arkadaşlar aracımı tramerden sorguladım carpma gorunuyor,bundan 6 ay önce bır araç bana çarpmamak için kendısı refuja cıktı benım aracımda herhangı bır hasar vs. hiç bir şey yoktu rapor falan tuttuk,tramerden sorgulayınca çarpma olarak geçiyor benim arabamda çizik dahi yoktu sizce ne yapmalıyım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sigortada çarpma var
Collapse
X
-
Ynt: Sigortada çarpma var
Orjinal yazı sahibi: medrendiğer araçta hasar olup bızde olmasa bıle kazalı mı gorun uyoruz acaba
Yorum
-
o nedemek ilk defa duydum sizde bişey yok ama kazalımı diyor şimdiHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
çizik dahi olmayan araçta %20 hasar nasıl gözükebilir karmaşık bir durum...Benim bu sonuçtan anladığım, bir sigorta şirketi sizin aracınızın kendi veri bankalarında kayıtlı olan araç bedelinin %20'sine tekabul eden bir miktarı hasar onarımı adı altında bir kurum/kişiye ödemiş, trafik zorunlu sigortası ve varsa kaskonuzun yapılı olduğu şirketler ile irtibata geçerek bahse konu hasarın tarihinin teyidi ile birlikte %20 bedelin hangi kurum/kişiye ödendiğini takip edip, mevcut yanlışlığın kaynağını ve düzeltme yollarını arayabilirsiniz.
Yorum
Yorum