Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LÜTFEN YARDIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: LÜTFEN YARDIM

Orjinal yazı sahibi: naciakgümüş
    siz söyledikten sonra ben internetten baktım. adamların iso kalite belgesi var. ama içime kurt düşürdünüz. çünki aynı bayiden bende araç bekliyorum. 1.4 teknikgri . bana da ocağın 10 dediler. parayı da peşin ödedim. faturasını kestik dediler. ama aracı görmedim henüz. ben oraya gittiğimde fatih bey yani erdemirin genel müdürü çok ilgilendi. hatta ben erdemire gittim çünkü tv8 den murat öztürk(8.etap) burayı tavsiye etmişti kendi sitesinin forumunda. ama yinede kurt düştü içime. bugün aradım ocağın 10'dan önce olmaz dediler.durumunuzdan beni özelden de haberdar ederseniz çok sevinirim. sonuç ne oldu diye.
    Benim yaşadıklarım ortada,erdemir in yaklaşık 30 gündür tanıyorum.Tüm süreç boyunca yaşadıklarım ortada benim çıkardığım sonuç bu firmadan iş yapmamak.İllaki opel derseniz arkadaşların çok memnun olduğu bayiler var.Karar sizin.
    2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
    2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
    2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

ahhhhhhhhh. güzel kardeşim sen benim başıma geleni bir bilsen. önce söz verdiler merak etmeyin size aralık ayına özel fiyat verecez.tamam dedik. bekleyelim. ben yanım da olacacağına arabanın parasını da vereyim dedim. nerdeyse araç bedelinin yarsını verdim. bayana mail atıyorum, şunları da istiyorum lüffen maliyetini söyle Cevap yok. cebini arıyorum cebine cevap vermiyor. bayini telefonunu arıyorum bakmıyor. birde utanmadan siz sipariş formunu imzaladınız deyip aklı sıra verdiğim paranın üstüne oturma gayretini girdiler. lanet olsun dedim onların tüm şartlarını kazık fiyattan insignia mı aldım. Aracı teslim almadan 1 gün önce arabayı hazırlamalarını söyledim. ama ne gezer. akşam saat 18.30 da ancak alabaildim.ve evrakları da eksik. bugün hala evrakları bana göndercekler...

Birde aracı beklerken soğukta kaldım üstüne bir de üşüttüm

sözün kısası paramla rezil oldum.

Yorum

Geçmiş olsun arakdaşım. Sipariş üzerine gelen araçlar 2 ayda geliyor. Ben 2 ay bekledim. Bu süre asılmış ise başka sebebler vardır. Malesef müşteriye önce vaadler veriyorlar sonra sözlerinin arkasında durmuyorlar.
        OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ   PREMIUM PACE

34 GK 1225

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ercü
          Geçmiş olsun arakdaşım. Sipariş üzerine gelen araçlar 2 ayda geliyor. Ben 2 ay bekledim. Bu süre asılmış ise başka sebebler vardır. Malesef müşteriye önce vaadler veriyorlar sonra sözlerinin arkasında durmuyorlar.
          Sorun olan,herşeyi yalanla çözmeye çalışmaları.Gerçeği başından söyleseler ve işlerini takip etseler şimdi ben onları öven yazılar yazacaktım.Her seferinde 'lütfen aksama olacaksa haber verin' diyorum.Ne gezer hep yalan,hep yalan.Opel Türkiye'de buna şahit ve hiçbir faydalarını görmedim.

Yorum

Elinizdeki evrakda kesin teslimat tarihi varsa ve tarih ilgili firma tarafından aşılmışsa bence size bir araç kiralamaları sizin hakkınız avukatınıza danışın derim.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
              Elinizdeki evrakda kesin teslimat tarihi varsa ve tarih ilgili firma tarafından aşılmışsa bence size bir araç kiralamaları sizin hakkınız avukatınıza danışın derim.
              Elimde malesef evrak yok,fakat mail ile iletişim kurduğumuz için 8 aralıkta en geç 15 güne kadar teslim edeceklerini belirten tahütleri var.Ve bende buna binayen ön ödemeyi yapacağımı maille yazdım.Avukatımda aynı işi görür diyor.Araç kiralama hususuna gelince bugün yarın oyalamasalar zaten onların ödemesini istemeden ben kendim araç kiralayıp işime gücüme bakacaktım.

Yorum

Bende o bayiyi tercih ettim 1 haftaydı teslim süresi 2 hafta oldu kızdım ama sizi görünce benimki çok hızlı olmuş diyorum..

