Burdan duyurulur Anadolu kartalları eksik geldi ve bizim Avrupa kartallarindan adam aldılar ve Volkan hep çamur yapti benim üstüme 2 kere düştü ve hudai yı sırtladı tamamen çamur yapti anadolu çamurları haha
Aha tmm bu gecenin muhbbeti belli oldu . Volkanin maceralari...... Anadolu avrupayi nasil istila etti? Avrupanin cöküşü... Avrupa takiminda avrupai (euro) kriz..... muhaha muhaha
Yine çok güzel bir organizasyon oldu, başta Mustafa Keleş olmak üzere herkese teşekkür ederim. Maç sonrası çorba keyfi paha biçilemezdi. Maç hakkında yorum bile yapmıyorum bu fark az bile
Yine çok güzel bir organizasyon oldu, başta Mustafa Keleş olmak üzere herkese teşekkür ederim. Maç sonrası çorba keyfi paha biçilemezdi. Maç hakkında yorum bile yapmıyorum bu fark az bile
Son cumle haric aynen altina imzami atiyorum
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
ben tesekkür ederim asıl kardeşim gerçekten çok güzel bi akşam oldu herkesin fazlasiyla keyif alıp eğlendiğini düşünüyorum , en kısa zamanda tekrarını yaparız inşallah
ben tesekkür ederim asıl kardeşim gerçekten çok güzel bi akşam oldu herkesin fazlasiyla keyif alıp eğlendiğini düşünüyorum , en kısa zamanda tekrarını yaparız inşallah
10 numara top oynadın, 10 numara ev sahipligi yaptın Mustafa..
Macin adamı sen ve defansın bel kemigi Kamil abiydi suphesiz..
Guzel olan su ki Avrupa kartalları da hezimete ragmen mactan keyif aldılar..bizleri seyrederken gozlerinin ici guluyordu hepsinin...)
Sonuc bi yana cok keyifli oldu gercekten....herkesin eline ayagına saglık...
Izlemeye gelenlerde zevk almıstır eminim..ozellikle avrupa kartalları kale arkasında...;P
teşekkür ederim Murat abi ne zaman isterseniz başımın üstünde yeriniz var misafirlikten hoşnut kaldıysanız ne mutlu bana .daha önce göremediğim arkadaşlarla bizzat görüşmekten bende büyük keyif aldım
10 numara top oynadın, 10 numara ev sahipligi yaptın Mustafa..
Macin adamı sen ve defansın bel kemigi Kamil abiydi suphesiz..
Guzel olan su ki Avrupa kartalları da hezimete ragmen mactan keyif aldılar..bizleri seyrederken gozlerinin ici guluyordu hepsinin...)
Sonuc bi yana cok keyifli oldu gercekten....herkesin eline ayagına saglık...
Izlemeye gelenlerde zevk almıstır eminim..ozellikle avrupa kartalları kale arkasında...;P
Yorum