Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sigortada çarpma var

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sigortada çarpma var

arkadaşlar aracımı tramerden sorguladım carpma gorunuyor,bundan 6 ay önce bır araç bana çarpmamak için kendısı refuja cıktı benım aracımda herhangı bır hasar vs. hiç bir şey yoktu rapor falan tuttuk,tramerden sorgulayınca çarpma olarak geçiyor benim arabamda çizik dahi yoktu sizce ne yapmalıyım

Ynt: Sigortada çarpma var

bence bi kasko şirketine danış onlar bilir

Yorum

diğer araçta hasar olup bızde olmasa bıle kazalı mı gorun uyoruz acaba

Yorum

ha birde aklıma gelmişken benim plaka eskiden kazalı bir araca aitmiş 2006 da kaza gözüküyor ama araç 2010 model böyle bir durum olabilir tarih durumları nasıl

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
          diğer araçta hasar olup bızde olmasa bıle kazalı mı gorun uyoruz acaba
          sanmam kaza tutanağında senin imzen olmadıkça o kaza da olup olmadığın kesin değildir adam plakanı yazsa bile resmi değil bence tüketici mahkemesine ver adamı bide seni uğraştırdığı için masraflarına karşı tazminat davası aç

Yorum

o nedemek ilk defa duydum sizde bişey yok ama kazalımı diyor şimdi
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

aynen oyle bende cızık yok araç kazalı %20 hasarlı gorunuyor

Yorum

çizik dahi olmayan araçta %20 hasar nasıl gözükebilir karmaşık bir durum...Benim bu sonuçtan anladığım, bir sigorta şirketi sizin aracınızın kendi veri bankalarında kayıtlı olan araç bedelinin %20'sine tekabul eden bir miktarı hasar onarımı adı altında bir kurum/kişiye ödemiş, trafik zorunlu sigortası ve varsa kaskonuzun yapılı olduğu şirketler ile irtibata geçerek bahse konu hasarın tarihinin teyidi ile birlikte %20 bedelin hangi kurum/kişiye ödendiğini takip edip, mevcut yanlışlığın kaynağını ve düzeltme yollarını arayabilirsiniz.

Yorum

İşleniyor...
                X