Arkadaşlar;
Bildiğim KAdarıyla Bütün Full istasyonlarında %7-8 indirim var ve Full bir kartı var (Back-up Garanti) onu aldığınızda %3 de o veriyor size toplamda %10 -11 'e geliyor indirim ekstra para vererek almanıza gerek yok
+1
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Arkadaşlar, FULL Gayet başarılı... Bence kullanmadan karar vermemelisiniz,
Ben sorunsuz kullananlardanım, aracın çekişi de gayet başarılı.
Full aile kartı farklı, grupanya ile yapılan kampanya da verilen kartlar farklı.
Kampanya açık der ki; pompa fiyatı üzerinden ekstra %8 net indirim yapılacak. Normal pompa fiyatları %7 ye varan inidirimli olan fiyatlar için, grupanya kartı ile bu indirim oranı %15 e gelir. Ama bilinmesi gereken bu kart ile 5.000 TL ye kadar benzin/dizel alımı yapılabiliyor.
Full un bir 97 oktanına güvenemiyorum o düşündürüyor düzgün benzin olup olmadıgını anlamak kolay afr bi yükseliyor bi düşüyordu sonra motor rolantidde calışa calışa bitirdim benzini ama her yerde aynı sıkıntı olurmu olmaz mı belli olmaz
gecen yuzde 12 ındırımde 97 oktanla fulledm hıc bı sıkıntı olmadı sadece bırazdaha erken bıtıor sanırım
yok sana öğle geliyor %12 indirimli aldım diye basıyon gaza tabi ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
bende aldım bir ara.
hiç memnun kalmadım.
acaba bana mı öyle geldi diye düşündüm ama baya çabuk bitti normale göre.
şu an bp den alıyorum. çok memnunum.
full den mesaj geldi % 12 indirim var diye gittim sadece motorinde dedi pompacı.. sinirden deli oldum daha da gitmem müşterisini kelime oyunlarıyla kandırıyorlar resmen!
full den mesaj geldi % 12 indirim var diye gittim sadece motorinde dedi pompacı.. sinirden deli oldum daha da gitmem müşterisini kelime oyunlarıyla kandırıyorlar resmen!
banada beleş mezar var diye mesaj geldi itibar etmedim
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum