Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sıfır Insignia'da Gösterge Panelinde Çizik!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sıfır Insignia'da Gösterge Panelinde Çizik!!!

Ankara'da sıfır aldıktan hemen sonra dün Adana'ya geldiğim 1.4 T Insignia yolda 3 kez 'En yakın servise gidiniz' uyarısı verdi. Aldığım bayii telefonda uyarı ara sıra çıkıyorsa kontrollü olarak yola devam edebileceğimi, uyarı devamlı olursa servise gitmek gerektiğini söyleyince sorunsuz olarak geldim ve bugün kontrol için yetkili servise uğradım. Fakat daha araç içeri girmeden müşteri temsilcisi gösterge panelinde yakıt ve hararet göstergelerinin üstünde yaklaşık 2 cm kalınlığında ve 3 cm boyunda bir çizik fark etti. maad
    Aldığım bayiyi aradığımda aracı görerek aldığım ve teslim formunu imzaladığım söylendi. Yani burdayken farketseydin dendi kısaca.
    Yine de beni müşteri ilişkilerine bağlayıp sorunu tekrar dinlediler ve gitmiş olduğum yetkili servisten fotoğraflarını çekip göndermelerini istediler. (Fotoları buraya yüklemek istedim ama forumda çok yeni olduğumdan başaramadım)
    Bu sorun ile ilgili ne yapabilirim fikri olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.
    2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon

Ynt: Sıfır Insignia'da Gösterge Panelinde Çizik!!!

Aracınız hayırlı olsun. Yazık üzüldüm tabii! İnşallah sorununuz çözülür.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Teşekkürler Sedat Bey. Adana daki yetkili servis personeli hatanın fabrika kaynaklı olduğunu gögüsün komple değişmesinin gerekeceğini söyledi. Böyle bir çözümde ne kadar doğru olur başka arızalara seber olur mu tatışılır tabii.

Yorum

Ya arkadaşlar bu opel bayileri ciddi ciddi kendine çeki düzen vermesi gerekli.Biri boyalı aracı sıfır diye satıyor,biri çizilmiş aracı satıyor,çoğu aman aracı satayım diye yalan yalnış bilgi veriyor.Sattıktan sonrada herkes kendi yoluna .Düzgün çalışanlar ayrı tabi ,ama en çok konuşulan sıkıntı yaratanlar oluyor.Gm türkiyenin bu konuda daha aktif olması gerekli.Kendi satış yerlerimiz olsa müdahale ederiz ama bayilere çok karışamayız tarzında bir düşünce var.Geçmiş ayıplı mal satmaktan bayiyi ve opel i dava etmeniz gerekir.Araç tutarı yüksek olduğu için ,tüketici hakem heyeti bakmaz ,direk dava etmeniz gerekli.
        2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
        2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
        2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Aslında büyük bir hata değilmiş gibi görünüyor fakat kullanırken tam karşımda bir çizik rahatsız edecek, devamlı gözüm takılacak. Eğer göğsü değiştiriyoruz derlerse de bu sefer sıfır araçta göğsün tamamen dağıtılıp yenisinin takılması gözümü korkutuyor. Başka bir şeyler zarar görürmü diye.

Yorum

Geçmiş olsun ve yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkür ederim Fatih Bey, fotoğraf nasıl ekleniyor eğer çözebilirsem çiziğin fotoğrafını göstermek istiyorum. Büyük ihtimal bu kadarcık şey mi şikayet ettiğin diyeceksiniz fakat yeni almış olmanın heyecanıyla da insan hiç hata istemiyor.
              Diğer anlattığım sorun olan uyarı çıkması için ise aracı uygun zaman da getirmem ve 2 saat bırakmam söylendi. Yazılım yüklemesi yapılacakmış.
              Bütün bunlara rağmen araç çok iyi, hala iyi ki almışım diyorum

Yorum

Resim yükleme ile ilgili bilgi aşağıdaki linkte bulabilirsiniz

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

Geçmiş olsun, eğer çizik olan parçayı yanlış anlamadıysam komple göğüs değişecek ifadesi yanlış olmuş.
                  Gösterge panelinin değişimi oldukça basittir.
                  Önce direksiyon kolonunun altındaki ve üstündeki plastik paneller, sonra da iki vidanın tuttuğu gösterge paneli ve soketi sökülür.
                  Hiç bir sorun çıkartmadan hâllolacak bir iştir.

Yorum

Gösterge panelinin üstündeki, göğsün panele gölgelik yapan kısmında çizik. Servis personeli tüm göğsün yekpare olduğunu söyledi.

Yorum

Benim de gögüsten aşırı derece de ses geliyordu. servise gittim araç daha 1 haftalıkken bi ustayla deneme sürüşüne çıktı. gerçekten sesin geldiğini bi sorun olduğunu söyledi. bi sprey sıktılar. spreyden sonra deneme yaptık ses gelmedi ertesi sabah tekrar ses gelmeye başladı.
                      tekrar servise gittik. ben sesin geldiğini söylüyorum malesef servis müdürü ve yanındaki ustam bi türlü bi ses duymadılar. ya benim antenler çok hassas ya da arkadaşların antenleri kapalı anlamadım gitti.
                      ses hala devam ediyor.
                      sesi anlamak için göğsü tamamen sökmek gerek dediler. ona da ben izin vermedim.
                      şimdilik tıkırtılı mıkırtılı devam ediyoruz. bu arada eski aracım opel vectra c kasaydı. sırf ön konsoldan benzer şekilde ses geldiği için aracı değiştirmiştim. sanırım vectranın ahı tuttu.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                      Navigasyon DVD
                      46KT880

Yorum

Yalçın Bey, tamamen sökülmesine izin vermeme sebebiniz neydi?

Yorum

Servis müdürüne bi soru sordum. sizin arabanızda böyle bi sorun olsa ön konsolu söktürür müsünüz dedim? Kesinlikle söktürmem dedi. Bu cevaptan sonra nedenini araştırmaya gerek yok sanırım.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                          Navigasyon DVD
                          46KT880

Yorum

Türkiye'de ki servislerin genelinde bi iş yaptırmaya korkuyor insan.kaş yaparken göz çıkartıyorlar çünkü.benim dikiz aynası değişecekti.kapağı çıkartırken tırnaklarını kırdılar.yenisini sipariş etmişlerdi aylar önce hala daha gelecek..

Yorum

On gogusten gelen citirti icin 3-5 parca cita sokulup izalasyon bandi ile sorun duzeliyor tamamen sokulmesine gerek yok bu konu ile ilgili uygulamanin yapilisini anlatan konuya bakin

Yorum

İşleniyor...
                              X