Duyuru

Collapse
No announcement yet.

FIRSATTTTTT - Bagaj Havuzu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• FIRSATTTTTT - Bagaj Havuzu

Bagaj Havuzunun Faydaları:
    • Arkadan gelen lastik ve yol sesini %20 oranında azaltır.
    • Montaj gerektirmez, yumuşak yapısı sayesinde rahatça bagajınıza yerleştirebilir veya çıkarabilirsiniz.
    • Evcil hayvanı olan otomobil sahiplerine tavsiye edilir.
    • Kaymayan kauçuk malzemeden üretilmiş olan bagaj havuzu, bagajınıza koydugunuz eşyaları tutarak bagaj içerisinde gezinmelerini engeller.

Bagaj Havuzu Nedir?
    Bagaj havuzu otomobiliniz için özel olarak üretilmiş bir aksesuardır. Otomobilinizin bire bir bagaj ölçüsü alınarak tüm kıvrımlarıyla onu kaplayan ve kenarları ortalama dört cm yüksekliğinde olduğu için bir havuz gibi bagajınızın iç halısını tüm dış faktörlerden koruyan çok kullanışlı bir oto aksesuarıdır.

Avantajları Nelerdir?
    Bagajınıza koyduğunuz her türlü akıcı , sıvı ,tozlu , kirli eşyalarınızın ve hatta evcil hayvanlarınızın bagaj halınıza zarar vermesini engeller.
    Montaj gerektirmeyen yumuşak yapısı sayesinde rahatça bagajınıza yerleştirebilir veya çıkarabilirsiniz.
    Kaymayan kauçuk malzemeden üretilmiş olan bagaj havuzu bagajınıza koyduğunuz eşyaları tutarak bagaj içerisinde gezinmelerini engeller.

Tüm modellerde ve bilhassa hatcback , stw ve hafif ticari karoser yapılı modellerde % 20 oranında arkadan gelen lastik ve yol sesini keser. Şık ve zariftir.
    Maliyeti bagajınızın kendi halısının maliyetinden çok daha düşük olduğu için bagajınızda meydana gelebilecek en ufak bir aksilikte dahi size çok büyük bir maddi avantaj sağlayacaktır.

Insignia için Türkiye'de üretim yapan iki firma mevcut. Birisi YPS Plast, diğeri Modacar. İkisinin üretimi de aynı gözüküyor. Havuz ince stepneli modeller için yapılmış.

YPS PLAST

MODACAR

YPS Plast'ta satılan İnsignia Bagaj havuzu (İnce stepneli modeller için) sitemize özel olarak 2 günlük indirimli fiyattan kargo dahil havale ile 59 TL, kapıda ödeme 69 TL olarak satılacak. Almak isteyenler için sipariş Çarşamba akşamı son. Çarşamba akşamından sonra fiyat eski seviyesine gelecek.

[center]
    2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Ynt: FIRSATTTTTT

konuyu sabitledim, herkes görebilsin
    InsigniaTEAM

Yorum

Ynt: FIRSATTTTTT - Bagaj Havuzu

İki Farklı Firma var hangi ürünün hangi kalitede olduğu konusunda bilsi olan varmı ?
      Yps Firmasının ürünün tam boy resmini sistesinde göremedim düzgün bir resmi varmı ?
      Daha önceki listelere adlarını yazdıran arkadaşlar ne yapmaları lazım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        İki Farklı Firma var hangi ürünün hangi kalitede olduğu konusunda bilsi olan varmı ?
        Yps Firmasının ürünün tam boy resmini sistesinde göremedim düzgün bir resmi varmı ?
        Daha önceki listelere adlarını yazdıran arkadaşlar ne yapmaları lazım
        InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Bu linkte her iki firmanın ürününün resmi var. İkisi de aynı.
        Artık herkes bireysel olarak sipariş verecek.
        [center]
        2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

Goday Öbür başlıkta da sordum gerçi ama 59 TL gözükmüyor. Yani bize özel indirimi nasıl ifade edeceğiz. Birşey söylediler mi?

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Sitelerinde 2 gün için fiyatı 59 TL'ye çekecekler. Siteyi düzenlemek için 1-2 saat bekleyin demişlerdi. Hemen almayın.
            [center]

Yorum

YPS Plast dediği gibi sitede gerekli düzeltmeyi yapmış. Ben de siparişimi verdim. 59 TL.yi hesaplarına havale ettim. Bakalım ne zaman elimize geçecek. GODAY'e harcadığı emek ve zaman için teşekkürler...

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Paspas olayinda bir faydamiz dokunamadi. Bari bunda yardimci olalim.
                [center]

Yorum

Belki de bizden dolayı bu indirimi yaptılar )Diğer araçların paspas fiyatları 69 tl
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Başta Goday olmak üzere emek ve zaman harcayan tüm arkadaşlara teşekkürler. clapclap clapclap clapclap clapclap
                    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Emeği geçen herkese teşekkürler. Bende az önce havale yaptım.
                      Aslında ürün zaten çok pahali değildi. Bu yüzden fiyatı çok aşağı çekemeyeceklerini düşünmüştüm. Burda benim için önemli olan sizlerle bir şeyler paylaşmaktı. Gerisi teferruat.
                      Insignia 1.6 Turbo/2010 Cosmo DVD800/Siyah

Yorum

Evet bu işin fikir babası Goday Katılan herkese teşekküler. Çok teşekkürler.
                        Bu Opel Insignia Klübün hep bu gibi ortak çıkarılar ve dostluklar için devam etmesi dileği ile
                        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Ben Siparişi verdim;

e-mailde gelen bilgiye göre ürün yarın elimde olur her halde.

Merhaba

İlginiz ve siparişiniz için teşekkür ederiz.

Ödemeniz onaylanmış olup siparişiniz gün içerisinde MNG KARGO ile tarafınıza sevk edilecektir.

Saygılarımla
                          Kürşat ÖZDEMİR

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben siparişi geçerken sitemiz üyesi olduğumu belirttim. Boş pazarlık yaptık sanmasınlar diye. FacomX 'e gelen aynı mail bana da geldi. Bugün kargoya veriyorlar.Bu yararlı nesne kimin aklına geldi ise sağolsun, emeği geçenlere teşekkür ederiz
                            Bu arada siteyi ziyaret eden arkadaşlarımız aşağıdaki reklamları tıklayıp katkı sağlarlarsa iyi olur

Yorum

Bana mail gelmedi. Bende bir problem olmasın diye telefon açtım. Kargoya vermişler.
                              Insignia 1.6 Turbo/2010 Cosmo DVD800/Siyah

Yorum

İşleniyor...
                              X