Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Öneri lütfen..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Öneri lütfen..

Evet Afl far sistemi cosmolarda standart

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

56000tl ye bende satabilirm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ant1trust
        öncelikle görüşleriniz için teşekkürler arkadaslar.yazdıklarınızı bilhassa flexride hakkındaki yorumları okuduktan sonra bayiyi hemen aradım ve bi cinslik var ki oda bayi yetkilisi flexride şasiyi minimum motor olarak Cosmo donanımlarda yani 2.0T 220hp lerde yada 1.6T "Sport" larda getirtebiliriz demesi :S
        peki bunu diyen bayiye tekrar sorabilir misiniz, Sport donanım getirebiliyorlarmıymış haha

Sport donanım "Türkiye"de kalkalı 3-4 ay oldu sanırım, artık sipariş veremiyorsunuz.

fiyat listesinde bulunan 1.6 Cosmo FlexRide opsiyonunu getiremiyorlar, ama listede bulunmayan ve aylar önce Türkiye'den siparişini durdurdukları Sport donanımı getirebiliyorlar öyle mi? haha

üstelik fiyat listesi bugün güncellenmiş.
        dün FlexRide en üstteydi ve 1 sıra halinde yazıyordu, bugün biraz aşağılara almışlar ve alt alta 2 tane yazıyor 1.6 ve 2.0 için

http://www.sahibinden.com/full_ozel_yapim_insignia_cosmo_180_beygir_fiyat_du stu_!_sadece_1-37WQQaXQQ22932752WQQpXQQdisplayitem
        Fiyatı daha çok düşürcen sen dur bakiiim

üstteki ilana inanmayın, satacağı için açmadı o ilanı.
        ilanı açan kişi zaten o aracın sahibinin yeğeni. kafasına göre takılıyor öyle.
        birkaç ay önce sıfır fiyatından pahalıya satıyordu haha

bugün iyi güldüm ya haha
        InsigniaTEAM

Yorum

Ben yeni 5 seisini passata benzettim nedense
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Çağrı..cosmolara flexride dışında opsiyonellerin hepsini ekleyebiliyoz diyo adam inan daha yeni bayiden geldim Hatta flexride hariç aklına gelen bütün opsiyonellerle birlikte 74bintl fiyat çıkardı(Sunroof hariç).sırf flexride için Sport verelim sport verelim diye 3 gün aradı ki daha da arıcak gibi duruyo Ya sportlar satılmadı ellerindekini bize dürtecekler yada adam ne konustugunu ne işle ugrastıgını bilmiyo."Sportların satısının da durmadığını böyle bi saçmalık olmucanı söyledi".Var bu işte bi ... ama hayırlısı.En iyisi hafta sonu ankaraya gitcem gitmişkende orda güzel ve mantıklı bi arastırma yapmak..Soru soruyoz konudan konuya atlıyo sırf kafa karıstırmak için.anlayamadığım ilanlarda,forumlarda cosmo olupta flexride şasiye sahip bi sürü araç var nie şimdi yok diorum yok işte artık en düşük 2.0larla getirtebiliyoz diyo :/ Bende en sonunda şasinde kafanda batsın dedim cıktım napim.tabi içimden :S

Yorum

Getirebilirler bence ama uğraşmak istemiyorlar flexride olunca üretim süresi mi uzuyormuş neymiş fazladan 1 ay daha müşteriyi bekletip sipariş iptal ettirmemek için böyle söylüyorlar diye duymuştum.Mesela biz aralık ortasında sipariş verdik bu hafta gelecek hafta diye bu zamana kadar salladılar.Size teslim tarihi ne söylüyorlar flexridesız?
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

"Sportların satısının da durmadığını böyle bi saçmalık olmucanı söyledi"
                Sport'ların satışının durmasına "saçmalık" dedi öyle mi???

kendisine bir sorabilir misiniz acaba Türkiye satışlarından mı bahsediyor?
                yada kendisi "Opel Türkiye"den daha yetkili, fiyat listesinde yazanları mı yalanlıyor?
                Sport'ların satışının durduğundan haberi yoksa ben olsam o bayinin olduğu caddeden bile geçmem.
                bunları söyleyen İnciroğlu mu? aramayı düşünüyorum..
                InsigniaTEAM

Yorum

Flexiride getirebilir dye bir durum yok maalesef. Opel fabrikasında , sebebini bilmiyorum, 1.6 lara artık flexi ride koymuyorlar. dediğim gibi en az 2.0T olması lazım flexi için.

Size söylenen sport donanım ise 2009 da flexi li gelen ve bayinin elinde kalmış araçlar içindir. Çünkü Çağrı'nın dediği gibi sport donanım da yok artık.

Size tekrar tavsiyem 2010 Cosmo donanım olacaktır, eğer renkli grafik ekran severseniz buna DVD-800 ekletebilirsiniz.

Yorum

valla bence cc bizimkilerden bir gömlek üstün boşuna ayn klasman demeyin
                    F30 Sport+

Yorum

Vala fiyat performansı soz konusu olunca gömlek mömlek kalmıyor Aynı fiyata 4X4 şaseli 260 Hp cosmo sunroof vesayr insignia alınıyor 20" jant dahil.. Böyle kıyaslamak gerekiyor.
                      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                        valla bence cc bizimkilerden bir gömlek üstün boşuna ayn klasman demeyin
                        işte öyle birşey yok
                        Nurettin abinin dediği gibi 130.000 liraya 2.8 litre Insignia'da var,
                        motorsa motor, paraysa para, o Insignia 1.6'lardan üst segment mi olacak

hadi üstün diyelim, E segmentinde 2.0'dan aşağı motor mu görülmüş,
                        CC'de 1.8 ve 2.0 motor var, nerede bunun 3000-4000 cc motorları?
                        CC'yi çok yüceltmemek lazım, parasına bakıpta E segmenti diyemeyiz.
                        VW'nin E segmenti Phaeton'dur.
                        InsigniaTEAM

Yorum

yok çağrı boşa konuşma konuşma kardeşim cc daha zengin görünüyor bizimkilerden
                          F30 Sport+

Yorum

görüntü ayrı ama arabanın ne olduğuda ortada
                            Yıllardır normal Passat'ta öyleydi, şimdi ne konumda?
                            tasarımı eskidi, her köşe başında var, görünce dönüp bakmıyorsun bile.
                            VW çok fazla abartılıyor.
                            InsigniaTEAM

Yorum

CC yi bende beğeniyorumda ilk cıkarken 73k ya bulmustuk 1.8t manuel istinye park taki araba hatta simdi fiyatları ucmus

Yorum

arabaya özellik katmak çok kolay bir şey bir kez aldığını düşünürsen arada en fazla 10 bin lira fark eder ama çok gezer km yaparım dersen şimdiden vazgeç opel almaktan.nedenine gelince o aradaki parayı fazlasıyla devlete benzin parası diye ödüyorsun ve gaza basarken korka korka basıyorsun.gaza bastıkça cebine el atan bi hırsız varmış gici hissediyorsun.ne alıcaksanız şimdiden hayırlı olsun

Yorum

İşleniyor...
                                X