Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LÜTFEN YARDIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• LÜTFEN YARDIM

Arkadaşlar insignia 1.4 aracı almaya burayı takip ederek karar verdim.siparişi verdim, 8 aralıkta 10-15 güne en geç gelir dediler.Hatta muhtemelen 8-10 arası size aracı tesli ederiz dediler.Ön ödemeyi yaptım,kalan parayıda ödedim.10 gündür bugün yarın oyalıyorlar.Bu bayilere nasıl yaptırım uygulayabilriz.Ödediğim ücreti de ödemiyorlar.Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.Böyle bir ticaret böyle bir disiplinsizlik.Böyle bir iş bilmezlik görmedim.Opel i aradım biz takip edeceğiz dediler hala haber yok.Araç nerede dünden bu tarafa haber veren yok.Bu işin hukuksal boyutuna vardırmak istemiyorum,çünki senelerimide alsa bu konuda hırslıyımdır.Onları rezil etmeden bırakmam.Siz olsanız ne yaparsınız?
    2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
    2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
    2013 Chevrolet Captiva LTZ

Ynt: LÜTFEN YARDIM

bence sabredin geç olsun güc olmasın
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
      bence sabredin geç olsun güc olmasın
      ya bu duygularla alacağım arabayı ne yapayım.Bütün işlerim aksadı 2 güne bir planlarımı değiştiriyorum.Az değil tam 15 gündür bugün yarınla oyalıyorlar.İşim için araba alıyordum.Baştan söyleseler ona göre program yaparım.Bumu iş tecrübesi bumu müşteri memnuniyeti,yazıklar olsun.Telefona bile cevap vermiyorlar.

Yorum

satış temsilciniz tam olarak gecikmeyi neye bağlıyor

Yorum

Bir cevap verse memnun olacam ama, 2 gündür bir haber alınca ben sizi arayacam diyor.sevkiyatla ilgili 3 gün öncesinden görüşmüşler onca zaman ,hiç bir icraatleri yokmuş,her sorduğumda da bir organizasyonu yaptık hiç merak etmeyin diyorlar.Genel müdürleri dün ikna etti,araç hazır gidin görün dedi.Komedi gibi .Bugün biri de çıkıp araç şurada demiyor.Opel bayilerini duydumda bu kadar olacağını düşünmemiştim.

Yorum

hangi bayi bu.......

Yorum

ERDEMİR OPEL,keşke hiç bulaşmasaydım. 8 aralıkta konuştuğumuz da en geç 23 aralıkta elinizde olur dediler.Mersin ve adanadaki bayiler 25 -30 aralık hatta 2 ocakta gelecek araçlarımız var dedi.Diğer bayilerin araçları geldi,adamlar teslimatı yapıyor.Keşke demek doğru bişey değil ama gerçekten çok zor duruma düşürdüler.Saat 10:00 dan bu taraf hala arayacaklar,bir bilgi vermek için.

Yorum

Dün ,bugünden için kesin orada dediler.Sabah izmir e GM turkiye ye sordum.Daha yeni yükledik diyorlar.Her şeyleri yalan.

Yorum

Yılan hikayesine döndü.Bugün kesin gelir dedim ama doğru söyleyen kimse yok.Araç hala yok.Perşembeden bu tarafa evrak hazır diyorlar ,kaç gündür mailini bile atamadılar.Bu insanlarda para kazanıyor.

Yorum

kardeşim geçmiş olsun. tabiki bence de burunlaruından getir ki bir daha böyle yapamasınlar. bu arada bu bahsettiğiniz istanbul erdemir mi?
                    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: naciakgümüş
                      kardeşim geçmiş olsun. tabiki bence de burunlaruından getir ki bir daha böyle yapamasınlar. bu arada bu bahsettiğiniz istanbul erdemir mi?
                      Evet istanbul erdemir.Şu an itibari ile araçtanda hala haber yok.Nihayet evrak maille geldi.Umarım kargoya vermeyide başarabilirler.

Yorum

araç geciktiyse belki ödemesi yapılmamış olabilir. Opel Türkiye aracın ücretini aldıktan sonra tırı gönderiyor. daha önce yine böyle arabası geciken üyemiz olmuştu oradan biliyorum
                        InsigniaTEAM

Yorum

siz söyledikten sonra ben internetten baktım. adamların iso kalite belgesi var. ama içime kurt düşürdünüz. çünki aynı bayiden bende araç bekliyorum. 1.4 teknikgri . bana da ocağın 10 dediler. parayı da peşin ödedim. faturasını kestik dediler. ama aracı görmedim henüz. ben oraya gittiğimde fatih bey yani erdemirin genel müdürü çok ilgilendi. hatta ben erdemire gittim çünkü tv8 den murat öztürk(8.etap) burayı tavsiye etmişti kendi sitesinin forumunda. ama yinede kurt düştü içime. bugün aradım ocağın 10'dan önce olmaz dediler.durumunuzdan beni özelden de haberdar ederseniz çok sevinirim. sonuç ne oldu diye.
                          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Arkadaşlar bugün izmir gm turkiye ,istanbul erdemir opeli ısrarlı aramalarım sonucunda aracın bugünde gelmiyeceği,üstelik bir gelişme olarak ta yarın gelmiyeceği bugünden söylendi.Erdemir akşam saat 4 e kadar aracın nerede olduğunu dahi söyleyemedi.Ve nihayet benimde önceleri çok kibar görüp,aracımı iptal etmekten vazgeçtiğim fatih bey telefonunu açtı.'durum nedir fatih bey?geçen haftadan bu tarafa size ulaşamıyorum? dedim.Ne derse beğenirsiniz.'Kardeşim neden geçen haftadan bu tarafa 40 defa arıyorsun?diye soruyor.Az çok takip ettiniz.Bunlar yüzünden işim bu kadar sıkıntıya girmişken,çok kibar gördüğümüz kişi bu cevabı veriyor.Tek bişey sordum '15 gündür söylediğinizin hangisi doğruydu' dedim.Cevap veremedim.Telefonda beyfendinin kibarlığını gördüm,suratıma kapattı.Tekrar aradığımdada ,kendisine 'sizin aptallıklarınız yüzünden bunu sıkıntıyı çekmek zorunda değilim' dedim.Ve aracın geliş sistemini bilmediğini itiraf ettiler.Yalan söylediklerini,yalnış bilgilendirmişiz diyerek kabul ettiler(satış müdürleri arda bey) ve olayın böyle kalmasını ve aracın gelmesini beklememi tavsiye ettiler.Üstelik perşembe evrakları ,hazır vergisini ödedik ,demelerine rağmen hala hazır değildi.Kargoya yetiştirmeye çalışırız diyorlardı.

Yorum

Ne GM türkiye ,Nede erdemir opel bana kalkıp biz müşterilerimizi memnun ediyoruz ,biz kaliteli iş yapıyoruz demesinler.Geçen hafta da iptal ettirmek istediğimde araç yüklendi iptal edersek masraflarımızı keseriz diyorlardı,üstelik araç daha yüklenmediği belli iken.Akşam yine iptal ettirilmesini istedim tavır aynı.Ama avukatımla konuştum bu iş mahkemeye varacak.Çok istediğim insignia sayfası muhtemelen kapanıyor arkadaşlar.Hepinize gösterdiğiniz ilgiden ötürü çok teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
                              X