Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bugün İtibari İle Aracımı Satarak Aranızdan Ayrılıyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bugün İtibari İle Aracımı Satarak Aranızdan Ayrılıyorum

Herkese merhaba, sizler paylaşmak için birkaç birşey yazmak için başladığımda birde 2009 yılında Haziran ayına geri döndüm araçlarımızı fabrika içerisinde takip etmekten yola çıktığında gemilerde takip etmeye kadar ve bugün ayrılık zamanı. Burada paylaşmak istediğim opel Markasının ürettiği bir D segmenti aracını nasıl pazarlanamazını veya sattığı ürünü nasıl değersizleştirdiğini aracımı satarken gördüm. Aracınızın değer kaybını bayiler arasında ki tutarsız kampanya fiyatlarını ve aracın size geri dönüş olarak verdiği hepimizin yaşadığı sorunları ve çözülemeyen yaklaşımları. Evet şuanda baktığım yine bir Insignia param olsa alır mıydım cevabım kesinlikle almazdım. Burada sizlerle paylaşım nedenim aracınızı kullanabildiğiniz noktaya kadar kullanın, forumda sorularıma hep yanıt veren Fatih Abime çok teşekkürler herkese sevgi ve saygılarımla kazasız sürüşler...
    Sadece Sakaryasporluyuz....

Ynt: Bugün İtibari İle Aracımı Satarak Aranızdan Ayrılıyorum

Arabayı satman buradan gitmen demek değil unutma bizler buradayız

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

D segmenti bi aracı 0 km de alıp 2 yıl kullanıp satarken yüksek miktarda değer kaybı yaşanması gayet doğal.0 km de alınan D segmenti tüm arabalarda mutlaka değer kaybı yaşanıyor.fakat bayi konusunda çok haklısınız.bayilerden biz de şikayetçiyiz.

Yorum

Bence araçlarımızı bu konuda savunmaya çok gerek yok. Kullanım keyfi - performans - kalite - dizayn falan bunlara bakarsak araçlarımız kesinlikle çok güzel. Fakat maddi konulara gelince bir o kadar kötü...

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Fatih'e katılıyorum.

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Arabayı satman buradan gitmen demek değil unutma bizler buradayız
          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Sınıf fark etmeksizin her markada benzer problemler yaşanıyor. Vw hariç onunda olayı bizim ülkemizde çok değerli bir markaymış gibi pazarlanıyor olması, üstüne doğuş grubunun araçları çok geç teslim etmesi beklemek istemeyen herkezin ikinci ele yönelik aracını sıfır alanların aldığı fiyata hatta daha üstü fiyata satabiliyor olmaları. Aracınızı satıyor olmanız samimi ortamı bırakmanız anlamına gelmez, anladığım kadarıyla biraz kızgınsınız, bende daha yeni 2011 model b sınıfı aracımı sattım onda bile 7-8 binlira zararım var. Çok düşünmemek gerek, araba durduğu yerde götürür.

Yorum

ben şuan aracımı satsam yine insignia alırdım ama beyaz ihihi d sgmenti bir araç hergün piyasası düşmektedir ve bu yıllardır böyledir
              2015 leon fr

Yorum

Paylaşmak istediğim noktada sadece insigniaya veda niteliğindeydi burada samimi ve güçlü gönül bağlarıyla bağlı olduğum insanlar var onlaran ayrılmam kesinlikle maddi bir değer ile ölçülemez. Kızgınlık sadece alınan aracın piyasa şartların bilinmemesi yanlış pazarlama stretejileri ile değersizleştirilmesi değerli arkadaşlarım bende şimdiye kadar birçok araç aldım sattım bunlarda ki değer kaybını hesaplayabilecek görebilecek birazda hak verirseniz elbette vardır sadece burada sizlerle paylaşmak istediğim D sekmentinde güçlü rakiplerine karşı ortaya çıkmış bir ürünün nasıl başarısızlığa götürüldüğüdür. Tabi son kullanıcı olarak bizler aradaki değersizleştirmeyi maddi bir dönüş olarak karşımıza aldığımızda kısa süre içerisinde ki doğan bu kadar fark elbette ki beni bizi hepimizi rahatsız edecektir. Burada beni ivediyetle anlayan saracını satış durumunda bekleyenler ve satanlar daha sonra satmak isteyenler anlayacaktır.

Sevgi ve Saygılarımla..
                Sadece Sakaryasporluyuz....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                  ben şuan aracımı satsam yine insignia alırdım ama beyaz ihihi d sgmenti bir araç hergün piyasası düşmektedir ve bu yıllardır böyledir
                  +1 obaa
                  1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ

Yorum

İşleniyor...
                  X