Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Polo GTI ve Yeni Bmw 520d hakkında bilgi...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni Polo GTI ve Yeni Bmw 520d hakkında bilgi...

Merhaba arkadaşlar.
    Yukarıda belirtmiş olduğum araçlarla ilgili bilginize başvurmak istiyorum.
    Bu araçları kullanan ya da deneyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    Şimdiden teşekkürler.
    Renault!!!

Ynt: Yeni Polo GTI ve Yeni Bmw 520d hakkında bilgi...

şu konu hakkında bilgisi olan arkadaş yok mu hiç ya
    Renault!!!

Yorum

daha iyi yorum yapabilmek icin ne ozellik aradiginizi soylerseniz iyi olur cunku suan boyut konfor vs cok zit kutuplu araclar

Yorum

5.20d yi kullandim ort sifirlayarak basladim suruse yuklenmeme ragmen 7.6lt elde ettim zaten performans olarak bahsetmeye gerek yok 8 s civari yazilimsiz cikiyor biraz daha ekonomik imkaniz varsa yine 2lt 5.25d yi oneririm 218hp lik bir alet 7s de 0 100u var

Polo GTI ise kullanmadigim bir arac 1.4 180 hp 7.9 0 100 diyorlar fakat sitemizde opc ile bir kapismasi olmustu ve klasik tsi motor sorunu olan 5 dk tikanma sorunu olmustu arac cabuk sisiyor

Yorum

iki araç arasında kıyaslamadan ziyade teknik özellikler, sürüş konforu, tüketim vs. gibi konuları merk ediyorum.
          düşüncem (parayı bulursam yılbaşında piyangodan işin şakası tabi) 2. el 5000-20000 km arası bmw 520d m paket ve beni çok aşar ama yanında bir de polo gti almak. gti 0 km ya da yine çok az kullanılmış 2. el olabilir ama 2. el fiyatları 0 km ile aynı zaten.
          polo gti tamamen benim için, hanıma kullandırmayı düşünmüyorum
          Renault!!!

Yorum

teknik ozellik konfor tuketim olarak 520d 3 4 kat katlar gti yi ama gti modifiye ile 5.5s de 100 ciktigini iddaa edenler var

Yorum

Polo GTI araçtaki 1.4 TSI 180 hp ve DSG şanzumanı iyi bilirim. Öncelikle şunu bilmeni isterim ki iki tip şanzuman var ıslak ve kuru tip. Polo GTI'da kullanılan DSG şanzuman kronik olarak sorunlu aşırı ses geliyor. Polo GTI 'de turbo+superchanger var bu sayede 180 hp gücü çok seri hissedebiliyorsunuz. Yakıt olarakta 40 lt 550 km yol gidersin %100. Sakin ve ş.dışı kullanımlarda 600 km'ye kadar gidersin. ( yakıt tankı 45 lt alıyor ) Diğeride GTI plastik malzemesi iç aksamı kalitelidir bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Güç olarak düşünürsen her türlü GTI götürür tekrar getirir ve tekrar götürür... Konfor olarak hiç bir şey beklememelisin araçta. Ama bana kalırsa BMW daha ağır basıyor.
              2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
              2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Av.OCAL
                iki araç arasında kıyaslamadan ziyade teknik özellikler, sürüş konforu, tüketim vs. gibi konuları merk ediyorum.
                düşüncem (parayı bulursam yılbaşında piyangodan işin şakası tabi) 2. el 5000-20000 km arası bmw 520d m paket ve beni çok aşar ama yanında bir de polo gti almak. gti 0 km ya da yine çok az kullanılmış 2. el olabilir ama 2. el fiyatları 0 km ile aynı zaten.
                polo gti tamamen benim için, hanıma kullandırmayı düşünmüyorum
                Polo gti performans yonuyle su an piyasadaki en populer araclardan biri. Şaka araci denilebilir. 6,9 sn de 100 goruyor ve yazilim yapildigi takdirde ise sapitiyor denilebilir. 325 lik opc ile 200 e kadar gidisinin videolari yayinlanmisti burda.
                Otomatiklerinde Dsg 7 ileri kullaniliyor. Eger surekli olarak yetkili serviste bakim yaptirir ve dsg de sorun yasarsaniz garantiniz bitmis olsa dahi iyi niyet garantisi uygulanir. Vw reklami gibi oldu

Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

A1 Quattro'yu da beklemek lazım ihihi canavar gibi bişey, fiyat ne olacak acaba
                  InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                  X