Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sıfır Insignia'da Gösterge Panelinde Çizik!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sıfır Insignia'da Gösterge Panelinde Çizik!!!

aracınız hayırlı olsun.
    bende 2 ay kadar insignia alamayı planlıyoum.ama forumlarda okuduğum sıfır araç hatalarından dolayı iyice gözüm korktu hatırı sayılır bir para ödüyorsunuz ama araba size hasarlı teslim ediliyor.bayi aracına sahip çıkmaz mahkemeye verseniz adalet sisteminin hali zaten belli aylarca süren davalar.
    açıkçası insignia hastası olmasam sıfır araç alma niyetim yok.artık şansımıza güveneceğiz inşallah bir sorun yaşamam.
    2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Teşekkürler Metin Bey, hiç gözünüz korkmasın harika bir araba. Sadece teslim alma sürecinizi aceleye getirmeyin. İmza atmadan önce aracı iyice kontrol edin. Bİr problem olursada düzeltmelerini yoksa ödeme yapmayacağınızı söyleyin. (Kapora da vermemeye çalışın) Zaten büyük ihtimallede sorun olmayacaktır arabanızda.
      2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon

Yorum

Aracınız hayırlı olsun, umarım sorun kısa sürede çözülür.
        (14 BM 069) 2011, 1.6 Turbo Edition, Elegance Paket, Karbon Siyah, 18 '' jant

Yorum

Orjinal yazı sahibi: meto
          aracınız hayırlı olsun.
          bende 2 ay kadar insignia alamayı planlıyoum.ama forumlarda okuduğum sıfır araç hatalarından dolayı iyice gözüm korktu hatırı sayılır bir para ödüyorsunuz ama araba size hasarlı teslim ediliyor.bayi aracına sahip çıkmaz mahkemeye verseniz adalet sisteminin hali zaten belli aylarca süren davalar.
          açıkçası insignia hastası olmasam sıfır araç alma niyetim yok.artık şansımıza güveneceğiz inşallah bir sorun yaşamam.

Yaptığımız yanlış arabayı alma hevesiyle bazı şeyleri gözardı etmek.Arabayı teslim aldığımda ne bir boyasına nede içinde yırtık pırtık kırık dökük var mı diye baktım.O hevesle servisteki elemanın anlattıklarını bile dinlemedim.Hamdolsun benim arabada şu ana kadar bir sıkıntı çıkmadı ama dediğim gibi hevesle alıp sonra sıkıntı çekiyoruz.

Yorum

hayırlı ve geçmiş olsun...

Yorum

Resmi yükleyebildim sonunda,

Yorum

Fotoğrafı gören arkadaşlar fikirlerini söylerlerse sevinirim, ne dersiniz üstünde durmaya değermi yoksa sineye mi çekmeliyim?

Yorum

Senin yerinde olsam peşine düşerdim abi ama orayı yaparken başka bi yerini mahvetmemeleri için güvenilir bi servis ile görüşmeni öneririm. benimde aldığımda sürücü kapı döşemesinde leke vardı.su lekesi dediler. bir ay kurumadı nasıl bi suysa artık. gittim dedim böyle böyle garantiden değiştirdiler döşemeyi. kol dayamada tornavida ucu gibi bi delik vardı onuda garantiden değiştirdiler.bu dediklerim aracı teslim aldıktan bir ay sonra oluyor aşağı yukarı..

Yorum

Valla kötü bir durum, sıfır araba alıyorsun neden olsun ki, sinek küçük mide bulandırır hesabı. Bence üzerine gidin derim. Bayiye biraz çemkirin illaki bir yol bulurlar. Genede geçmiş olsun.
                    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

bencede üzerinde durun ve o parçayı değiştirtin, biraz bağırmak çağırmakla çözebilirsinziz...

Yorum

Gönderilen fotoğrafları inceliyeceklermiş bugün. Sonra bana döneceklermiş. Tüm göğsü değiştirmek isterlerse kabul etmelimiyim hala karar veremedim. Fabrikada olduğu gibi hatasız monte edebilirlermi yenisini...

Yorum

öncelikle cok geçmiş olsun ama ben olsam değiştirmezdim fabrikanın bir cıvatayı cevireceği sayı bile belli serviste ise cevir babam cevir sonra bi bakmışınız sesler gelmeye başlayacak
                          bide arabanın servis kağıdında ön konsol değişmiş kötü bir izlenim bence
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ankara Opal Müşteri İlişkileri geçen hafta göğsü değiştirme teklifinde bulundu arkadaşlar fakat bu işlemin orjinali ile aynı kalitede yapılamayacağını düşündüğümden kabul etmedim, ya aracı komple değiştirmelerini, yada bu hatayı sineye çekmeme değecek bir başka jest yapmalarını istedim. Bana bunun ne olabileceğini sorduklarında navigasyon cevabını verdim. Konuyu araştırıp döneceklerini söylediler.
                            Bugün navigasyon takmayı kabul ettiklerini, Necvox marka navigasyon cihazını istediğim servise kargolayacaklarını bildirdiler. Televizyon, bluetooth, dokunmatik ekran, usb bağlantısı, geri vites kamerası özellikleri de varmış. Markayı forumda biraz araştırdım Insignia'ya uyumlu olduğunu öğrendim. Cihazla ilgili bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlardan paylaşmalarını bekliyorum.

Son olarak bu hataya rağmen Insignia almış olduğum için pişmanlığım yoktu, Opel'in gerekeni yapacağını düşünüyordum, sağolsunlar şaşırtmadılar. Montaj işlemlerinde de bir hata olmaz ise içime sinerek aracı kullanmaya devam edeceğim.

Yorum

ooooo süper miş o,sizin için hayırlısı olmuş iyiki değiştirim yapmamışsınız
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Emre Bey, değişim yapmamamda sizin yukarıdaki civatayı çevirme sayısı cümlenizin büyük etkisi oldu. Gerçekten de araştırdığımda montajda robotların civata tur sayısına göre çalıştığını öğrendim. Uzmanı bir kişi kesinlikle değiştirtmememi söyledi.

Yorum

İşleniyor...
                                X