Ankara'da sıfır aldıktan hemen sonra dün Adana'ya geldiğim 1.4 T Insignia yolda 3 kez 'En yakın servise gidiniz' uyarısı verdi. Aldığım bayii telefonda uyarı ara sıra çıkıyorsa kontrollü olarak yola devam edebileceğimi, uyarı devamlı olursa servise gitmek gerektiğini söyleyince sorunsuz olarak geldim ve bugün kontrol için yetkili servise uğradım. Fakat daha araç içeri girmeden müşteri temsilcisi gösterge panelinde yakıt ve hararet göstergelerinin üstünde yaklaşık 2 cm kalınlığında ve 3 cm boyunda bir çizik fark etti. maad
Aldığım bayiyi aradığımda aracı görerek aldığım ve teslim formunu imzaladığım söylendi. Yani burdayken farketseydin dendi kısaca.
Yine de beni müşteri ilişkilerine bağlayıp sorunu tekrar dinlediler ve gitmiş olduğum yetkili servisten fotoğraflarını çekip göndermelerini istediler. (Fotoları buraya yüklemek istedim ama forumda çok yeni olduğumdan başaramadım)
Bu sorun ile ilgili ne yapabilirim fikri olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Aldığım bayiyi aradığımda aracı görerek aldığım ve teslim formunu imzaladığım söylendi. Yani burdayken farketseydin dendi kısaca.
Yine de beni müşteri ilişkilerine bağlayıp sorunu tekrar dinlediler ve gitmiş olduğum yetkili servisten fotoğraflarını çekip göndermelerini istediler. (Fotoları buraya yüklemek istedim ama forumda çok yeni olduğumdan başaramadım)
Bu sorun ile ilgili ne yapabilirim fikri olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Yorum