Evet insanları geri arayıp bilgilendirme v.s. gibi konularda inanılmaz zayıflar hatta hiç yoklar şimdiki aklım olsa kesinlikle .......
                2015 2.0 sorento

Yorum

Sinirlenmeyin, üzülmeyin olabilir artık olan olmuş hakkınızı aramayın demiyorum tabii ! Sonuçta aldığınız araç iyi bir araç teslim aldığınızda tüm bunları unutup keyfini çıkarmayı başlarsınız inşallah ,!
                  Millet doğuş gurubuna sipariş verip aylarca bekliyor . Onları düşünün. (bende aracım hazır olduğu halde aracım gözümün önünde fazladan 5 gün beklemiştim )

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Birde düşünün 4 yaşında oğluma ,televizyonlu araba alacam.Biz yolda giderken sende çizgi filim izlersin dedim.Çocuk neredeyse hergün soruyor.Baba arabamız ne zaman gelecek diye.İnanın sırf bunun için bile yakın olsalar gidip hesabını soracam ama neyse.Böyle giderse ,daha fazla sıkıntı çıkartırlarsa uçağa atlayıp oraya gidecem.Sonrası haktan hayırlısı artık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                      Sinirlenmeyin, üzülmeyin olabilir artık olan olmuş hakkınızı aramayın demiyorum tabii ! Sonuçta aldığınız araç iyi bir araç teslim aldığınızda tüm bunları unutup keyfini çıkarmayı başlarsınız inşallah ,!
                      Millet doğuş gurubuna sipariş verip aylarca bekliyor . Onları düşünün. (bende aracım hazır olduğu halde aracım gözümün önünde fazladan 5 gün beklemiştim )
                      Bende ödesinler paramı ,kapatalım bu meseleyi diyorum.Daha fazla ödemek dahi olsa ,başkalarına para kazandırayım.Mersin gedizlere helal olsun adamların hiçbir kazancı olmamasına rağmen hala ilgileniyorlar.Bizim görevimizde iyi iş yapanla kötü iş yapanı ayırt etmek.

Yorum

Erdoğan Bey umarım en kısa sürede aracınıza kavuşur ve sıkıntılarını unutursunuz. Hangi bayiden sipariş vermiştiniz
                        ???

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                        Navigasyon DVD
                        46KT880

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yates
                          Erdoğan Bey umarım en kısa sürede aracınıza kavuşur ve sıkıntılarını unutursunuz. Hangi bayiden sipariş vermiştiniz
                          ???
                          Çok teşekkür ederim Yalçın bey.Bayi erdemir opel istanbul.

Yorum

BUrda Doğuş u örnek vermek şu şekilde yanlış çünkü Doğuş kaç ay sıra bekleneceğini söylüyor. Opel de böyle bir durum yok. İlk Insignia larda da bu durum olmuştu. Hemen getiririz diyip insanları aylarca beklettiler. Siparişi almak için hemen teslim olayına sarılmak Opel e yakışmıyor.

Bu nedenle Opel den araç alırken hep bayinin elindeki araçları aldık şu ana kadar.

Size çok geçmiş olsun, yerinizde olsam gider o bayiyi karıştırıdım, bunu da müşterilerin en kalabalık olduğu haftasonu yapardım. Aynı şikayetleri hem Türkiye hem de Almanya Opel e mutlaka ama mutlaka yapın.

Yorum

Bu sabah konuyu patronlarına mail attım.Çalışanlarının sorumsuzluğundan bilgisi olmayabilir.Ondan da olumlu bir yaklaşım gelmediği takdirde.Dün akşam avukatımlada görüşmüştüm,artık ne gerekiyorsa yapacağım.Ne kadar param ve zamanım giderse gitsin.Artık umursamıyorum.

Yorum

Buna benzer bir durum, Mart 2009'da Çorum Opel bayisinde benim başıma gelmişti. 15 günde gelecek dediği araba 2,5 ayda gelmişti.
                                Birde şahsımı akılları sıra günlük sohbetlerine malzeme yapmaya kalktılar. vs. vs. vs uzun hikaye...
                                Artık Çoruma gittiğimde Çorum bayisinin bulunduğu caddeden bile geçmiyorum. O kadar yani...
                                Bence sakin sakin tüm süreci anlatan bir mektup hazırlayın. Opel'in en üst mercisine fakslayın mail atın... İrtibat adreslerini bulamazsanız ve bunalırsanız bana PM atın.
                                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                                X