Arkadaşlar bu aracın 0-100 100-200 top speed bilgileri nedir yakıt tüketimini düşünmüyorum sıkıntı degil ve bunun dışında örnekler varmı 400 500 hp ye cıkarılmış şekilde sonucta v motor ve cift turbo farklı güzel bi proje olabilir o acıdan soruyorum teşşekürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Opc Versiyonu hakkında
Collapse
X
-
Ynt: Insignia Opc Versiyonu hakkında
0-100 düz versiyonu 6 sn, st için 6.2 sn, 100-200 deneyen olduğunu zannetmiyorum fakat, 11-12 sn civarında olur diye tahmin ediyorum, torku yüksek çünkü, unlimitedlerin son süratleri 270 km/s normaller 250'de sınırlı... burda yok fakat youtube'da modifiyeli versiyonlarını görmüştüm, bu motorla çok rahat, 500+ bg alınır bu araçtan, sahibinden de satılık var bi tane hem de power kırmızı
-
Orjinal yazı sahibi: AlmasYeterince tatmin edici değil maalesef video ve başka konuları inceledim
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
performans odağından çok, konfor ve donanım ile ön plana çıkan bir araç opc, tabii ki buna gelene kadar alınabilecek ucuz ve daha performanslı araçlar var, fakat bundaki dikkat çekicilik konfor ve teknoloji de skyline'da vardır ancak, o da zaten 225 bin dolar tabii ki bir evo sti, filan geçemez bu araç... onlar 1300 kilo bu araç 1900 kilo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT230-100 düz versiyonu 6 sn, st için 6.2 sn, 100-200 deneyen olduğunu zannetmiyorum fakat, 11-12 sn civarında olur diye tahmin ediyorum, torku yüksek çünkü, unlimitedlerin son süratleri 270 km/s normaller 250'de sınırlı... burda yok fakat youtube'da modifiyeli versiyonlarını görmüştüm, bu motorla çok rahat, 500+ bg alınır bu araçtan, sahibinden de satılık var bi tane hem de power kırmızı2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum
Yorum