Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sıfır Insignia'da Gösterge Panelinde Çizik!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sıfır Insignia'da Gösterge Panelinde Çizik!!!

benim biraz faydam olduysa ne mutlu bana ama bunlar insanın canını sıkan şeyler işte yarın arabayı satacanız zaman bu çizik yüzüne bana bunu hediye ettler deseniz alacak kişi içinde iyi olur kanısındayım
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Alligator
      Ankara Opal Müşteri İlişkileri geçen hafta göğsü değiştirme teklifinde bulundu arkadaşlar fakat bu işlemin orjinali ile aynı kalitede yapılamayacağını düşündüğümden kabul etmedim, ya aracı komple değiştirmelerini, yada bu hatayı sineye çekmeme değecek bir başka jest yapmalarını istedim. Bana bunun ne olabileceğini sorduklarında navigasyon cevabını verdim. Konuyu araştırıp döneceklerini söylediler.
      Bugün navigasyon takmayı kabul ettiklerini, Necvox marka navigasyon cihazını istediğim servise kargolayacaklarını bildirdiler. Televizyon, bluetooth, dokunmatik ekran, usb bağlantısı, geri vites kamerası özellikleri de varmış. Markayı forumda biraz araştırdım Insignia'ya uyumlu olduğunu öğrendim. Cihazla ilgili bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlardan paylaşmalarını bekliyorum.

Son olarak bu hataya rağmen Insignia almış olduğum için pişmanlığım yoktu, Opel'in gerekeni yapacağını düşünüyordum, sağolsunlar şaşırtmadılar. Montaj işlemlerinde de bir hata olmaz ise içime sinerek aracı kullanmaya devam edeceğim.
      Sorununuza karşılık böyle bir jest yapmaları gayet güzel Bende necvox kullanıyorum.1 yıl önce Opel serviste yaptırdım montajını ama biraz sorunluydu cihaz.parazit sorunlarım vardı.cumartesi günü izmir'de necvox'un kendi servisinde cyclone yazılımı attırdım belirli bir ücret karşılığında.parazit sorunum ortadan kalktı.arayüz vs. değişti.sizde montajını necvox'un kendi servisinde yaptırmanızı tavsiye ederim.

basit bir sorun yüzünden bir kaç sefer gittim servise ilk başta izmir'e gitseydim çooktan çözülmüş olacaktı sorunum..

Yorum

Son sürümde hiç bir sorun olmadığı, tüm sistemlerin sağlıklı çalıştığı söylendi Opal'dan. Montajın ise necvox servis personelinin Opel servisine gelerek orada yapacağı söylendi.
        2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon

Yorum

hayırlı olsun rabbım kaza bela vermez inş.

Yorum

Amin, İnşallah..
            2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon

Yorum

bence gayet iyi teklif

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Alligator
                Son sürümde hiç bir sorun olmadığı, tüm sistemlerin sağlıklı çalıştığı söylendi Opal'dan. Montajın ise necvox servis personelinin Opel servisine gelerek orada yapacağı söylendi.
                Doğrudur son sürümler için birşey bilmiyorum.Benimki 3.jenerasyondu sanırım.

Yorum

hayırlı olsun birde kafalık monitörü ekletirseniz super oluyor.
                  2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                  2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                  2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

İşleniyor...
                  X