Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DERİ DÖŞEMEDE ÇOCUK ARAÇ KOLTUĞU????

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• DERİ DÖŞEMEDE ÇOCUK ARAÇ KOLTUĞU????

aracımız deri döşeme ve açık renk olduğu için ve araçtada ellerinizden öper 2 tane ufak kızımız olduğu için koltukları nasıl muhafaza edeceğimizi kara kara düşünüyoruz.2 tane çocuk için ayrı ayrı araç koltuğu ve deri döşeme ile karşı karşıyayız.nasıl aracın döşemesini bu araç koltuklarından koruyabilirim.böyle bi sıkıntıyla karşılaşan yada fikir verebilecek arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Ynt: DERİ DÖŞEMEDE ÇOCUK ARAÇ KOLTUĞU????

Kaydırmaz denilen bir malzeme var.
    Bezimsi ve yumuşak. Çocuk koltuğunun altına serebilirsiniz.

Yada torpidoların üzerine serilen ve cep telefonlarını kaydırmayan delikli bir malzeme var. Uygun ölçüde kestirip kaulllabilirsiniz.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

aslında mehmet bey koltuğun alt kısmı değilde sırt kısmı düşündürüyor.en kötü ihtimalle alta bez bile sersem sırt kısmı için çözüm bulamadık.koltuğun sırt kısmı çok sert ve kaplanmayacak kadar oynak.aksesuar kısmında böyle bi malzeme olabilrmi?yinede fikirleriniz için tesekkür ederim

Yorum

Öncelikle güzel kızlarınızı Allah bağışlasın.
        Kullandığınız pusetin alt ve arka ölçülerine göre minder tarzı bişey yaptırabilirsiniz. Bence koltuk döşemelerini korumaya yetecektir...

Yorum

Sanırım bu orijinal aksesuar işinizi görür :

http://www.opel-accessories.com/subp...20B%C3%B6lmesi

Yetkili servisin yedek parça departmanından 17 49 811 kodu ile sipariş verebilirsiniz.
          Servis veya GM Türkiye stoklarında yoksa da en geç 10 günde getirirler.

Yorum

ellerinde yokmuş sipariş vermedim ama gelince bi deneyip alacağımı söyledim.ya murat bey nasıl bi araç yapmışsınız öyle akşam fotoları inceledimde istisnai ve özel bi araç olmuş.tebrik ederim sizi zevkinizden ötürü.inşallah bi gün tanışma fırsatımız olursa en çok merak ettiğim ve copy çekceğim araç sizinki olacaktırkazasız belasız keyifli sürüşler,,,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 34SRK61
              ellerinde yokmuş sipariş vermedim ama gelince bi deneyip alacağımı söyledim.ya murat bey nasıl bi araç yapmışsınız öyle akşam fotoları inceledimde istisnai ve özel bi araç olmuş.tebrik ederim sizi zevkinizden ötürü.inşallah bi gün tanışma fırsatımız olursa en çok merak ettiğim ve copy çekceğim araç sizinki olacaktırkazasız belasız keyifli sürüşler,,,
              Teşekkür ederim sizin aracınızda çok güzel showroomda incelemiştim Burak bey özel olarak yapmıştı. Benimde yardımcı olabileceğim bir konu olursa memnuniyetle yardımcı olurum.

Yorum

incelemek isteyen olursa hala showroomda

Yorum

İşleniyor...
                X