlar 2000'i, garantiyi de hesaba katınca max. 2500, montaj dahil 3000'i geçmemeli bence. Hatta 3000 bile çok denebilir. Maliyeti çok önemli değil, astarı yüzünü geçiyorsa uygulamanın mantığı olmaz, biraz daha ekleyip Cosmo alınır full olur en azından
                      InsigniaTEAM

Yorum

eğer bende edition olsaydı xenon far olayını mutlaka uygulatmak isterdim, fiyat olarakta max. 2500 olarak düşünürdüm, daha üstü olurda bülent abinin yaptırdığından yaptırırdım daha uyguna.... bknz....

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

1500-1900 arası sanki iyi olurdu.Hasan abi ben bülent abiye sormuştum o uygulamyı yaptırmanın eşiğinden döndüm Farlar açıldığı için birinde buğu problemi yaşanmış garantili olduğu için sonradan haletmişler ama buğu sorunu komple çözüle bilirse bu uygulamada yapılabilir.
                          2016 w205 AMG

Yorum

Yukarıda No sunu belirttiğim cikma far ilanı ile ilgili xenon beyni , uzun kısa motoru dahil 1200,- istiyorlar

Yorum

Arkadaşlar bazı arkadaşlarında dediği gibi bu far işi çıkma parçalarla 1500 civarı çözülebiliyor fiyatı bencede 2000 geçmemeli afl özelliğinide kullanamadığımızı dikkate alırsak

Yorum

İşleniyor...
                              X