Geçmiş olsun eğer yırtık/Kırılma fazla değil ise autoking bu tür işleri yapıyor fiyat alın tamirat ve boya olarak ve kaskonuzu bozdurma zararınıza bakın ona göre karar verin.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Geçmiş olsun !
Benim yaptığım kazaya benziyor. Ön tampon emici bariyerlerle birlikte 1500,- demişti servis +montaj + kaput işç. boyada 200-250,- çıkmıştı bende
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
cok gecmis olsun buna sukur kamyon bu sonucta kasko konusunda fatih abiye katiliyorum maliyeti kaskonun bozulmasi ve bozulmamasi durumunda karsilastirip oyle karar verin
iyi dilekleriniz için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum,Allah herkesi kazadan beladan korusun,araç şuan servisde tampon değişecek,sağ farda kırık var değişecek, sağ camurluk değişecek,kaputta bana göre hicbirşey yok değişmesini gerektiricek ama değişicek deniyor,puntolardan atmış kaput,birebir düzeltilemez diyor ama anlamadım sadece hafiften ezilmiş,ve cizik var kaputta fotoları ekliyicem,ben değişmesin dedim ama sonuc olarak değişicek sanırım dknow 1 hafta servisde kalacak deniyor yerine sigortadan ikame aracı olarak 1 hafta süreligine megane arac verdiler
Yorum